Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
Хаха, момичета, и аз съм перманентно така, между отчаяните ми мисли, как не мога да забременея, се мъча да си свърша криво ляво работата, но колкото и да съм затрупана, не пропускам да погледна с приоритет, има ли нещо ново във форума, все едно ще открия тук формулата на забременяването.
Разбира се, и се надявам всички вие да се похвалите, че сте забременели и да остана сама в тая група Smiley.
Браво, Монита, значи и за тебе ще чакаме Коледно чудо!
Кенди, браво, че си имала смелостта да напуснеш и да правиш щури неща в работно време Satisfied . Ти не я ли оправи тая щитовидна, бе? Защо ми се върти в главата, че ти бяха влезли в норма хормоните.

# 31
  • На изток от Ада
Аз май ще отложа часа за Матев.
Мм е с изтекла книжка

# 32
Наси има и бързи поръчки за подновяване на книжка. Мисля, че са 10 дни, но често и по-бързо стават. На мен ми искаха медицинско от ЛЛ за подновяване.

Експресо, разбирам те. Малко като механизъм за справяне с разочарованието е. Аз след като говорих със Сенкова и зъболекаря се успокоих. И знаех, че всичко ще е наред. Но някак се почувствах бременна едва след  като започна да ме рита брутално. Преди това трудно ми беше да повярвам, че се е случило. Явно това в бил моят защитен механизъм. Нищо, че я гледах на видеозон не знам колко пъти преди това.

Знаеш ли кога ще има резултати, че ще ме блокират вече от толкова рефреш 😀

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 17:33 от Пълнолуние

# 33
Тирамису, буквално 3 седмици след последното “оправяне” TSH ми беше пак 0.01, фт4 беше 32. Ама тогава се направих и отказах каквато и да е поддържаща терапия. От 2 седмици съм на Метизол, пуснах си една проба вчера - ft4 и fT3 са в норма вече, TSH още се батачи около нулата (той няма значение за трансфер ако рови дъното), но другите ако избухнат пак..лошо. Та мисля да не съм тъпа тоя път и да слушам лекарката.
И още нещо - ще останеш в групата ако се откажеш, Тирамису, а ти не се и няма да се.

# 34
  • На изток от Ада
Ще видим утре... така или иначе ще отложа той часа беше за 22 12

# 35
Да, точно така се чувствам , Пълнолуние.
Резултати няма още ,тия от лабораторията се гъбаркат с мен, като гледам днес няма да излязат. 😭

# 36
Благодаря за новата тема и се записвам в нея с огромни надежди ❤️
Аз този месец май хванах О (за сметка на миналия, който май беше нулев...), обилна ЦС от няколко дни и вчера теста за О направо свеееетнаааа, та снощи прещипах ММ да се отчете 😜😀
Днес не знам дали ще имаме сили, че през седмицата зверски сме изморени и заспиваме във въздуха ама ще направя проба 🤣🤣🤣

# 37
Наси, Стара Загора и Пловдив не са толкова далече, сигурна съм че има удобен транспорт (влак, автобус), струва си да не си изпускаш часа, защото имаш сега актуални изследвания, а и без това достатъчно отлагаш. Заслужаваш да го отметнеш това вече.

Кенди, честито! Според мен добро решение си взела и ти пожелавам да те доведе до най-перфектните изследвания след това спокойствие, с което сега ще се къпеш и до един скорошен успешен трансфер!

Аз миналата тема пропуснах дискусията за "как се справяме", но наскоро получих поредната новина за бременна приятелка, която ме приземи за цял ден в ролята на жертвата от сериала "На мен никога няма да ми се случи" и то след пореден отрицателен тест, та сега лека полека се опитвам да убия този герой и да си създам нов сериал, че ми писна тази роля. В събота съм и на консултация с д-р Бетюл Калай, да видим дали ще я харесаме повече от доц. Орал и с кого ще изберем да действаме. Иска ми се много да заминем още януари, но доста се притеснявам дали тялото ми е готово. Чудех се дали не е по-добре да пробвам 3 месеца много строг режим и движение, че сега покрай празниците е ясно, че няма да се храня като светица. Но имам още време да го мисля.

Еспресо, голямо мъчение тази лаборатория, трябва да ги съдим за нанесени щети.

Пълнолуние, от твоите уста в на който трябва ушите!! Догодина в темата да си публикуваме само коледни фотосесии! АМИН!

# 38
  • На изток от Ада
То вероятно ще пусна нк клетки отново чежто докато стане Б
Ще видим. ....
Ние вчера претърпяхме лека катастрофа. Точно до нас. Имаме щети по колата

# 39
Съжалявам ,Наси, хубавото е, че сте добре. Мен миналата година също ме блъснаха, а преди месец ми издъниха кората паркирана. Казвам си ,че малкото леко са се разминали нещата.
Излязоха резултатите, нямам идея ок ли са, води ми се втори ден закъснение.

# 40
  • На изток от Ада
Добре са чхг и прогестерон.
За другите нз.
Трябва и аз да пусна кръв и урина

# 41
Супер е Еспресо ❤ Силно стискам палци.

Слънце ❤ Не спирам да стискам палци и за теб. Ще чакам снимки другата година.

Тирамису Няма отказване момиче. Аз и теб чакам.

Кенди това не ти ли влияе на О. Щом за трансфер няма значение, супер.

Монита Успех. ❤ Чакаме и теб с такава хубава стойност като Еспресо.

# 42
Espresso резултата е чудесен като за 2-ри ден закъснение. Успех ❣️🌹

# 43
Еспресо, топ е! В сряда още веднъж.. другото коментар с лекар, че имаш неща за наместване по хемоглобина.

Пълнолуние, влияе сигурно. Ако питаш дали имам драми с цикъл - нямам.. имам си овулация, идва си навреме.. драмите са другаде - сърцебиене, висок инсулин, тревожност, горещи вълни, спане по 2-3 часа на нощ, адови паник атаки.. едната сутрин лежах 30 минути, докато ми се успокои пулса след като си сресах косата. 
Хубавото е, че втория път го улових почти веднага. Първия път от август беше насред последната ни стимулация, та го отдавах на нея. Тогава ft4 беше над 40 Grin

# 44
Еспресо, супер е резултата Simple Smile Но оправи си хемоглобина, че тепърва ще пада. Виж си желязото и ЖСК, защото и хемотокрита ти е нисък. Да не си с анемия?

Общи условия

Активация на акаунт