Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Еспресо, както и Rouina и аз съм с 37-37.2 след овулация. Меря я под мишницата. Според мен е заради повишаване на нивата на прогестерона. Като спадне температурата и идва цикъла. Няколко пъти съм го проследявала това поведение при мен. По КОВИД беше много смотано, като мереха температурата, че ходи обяснявай, че ти е минала О 😀 Може да е съвпадение, знам ли. Знам, че не искаш да имаш празни надежди, но опитай се да отписваш нещата още в началото. Притеснено ти е, знам какво е. Но давай с положителните мисли колкото и да е трудно. Първата ми мисъл като видях положителният тест беше край убих детето, което чаках 6 години. Бях правила зъбни снимки, 3Д скенер, няколко вида обезболяващи и аулин и не знам си какво. В крайна сметка само се бях филмирала излишно. На този етап, ако е здрав ембрион тези неща няма да му навредят. Опитай се да бъдеш по-спокойна. Чакаме хубаво ЧГХ. Моят съвет е да го пуснеш пак с прогестерона след 48 часа, за да се проследи как нараства. Но нека да видим първо какво ще излезе сега.

Момичета, пожелавам Ви Коледно чуди на всички.

Зефир, Спокойна бременост ❤

Rave

# 16
Честита ни нова тема! Записвам се и аз с мечта и надежда за повече от нас този месец да има положителни тестове 💓
Благодаря ви от сърце, че ви има тук, момичета!
Аз продължавам с отрицателните тестове за ову Sad не знам какво става този месец. Изтощена съм, боли ме ниско долу и копнея да избутам работно тази седмица, за да се наспя. Покрай децата ставаме в 6 всеки ден и вече толкова сме свикнали, че ставаме около този час и през уикенда. Вероятно и това си казва думата за начинът, по който се чувствам - обичайно съм супер положително човече и в момента не съм себе си. Толкова сломена и смачкана. Надявам се по празниците да ми мине, че не се харесвам така...

# 17
Успех, Firemama!
 Monita, засега спря зацапването.
Благодаря Кенди ,Rouina за споделянето, симптомите на цистита сякаш надвечер повече се обаждат, ще видим сега и изследванията какво ще покажат.
Засега имам готови CRP- 1.4 , левкоцити - 4.7. За урината всички са отрицателни, само следи от кетотела , като левкоцитите са 3 на поле, при норма да 4. Сякаш не е толкова лошо положението с цистита, колкото мислех.
Благодари ти ,Пълнолуние ,за куража. Знаеш ли ,че една от историите , с които се опитвам да си давам кураж е точно твоята. ♥️ Не съм го отписала в никакъв случай, по - скоро се старая да не се пренавивам.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 11:49 от Espresso

# 18
Благодаря за темата, rave💐
Успех на всички момичета!
Аз съм на преглед в сряда и през януари и тогава ще решаваме как ще продължим.
Искам да пусна и тромбофилия, но най-пълния пакет.
Еспресо, 🤞🤞🤞

# 19
Аз бих пропуснала днес и пробвала утре, тъкмо да зареди мъжа ти повече бойци в къртечницата 😜

Ох, стана ми смешно като го прочетох 😁

# 20
Запис в новата темичка. Старата последните 10на страници само ви четох и не можах да наваксам с писането нещо.
Зефир, поредната история, че точно когато най-малко го очакваш, чудото те намира! Аз сигурно защото все имам очаквания и то за това ме пропуска. Grinning Този месец съм на 3 отрицателни теста вече, симптоми на ПМС болезнени гърди и мога да спя по цял ден, но цикъл все още йок, CD 31.
Еспресо, силно стискам палци за прекрасен резултат на ЧХГ-то и после и ти да даваш кураж като Пълнолуние!
Firemama, днес пропуснете според мен, но и утре сутрин и утре вечер e too much според мен. По 1 път на ден, че даже и през ден уж е оптимално за войниците да се обновят.
На всички, които изпуснах, успех!

