Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 44 818
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Ама какъв амбалаж! Wink

# 31
В едновремешните секции с витринка много щеше да се впише- по средата калашника и чашките около него в полукръг. И едно каренце на една кука отдолЕ за разкош😂
Ама, кво праЙм с куфара?😆

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 10:58 от Чи лу

# 32
На мен ми харесва куфарът с водката,  навява ми приятни асоциации и ми харесва шишето, иначе водка не пия. Заменям за украсен пукнат буркан  с наръбено ръбче. Това е подаръкът на дъщеря ми от размяната на подаръци в училище.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 09:16 от acer

# 33
  • Пловдив
От куфара правим шкафче за нещо. Книги, обувки... Wink

# 34
  • Пловдив
Аз нямам такива подаръци или поне не се сещам, но на ММ му подариха това:

Сигурно 5-а година вече се подмята в гаража неотворена, защото казах, че вкъщи нямам място за подобни "красоти"😆
Това на практика е 1л водка за 200+ лв, която като се изпие, остава просто куфар с излишен амбалаж.
 Ба*и подаръка😆
Мдаа. По-добре да бяха 200 лв за наистина хубаво уиски/водка/квото там.

# 35
Ценя всичките си подаръци и никога няма да кажа, че не ми харесва нещо.
Всъщност сега като се замисля, лош/несполучлив подарък не съм имала.

# 36
Много мразя за моя личен празник (рожден ден) да ми подаряват неща за кухнята. Аз не съм кухня. Много пъти съм го казвала, ама ей на, след толкова години майка ми от немай къде ми подари котлон. Нямам идея как й е хрумнало, че ми е нужен. Подмята се в гаража, неотворен. Иначе мм знае какви подаръци харесвам и ако реши да ми подари нещо, винаги е в 10ката.

# 37
Скрит текст:
Аз съм си купила секция с витрина и библиотека, защото ми харесва и е купена относително скоро, а не преди 100 години. И кухнята ми е в ретро стил и е купена преди 2 години, защото ми харесва. Ако имах повече място, щях да имам повече витрини и рафтове, но няма къде да ги сложа.
За мен тези модернистични "секции", които са като една поставка за телевизор плюс пейка, са пълен боклук - не само не бих платила за това, а ако ми го дадат безплатно, не бих го приела. Обаче никога не съм ги коментирала в чужд дом. А ми се е случвало жена, която е малко по-стара от мен, да коментира за кухнята, че била останала от баба ми.
Котлонът може да се ползва - примерно на къмпинг, или нещо подобно.

# 38
За рождения ден на мъжа ми родителите му две години подред му подаряват парфюми, а той е алергичен от дете към силни миризми. Grinning

# 39
Може, да, но честно казано ние на къмпинг не ходим, а на селата ни имаме кухни (или ще имаме), където бих ползвала котлон от кухнята, а не преносим. Но както и да е, за употреба, може и да влезе в употреба, но по-скоро не.

# 40
  • Gotham City
Когато бях на 12 и празнувах рождения си ден, един от подаръците беше парче плат. Очевидно подарък с перспектива - да си ушия нещо след 10-15 години  Joy

# 41
Миналата година при размяна на подаръци дъщеря ми получи лампички с червени пухчета, доста секси😁. Тя е втори клас.

# 42
  • София
Какво ли не. Електронна рамка за снимки. Дори не успях да я подкарам.

# 43
  • София
Аз харесвам практични подаръци, които ще използвам, затова всякакви неща като прахосъбирачки, сувенири и прочие не са добре дошли Grinning Хубавото е, че рядко ми ги подаряват, но имаше едни години, в които моите приятелки си умираха да ми подаряват някакви абсурдни неща - например, ръчно правена дамска чанта от хартия - хем беше грозна, хем не можех и да я нося, защото не побираше нищо; кола за кукли (това беше шега, защото исках определен модел и цвят кола) - поне това успях да преподаря на една малка госпожица, която много и се радва Simple Smile Майка ми е много зле в избирането на подаръци - не е от хората, които обичат да правят подаръци (не говоря за купуването им - не е стисната в никакъв случай - а за измислянето какво иска човека в настоящият момент), нито и се занимава  да търси и подбира. В следствие на това, съм получавала от нея мъжки парфюм - видяла някаква хубава опаковка, изобщо не си направила труда да го помирише, a като го отворих, беше най-изненаданият човек, че парфюмът е мъжки Grinning За щастие, в последните години се разбрахме семейно, че ако някой иска нещо конкретно, си казва, праща линкове на конкретен продукт, ако не си каже, може да си подарим някакъв символичен подарък - примерно, книга, а основният подарък са пари - всички са доволни от това решение Simple Smile

# 44
Като бях малка, едната ми баба ми подари чувал от чужбина с дрехи втора употреба. Grinning Смисъл, аз нямам против вторите, ама това да ти е подарък за когото и да е, пък какво остава за дете..

Общи условия

Активация на акаунт