Старае се жената, дума да няма, но гледаме света с различни очи
Подарявала ми е хубави бижута - само медальон, само обеци, комплекти. Вече обеци не нося, защото всичко ми прави проблеми, а преди носех само на винт. Стоят си в кутиите и някой ден щерката може да реши, че ги иска. Медальони покрай децата - йок. Беше ми подарила един с диамант (мъничък) за раждането на първото. Сложих го на един мюзикъл и толкова
Кой знае кога пак
За първата ни годишнина (ти да видиш, хората получавали подаръци за годишнината си) ни подари чаши и купички. Не мога да ѝ се сърдя, тя обожава такива глезотии за маса. С най-добри чувства ни ги е избрала, искрено го оценявам, но няма да ги ползвам, не ми харесват и не искам в дома си да съм като на гости и да пия от чаши по чужд вкус,ако имам тази възможност. И да, ако моята майка ми ги беше подарила пак щеше да е така

Между другото мама няма много скъпи бижута, но ги е намислила вече кое за кого ще остане "някой ден". Една верижка със сърце, от когато се е родил брат ми за него, верижка от бала ѝ за мен и т.н. Ако не ни харесват - заменяме
. Колкото до крема за ръце и аз получих такъв,заедно с парфюмен комплект от майка ми. От сестра ми ,безполезния за мен комплект от души гел и мляко,тъй като не използвам такива,но пък дъщеря ми им се израдва и ги ползва. Малък подарък,които също ми хареса бяха 3 много сладки играчки за елха-стъклен Феникс,обувка токче и снежен човек. Със съпруга ми си разменихме планувани подаръци,не е имало изненади.