Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 44 623
  • 1 040
  •   5
Отговори
# 15
Най-мразя сувенирите с бутилка евтино вино. На мен не, но на мъжа само събират прахоляк. То поне виното да пиехме...

# 16
Откакто се научих , че абсолютно всичко може да бъде преподарено ) , то лоши подаръци се оказа , че няма ) .

# 17
  • Враца
Точно такива стойки за вино, герания за ракия, шишета с носии. Адски ме дразнят , нямам къде да ги сложа и не виждам нищо красиво в тях.

# 18
  • София
И на мен не ми допадат сувенирите. Заемат място, събират прах и в крайна сметка променят облика на жилището ти. Аз гоня минимализъм. Ако видя, че ми подаряват бутилка с носия, ще припадна. Ще умра. Кво да го правя това нещо!?

# 19
  • Melmak
О, това забравих! И аз не обичам прахосъбирачки и се опитвам да не подарявам такива излишности. Имаме един такъв подарък, бутилка с ракия, купена, не домашна, но някаква там уж украсена. Ми първо, че е грозна, второ, че няма приложение, трето, че няма къде да я сложа. Преди ремонта седеше в шкафа с алкохол и я подритвахме. Сега изхвърлихме шкафа.

# 20
Много мразя някой друг да ми подарява подаръци, винаги са ненужни. И реално с повечето хора е така, чета темата и никой не е доволен, тогава защо примерно на работа си подаряваме... имам дори книги от близки хора, които знаят какво чета, но вече имам точно тези книги. Сребро не по мой вкус, сувенири директно хвърлям, но така само се увеличава консуматорството. Просто да спрем да си подаряваме с всеки.
Най-безумният подарък, който получих е мини столче за доене на крави (нямам крави), или за баня да седнеш да се къпеш. Не разбирам.... аз подарявам купа с плодове и вино за нов дом , и смятам, че е практичен подарък, а не нещо, което ще им събира прах.

# 21
  • Пловдив
Не разбирам.... аз подарявам купа с плодове и вино за нов дом , и смятам, че е практичен подарък, а не нещо, което ще им събира прах.
Поне трима души дотук казаха, че са им подарили вино, което не знаят какво да правят.

# 22
И аз имам три четири бутилки вино. Държа ги неотваряни, уж за готвене, ама пък колко често човек готви с вино, пък и по колко слага.
Иначе наскоро изхвърлих някакво уиски куча марка и бутилка пенливо вино и то някакво долнопробно.

# 23
  • Пловдив
Аз готвя с вино. Винен кебап, бьоф бургиньон (става бьоф маврудон, или бьоф мерлон, каквото ми е останало), на пържолите в тавата слагам.

# 24
Не разбирам.... аз подарявам купа с плодове и вино за нов дом , и смятам, че е практичен подарък, а не нещо, което ще им събира прах.
Поне трима души дотук казаха, че са им подарили вино, което не знаят какво да правят.
Виното може да се даде все на някого и то не като подарък, а на родител/тези на мъжа, парти, приятел. Ако не знаят какво да го правят причината не е във виното, за разлика от прахосъбирачка е практичен подарък. И го нося на хора, които пият.

# 25
Вие обаче си твърдите ,че вино е удачен подарък,колкото и да ви се пише,че Не е. Значи аз алкохол не помирисвам дори,но се случва и хора ,които знаят това пак да ми подарят нещо алкохолно или уж слабо вино ,..сладко вино и т.н . Еми какъв подарък е това за мен лично ,да го подарявам на някой друг ? Е значи за мен няма подарък.

# 26
  • Пловдив
Аз напоследък подарявам гифт карти за мола. В целия мол все ще се намери нещо да му трябва/да иска на човек.

# 27
Мъжът ми 2 години ми подаряваше суичър размер М и анцуг ХЛ от Лидл. Първият път толкова мъчно ми стана, че и ме питаше изненадан не съм ли размер ХЛ. Тогава бях под 60 кг, от лидълските размери ми ставаше и С, сега съм към 70 и пак ми е голям този размер, плюс това не съм с несъразмерна фигура, че да нося надолу няколко няколко размера по-голям. Втория път разбрах, че го прави от злоба, без касова бележка и с махнат етикет, защото е достатъчно паметлив да запомни и да види какъв размер съм.

# 28
На мен близките хора ми подаряват пари. Въобще не е неуважение, напротив - много е хубаво Blush
Честно казано, съм съгласна, че е по-добре да не се разменят подаръци със случайни познати, колеги и приятели. Ето, аз ненавиждам минимализма, обичам сувенири, книги, картини, икони, чаши, бижута, но почти всичко подобно, което ми е подарено, не ми харесва. Май ми харесва само, ако аз съм го избрала.

Нямам нищо против алкохол, ако е скъп или поне относително скъп. Също и шоколадови бонбони - дори да е нещо неоригинално. Ще им намеря приложение, дори да не е за мен.

# 29
Аз нямам такива подаръци или поне не се сещам, но на ММ му подариха това:

Сигурно 5-а година вече се подмята в гаража неотворена, защото казах, че вкъщи нямам място за подобни "красоти"😆
Това на практика е 1л водка за 200+ лв, която като се изпие, остава просто куфар с излишен амбалаж.
 Ба*и подаръка😆

Общи условия

Активация на акаунт