Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 45 902
  • 1 043
  •   3
Отговори
# 735
  • SF
Може и да не е обърнала внимание. Някои не е ползвала, други е пробвала, но понеже не й е харесало, е решила да ги предложи на друг.
Аз подарявах така маска за коса, кремове за лице. Но винаги казвам, че съм ги купила без тестер и не ми харесват. Приятелки са се навивали да ги ползват.

# 736
  • София /Абсурдистан
Да не са били тестери?

# 737
  • SF
И тестери съм подарявала, и на мене са ми подарявали, но и не само тестери. Последно предлагах маска за коса, която пробвах и нещо не ми допадна. Дадох я на приятелка, но тя знаеше, че е отваряна, тествана и не я искам.

# 738
Предполагам са били в срок на годност, а не изтекли преди 5 години?

# 739
  • SF
Ти очакваш сега някакви разкрития ли да направиш? И да шашнеш темата! Simple Smile

# 740
Горещ шоколад. Благодаря, аз си правя такъв вкъщи. Даже по-хубав. Даже тя не се е постарала да го купи, а го преподарява, понеже не е от България. (Знам подробности)

# 741
  • Пловдив
Децата от подготвителната ни група (родителите им де) ми подариха кутия с горещи шоколади, много мило ми стана, въпреки че  изобщо нямаше нужда. Аз съм диабетик, няма да ги пия, но дъщеря ми също им се зарадва.

Скрит текст:

# 742
Ох, аз сега се чудя какъв подарък да направя на гинеколожката си. Наскоро родих. Но не зная нищо лично за нея и ми е много трудно. Най-много ме е страх от подобен тип издънка - да ѝ подаря шоколади, а да се окаже диабетичка 😀 голям резил.

# 743
Ох, аз сега се чудя какъв подарък да направя на гинеколожката си. Наскоро родих. Но не зная нищо лично за нея и ми е много трудно. Най-много ме е страх от подобен тип издънка - да ѝ подаря шоколади, а да се окаже диабетичка 😀 голям резил.
Честито бебче.
Мисля, че лекарите най оценяват пари. Бутилки и бонбони - не.

# 744
  • София /Абсурдистан
А от къде се купуват тези кутии с горещи шоколади?

# 745
  • Някъде там
На лекарката която ме оперира миналата година, подарих тефтер с кожена подвързия и химикал гравирани с инициалите й. Много се зарадва. Личеше си, че не е от любезност.

# 746
Супер сте, мерси за идеите. 🙏

# 747
На моя гинеколог подарих книгите на Адам Кей на английски Simple Smile повечето са получили евентуално едната на български, но другата няма превод Simple Smile Пари даже не ми е минавало през ума да му давам.

# 748
Поне кутията е доста изтънчена, при мен беше просто едно обикновено пакетче.

# 749
И аз оценявам подаръци с умисъл за мен от близки хора, без значение на каква стойност са, пари също, защото си купувам каквото пожелая след това, обичам да избирам какво да си взема, ако с пари общи за Коледа примерно вимаги купувам нещо домакинско или мебел, нещо за вкъщи само, ако са лично за мен, за рожден ден си купувам нещо само за мен, аз обичам много неща...бижута, парфюми, порцелан, чайове, какви ли не козметики и добавки,дрехи, книги...изобщо веднага съм намерила приложение, така че на пари също се радвам много. Аз също се опитвам да вникна в желанията на човека, като обикновено купувам подаръци целогодишно, когато нещо подходящо намеря, а не само по празниците , така мога юли да купя подарък и за Коледа на някого.
Никога не бих върнала подарък или да обидя човека, благодаря му, прибирам го и го използвам обикновено, почти винаги ме улучват, защото имам малко близки хора и приятели, които много добре ме познават. Един път само близка моя приятелка ми подари дрехи втора употреба за детето ми, черни, овехтели от нейното дете носени, но купувано от втора употреба...  ,незнам защо реши,че ще ми потрябват, децата ми носят само бели, светли, нови дрехи, аз нямам проблем за себе си да купя втора употреба, но за децата в никакъв случай. Благодарих ѝ и ги изхвърлих , тя живее в друга страна, така че не съм ѝ обяснявала дали съм им ги слагала.
А имах един потресаващ случай с колега германец, той ми обяснява как си бил купил страхотни подправки, при което ми предлага да ми подари и на мен, поне аз така разбирам по онова време с моя немски. Той ми носи на другия ден,аз му благодаря, прибирам си ги, след което на следващия ден идва човекът и си ги иска обратно, дал ми ги бил само да ги помириша и да му ги върна, умрях от срам , че явно не съм го разбрала правилно, та бързо бързо се записах на курс по немски отново ...

Общи условия

Активация на акаунт