Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 45 944
  • 1 043
  •   1
Отговори
# 720
  • Deutschland
Няма конец. Това е закопчалката

# 721
  • Някъде там
Подариха ми това за телефона, но не знам изобщо как се закача 😀. Няма друга приставка за самото устройство. Минава в графа безполезно.

Фрау закачат го през дупките на кейса. Използват го и за чанти и за ключодържател. Отваря се нали ?

# 722
  • SF
Гледах ги и аз, но на моя кейс няма дупки. Силиконово гръбче, на което няма къде да закачиш нито пръстени, нито тези неща. Имам няколко и си ги сменям, но нито едно не е с такива приставки.

# 723
Няма конец. Това е закопчалката

Значи, наистина трябва нещо. Или връзка:
https://www.emag.bg/universalen-remyk-za-telefon-grivna-s-prozra … 080/pd/DWJWFJ3BM/

Или универсален пластир: https://badu.bg/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B0 … %B8-p-997014.html

И протектор/калъф, разбира се.

# 724
Тамън си е по темата този аксесоар Laughing

# 725
  • Deutschland
Отваря се закопчалката. Сега ще се разровя из нета. Универсален пластир имам от друг аксесоар.
Накрая ще го закача на чантата.

# 726
  • Някъде там
Отваря се закопчалката. Сега ще се разровя из нета. Универсален пластир имам от друг аксесоар.
Накрая ще го закача на чантата.
За мен на чанта или ключодържател ще е по-добре. За телефоните ми се струват супер неудобни и пречкащи се тези висулки.

# 727
Подариха ми това за телефона, но не знам изобщо как се закача 😀. Няма друга приставка за самото устройство. Минава в графа безполезно.

Това е тип сензорна "броеница". Дъщеря ми специално си купи подобна но с повече елементи.  Закача си я на карабинка,  която й виси на кейса на телефона. М9же на чанта, ключове или просто така.

# 728
  • София
Аз за последния ми рожден ден получих една торба прахосъбирачки,които нямат нищо общо тематично,но пък заредени енергийно от моята приятелка и нейният учител. Не можах да разбера с каква цел. И също така някаква стара плетена дамска чанта. И кърпа тип за плаж.  Малко странно ,но се е постарала. Close

# 729
  • Враца
Само с пластир се закачва туй чудо. По-принцип трябва да е заедно с аксесоара, ако не е , се купува отделно.

# 730
  • София
На младини най-ценните подаръци ми бяха от СБХ.

Прекрасни неща от СБХ има майка ми, и тя много ги е обичала. Една каменна ваза за едно цвете, подвързия за книга от естествена кожа с украси, абсолютно запазена, и други разни. Някой ден трябва да се хвана да ги снимам за снимките-спомени (темата).

# 731
И аз имам много неща от СБХ, които си пазя, особено бижутерия. Не смятам, че са демоде, защото това са авторски бижута, които носят своя характер, независимо от модата.

# 732
  • Някъде там
Прахосъбирачки не понасям и абсолютно винаги когато се говори за такива неща съм споделяла и явно ме слушат хората и никой не ми е подарявал от години. Да, имам си голям склад където да ги прибирам, че ме е жал да ги хвърлям,но се радвам, че хората са ме слушали, както аз слушам тях.
Виж посуда да ми се подарява много обичам. Всякакви чинии, чаши, дори прибори за готвене и сервиране много харесвам и не го приемам за обидно за мен. Ами смотана съм и много чупя посуда, затова се радвам на нова. Grinning
Ще предпочета хубав черпак или чинии, пред парфюм например.
Но, всички сме различни, затова и има толкова разлики в това какво за нас е тъпо и какво за друг.
Домашни сладкиши и специална храна, също обичам да получавам. Да е в малко количество и да си я хапна с  кеф. Защото дори една мусака, уж традиционна, колкото готвачи толкова и различен вкус има. Интересно ми е да опознавам чуждия вкус.

# 733
Писах, че познавам жената, но не добре. Някои хора правят големи партита, но това е съвсем друга тема.

П.П. Сега ще ми излезе слава на party girl, а пък то съвсем не е така  Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:02 от Cool_Cat

# 734
Веднъж приятелка ме пита дали искам козметика, защото сестра и работи в такъв магазин и постоянно и носи неща, като нещата, които последно е получила вече ги има и не и трябват. Праща ми ги тя, и аз гледам всичките до един - използвани. И то кремове за лице, околоочен крем също, серуми и на половина празни, но най- се втрещих когато реших да им проверя срока на годност и на някои неща беше изтекъл преди 5 години… Не можах да разбера идеята наистина, хем съм с много чувствителна кожа и не нося какво да е. Жал и е било да ги изхвърли ли не знам, но на мен хич не ми беше..

Общи условия

Активация на акаунт