# 21
Айде и аз да се запиша в празничната ни тема.
Зефир, благодаря за хубавото послание и успешен остатък от бременността!
Последните дни не съм се включвала, така че сигурно ще пропусна някого, но много се зарадвах на включването на 2402. Ако четеш, да знаеш, че чакам с нетърпение да се похвалиш с успешен трансфер догодина.
Салсера, ти направо ме разби с тази двойна овулация, търси я упорито, появяваха се и изчезваха фоликули, но ето че накрая я намери. Дано има у вас Коледно чудо и да ни зарадваш и нас!
Еспресо, аз съм специалист по тестовете за бременност и още на първите публикувани, ти виждах втората чертичка, честито! Цистита ще го излекуваш, не се тревожи.
Кенди, Монита, вашите биопсии не излязоха ли? Ще има ли скоро трансфери?

И две думи за мен: най-после ми дойде, вече си мислех, че ще ме прескочи този месец.
Едел, и моя цикъл всъщност много се разбърка след медикаментозния аборт лятото, и после стимулацията с клостил ме довърши съвсем. Този месец започна зацапване на 6 дпо и ми дойде днес на 17 дпо. 11 дена слабо кървене преди цикъл, поставям си сама рекорди.

# 22
  • На изток от Ада
Запис благодаря за темата!
Зафир лек остатък.

# 23
Записвам се и аз в темата , и си пожелавам на мен както и на всички вас, догодина щъркела да ни посети и да ни донесе най-мечтания подарък ! 💫💫💫

# 24
тирамису благодаря, че попита! Heart моята излезе и всичко е наред. Стартирахме Естрофем от 3-ти ден и след малко съм на преглед да видим какви сме ги сготвили.

# 25
Тирамису, моята биопсия излезе. Резултатът е, че след хистероскопията съм с някакво мизерно количество лактобацили, изобщо цялото микробно число е много ниско - нямам никакви патогени и вируси, някакъв свръх мизерен процент облигатни. Буквално I’m empty on the inside. Вероятно тече възстановителен период след самата процедура и сме хванали баш “ще се върна след 5 минути” табелата на гишето на ендометриума.
 Имам изписани антибиотици да се занули всичко, след това терапия с лактобацили, но няма да правя на Калчев обливките. Нещо не ме кефи концепцията.
 Ще я карам олдскул с вагинални и орални. Взех си някакъв специален бленд. Началото на януари ще направя контролна биопсия. Най-големият ми зор на мен е щитовидната. Другото са глупости.

Аз така нахлух в тая тема, че Grinning
Благодаря, Рейв!
Успех на всички, не се фиксирайте по дати, знамения и събития. Действайте си хладнокръвно, уверено и методично.

Иначе да ъпдейтна по служебния въпрос - аз верно напуснах Grinning Втори месец правя някакви абсолютно луди неща - като например да ида на йога от 14 часа във вторник или сряда предиобед до Пазарджик да ядем шкембе чорба с мм Joy

# 26
Завиждам на напусналите и неработещите в момента. Представям си как ще трябва да работя до 80. Вече от един час гледам четири слайда в пауърпойнт, който трябва да коригирам, с напълно празен поглед. Добре, че в офиса и на другите не им се работи 🤣

# 27
  • Sofia
Завиждам на напусналите и неработещите в момента. Представям си как ще трябва да работя до 80. Вече от един час гледам четири слайда в пауърпойнт, който трябва да коригирам, с напълно празен поглед. Добре, че в офиса и на другите не им се работи 🤣

Днес и аз съм в офиса и описваш положението както е и при мен, само дето гледам тъпо и ококорено Джирата и Конфлуенса. Поне и при нас по-скоро го удрят на приказки и кафе, отколкото на работа. Явно вече на всички ни е празнично и чакаме да запразним.

# 28
  • София
Днес и аз съм в офиса и описваш положението както е и при мен, само дето гледам тъпо и ококорено Джирата и Конфлуенса. Поне и при нас по-скоро го удрят на приказки и кафе, отколкото на работа. Явно вече на всички ни е празнично и чакаме да запразним.

Днес и аз така я гледам Джирата. Даже без да искам си преместих една задача за Спринт 26, но за 2026 г., вместо за Спринт 26 за 2025 г. Grinning Преди малко видях какво съм сътворила.

# 29
Все едно описваш мен в момента 😂 опитах се да се измъкна между капките за утре, понеже моята шефка беше казала, че при липса на достатъчно ъпдейти може да скипнем срещата и само да пратя презентацията, ама е размислила 😭 и сега си смуча от пръстите неща, които да сложа по тия слайдове ....а главата ми е съвсем другаде.

Общи условия

Активация на акаунт