Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 091
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Кенди с такива стойности на хормоните бях при поддострият тиреоидит. Тогава нямах О, а Ц ми се скъси. Тогава трябваше да изчакаме да се наместят нещата, но не сме правили трансфер. И при мен ги имаше повечето  неприятни симптоми, които си изброила плюс силно главоболие и температура. Бързо да се оправяш и те чакаме с черно бяла фотосесия от Ехографа.

# 46
Espresso , тихичко честито и да прескочиш термин 🍀❤️

# 47
Момичета, имам нужда от съвет - след направена хистероскопия при Калчев и взет микробиом, днес ми се обадиха да ми кажат, че нямам почти никакви лактобацили, нямам вируси, но имам разни други гадости, за които имам изписан антибиотик и още няколко неща. Предлагат ми обливки с лактобацили, за които вече четох, че има много разнопосочни мнения и за сега се дърпам и аз. Четох, че било хубаво в случаи като този да се слага след приключване на антибиотичното лечение да се слага вагинален пробиотик 10-14 дни, но пък се притеснявам да си го назначавам сама. Някой от тук минал по този път?
Казаха ми, че партньора ми нямало какво да лекува, не казаха нищо за пазене, но пък да не правим опити за бебе.
Калчев ме насочва към инвитро заради високо ФСХ - през 2024 съм имала стойност 15, сега през ноември - 9, днес - 8, тъй като съм пък с намален АМХ. Тук не включвам имунологичния проблем и картинката е пълна, днес цял ден ми е сдухано, скапано, ревящо и си викам “къде и какво толкова сгреших” 😫

# 48
Запис и от мен в новата тема! Еспресо честито! Успех на всички!
Аз правих имунологична и импо + биопсиите имунологичната е добре , но другата пък показва прекалено висок имунитет,  който отхвърля ембриона и в четвъртък съм при докторката да каже какво ще се прави

# 49
Ох, аз от притеснение  така нахлух в темата😵💫
Espresso, стискам палци на положителен и хубав развой при теб!🍀
На всички останали - дано ни е на късмет новата тема!🍀

# 50
Фльор, аз съм писала по групите мнението си за обливките, сигурно си го чела. Беше една от стъпките, които направих при успешния ми трансфер. Хистеро с надраскване, лечение на бактерии, за кратко пробиотик, че исках да е скоро след хистерото трансфера и после и обливките даже в малко по-съкратена програма през 3-4 дни. Успех имаше. Не, че е основното, което направих, че да казвам, че е от това успехът, но не ми попречиха явно. Турската ми докторка подкрепи идеята за почуда на Калчев, който се чувства сам във вярата си в лактобацилите.

# 51
Фльор, аз съм в същата ситуация, малко по-нагоре съм казала. Обливки няма да правя със сигурност. Занесох си резултатите при репродуктивния - обсъдихме ги, обсъдихме терапията, ще изпия антибиотиците, ще си чакам цикъла, след това имам 10дни лактажин, после цикъл, после контролна биопсия, плюс орални пробиотици до трансфер.
Проблемът с обливките е, че могат да възпалят, могат да отидат в маточните тръби, могат да докарат до перитонит (имало е случаи).
Другото - всяка жена има собствен микробиом. Тоя таратор, дето се инжектира я се засели успешно, я не. Няма големи стандартизирани проучвания. При някои жени може да има ефект, при други не. Мен не ми се рискува хич.

# 52
Мерси за отговора, Candy. Точно такива неща четох и по-скоро също съм не.
На този етап нямам репродуктивен, с който да обсъдя терапията, ще си купя антибиотика и останалите изписани неща, но не знам към кого да се обърна за да види дали съм се изчистила и като цяло какво следва след това.
Явно Калчев няма какво повече да направи в нашия случай и затова препраща към репродуктивен, пък дали изобщо съм за такъв заради АМХ и по мое мнение,  ФСХ в нормални стойности, не знам. Голяма главоблъсканица ми е какво правим след това🤷🏻♀

# 53
  • Sofia
Съжалявам ,Наси, хубавото е, че сте добре. Мен миналата година също ме блъснаха, а преди месец ми издъниха кората паркирана. Казвам си ,че малкото леко са се разминали нещата.
Излязоха резултатите, нямам идея ок ли са, води ми се втори ден закъснение.

Йееее! Дано всичко се развива добре и да се похвалиш с тлъсто удвояване след 48 часа. Стискам палци!!!
Ако продължи да те дразни цисти, иди на лекар да се вземат мерки.
Пикочната киселина най-вероятно е ниска заради бременността. Хемоглобина е тръгнал да пада и не е лошо да видиш желязото. Урината ми се вижда добре, а стерилната кога ще излезе?

# 54
Мерси за отговора, Candy. Точно такива неща четох и по-скоро също съм не.
На този етап нямам репродуктивен, с който да обсъдя терапията, ще си купя антибиотика и останалите изписани неща, но не знам към кого да се обърна за да види дали съм се изчистила и като цяло какво следва след това.
Явно Калчев няма какво повече да направи в нашия случай и затова препраща към репродуктивен, пък дали изобщо съм за такъв заради АМХ и по мое мнение,  ФСХ в нормални стойности, не знам. Голяма главоблъсканица ми е какво правим след това🤷🏻♀
Искай си контролна биопсия от Калчев след терапия и възстановяване, ако откаже - да се обоснове.

# 55
Честито, Еспресо! Хайде това да е вашето коледно чудо и след 48 часа да ни покажеш едно тлъсто ЧХГ Hands Pray

# 56
Момичета, аз забелязвам нещо при мен, което не ми харесва...от известно време кантара показва лека полека килограми все нагоре.... което не ми харесва.... ям си както по принцип, сладкото избягвам, хляб гледам да ограничавам.... ходя на народни танци два пъти седмично и там се потя и движа като за последно.... нещо става.... не знам, да взема след празниците да проверя щитовидната.... слава богу, че съм по-висока на ръст, че не се търкалям като буре.....

# 57
Момичета, аз забелязвам нещо при мен, което не ми харесва...от известно време кантара показва лека полека килограми все нагоре.... което не ми харесва.... ям си както по принцип, сладкото избягвам, хляб гледам да ограничавам.... ходя на народни танци два пъти седмично и там се потя и движа като за последно.... нещо става.... не знам, да взема след празниците да проверя щитовидната.... слава богу, че съм по-висока на ръст, че не се търкалям като буре.....
Билийв, виж щитовидната и инсулина. Аз съм с ИР от 2013та. Покачи ли се инсулина ( при силен стрес при мен скача въпреки диета и лечение), килограмите почват да се покачват - тегля се всеки ден сутрин на гладно и така следя косвено как съм. Работата ми е доста стресова и това ми помага в мерките за здравето ми, колкото и тъпо да звучи.

# 58
Ще ги проверя. Обезателно януари ще пусна бая неща, когато отида в София в ревматологията. Там на няма и 5 мин има Геника, ще вървя да пускам

# 59
Фльор, аз съм писала по групите мнението си за обливките, сигурно си го чела. Беше една от стъпките, които направих при успешния ми трансфер. Хистеро с надраскване, лечение на бактерии, за кратко пробиотик, че исках да е скоро след хистерото трансфера и после и обливките даже в малко по-съкратена програма през 3-4 дни. Успех имаше. Не, че е основното, което направих, че да казвам, че е от това успехът, но не ми попречиха явно. Турската ми докторка подкрепи идеята за почуда на Калчев, който се чувства сам във вярата си в лактобацилите.

Semirra, пропуснала съм ти коментара, благодаря ти за включването Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт