Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 489
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Semirra, честита да си! най-хубавата ти лична година да ти бъде (спрямо всички предходни)!

Ехаааааа!!!!! God is soo good в този така силен сезон, когато той се е родил! 🤍
Честито на всички и вярваме, че всичко ще е наред до финал с всяка една от вас - силата на колективната енергия и позитивна мисъл!
Вярваща съм (не от религиозните), но вярвам в Бог и връзката с него, та ще се радвам ако има и друга сред вас, която е - знам, че трябва да се смиряваме, да чакаме на Неговото време, защото то е най-правилното, на теория знам, но практиката ми куца. Не си бях купила билет за емоционалното влакче, но съм се качила без да се усетя вече година и нещо. Един месец оптимист, а друг съм тотален депресант.

Чета си ви редовно, като до сега съм пускала единични коментари/запитвания.

Да ви споделя какво е моето положение текущо този месец. Използвам две приложение за ориентир и бегло следене на овулация, защото тестването с лентички и секс по график вече е отблъскващ за мен и съпруга ми. Едното приложение се казва P.C, а другото Ovulation.

Леко ми варира цикълът, но е в диапазона 26-28 дни. Според P.C. съм имала овулация на 13.12. и трябваше да ми дойде на 27.12. Според Ovulation трябваше да ми дойде вчера 29.12. и е имало овулация 13-17.12. (няма конкретен ден).

Имах доста силни ПМС като болки ниско долу 4-5 дни, но от вчера нямам никакви симптоми и болки. Вчера направих тест лентичка следобяд вкъщи, т.е. не първа урина и беше отрицателен. Днес с първа също е отрицателен също (имам 5-6 лентички, които са по стотинки, не са от големите тестове тип “касети”).
Странно е този месец, надявам се да мога да се похваля по-нататък (надеждата умирала последна и това, че нямам ПМС ме крепи, не знам защо). Всъщност, гърдите не са ми чувствителни, но при натиск на зърната ме болят (моите гърди не са чувствителни изобщо по принцип).

Извинявам се ако информацията ви е дошла в повече - за сега се радвам само на така силната тема (от снощи прочетох почти цялата предишната и тази до момента на дъх)!

# 466
  • Sofia
Честит рожден Ден, Семира, много здраве, сбъднати мечти и всичко най-хубаво.

Честито и на девойките с положителни резултати от последните дни.

При нас излезе и друг проблем - пускахме на 22 микробиология. На резултатите се появиха редуцирани лактобацили, без други притеснителни неща (няма бактерии и гъби). Док писа да взема да слагам лактобацили за да стабилизираме средата. Попринцип слагам Лактажин или Гинофилус, но ако някоя от вас е опитвала и може да препоръча нещо по-добро, бих се радвала.

# 467
Честито на всички момичета с положителни тестове! 🥰 Радвам се да видя темата така пълна и зареждаща всички ни! ❤️ Желая ви всичко да ви върви по мед и масло! ❤️
Лелката не ще ме пропусне мен, взе да ми зацапва от снощи, та работата ми е ясна. Ще посрещам новата година с хубав цикъл, дано само не е обилен и болезнен, както ми се случва понякога. И се надявам вече да ме застигне и мен тази радост, да видя отново и аз 2 чертички......

# 468
  • София
Честит Рожден Ден, Semirra! Желая ти много здраве и щастливи мигове с любимите хора! Simple Smile
Чесито и на момичетата с положителни тестове от последните дни! Simple Smile

# 469
Успех на всички, които не чакат цикъл, дали сега или другия месец, да не идва! Hug
Аз минах първи преглед, имаме сакче с жълтъчно мехурче. След 2 седмици пак. Още не мога да повярвам и да се зарадвам.

# 470
Слънце страхотни новини! Heart

Благодаря момичета! Heart

I.K страхотна чертичка Flowers Four Leaf Clover

# 471
  • На изток от Ада
Честито на монита и I. K
Самира честит рожден ден !

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 13:33 от nasito8988

# 472
  • София
Честит рожден Ден, Семира! Да св сбъдне най-желаното!

Честито и на всички с положителни резултати от последните дни.

# 473
  • На изток от Ада
М ангел прави ли тест?

# 474
Семира, честита да си! 🍀
Слънце, честито сакче!😊

Към момичетата с цикъл в навечерието на НГ, миналата година ми дойде на 31.12 в 23:45 и тогава го сметнах за добър знак, че предстоящата година ще ни е късметлийска. И въпреки поредицата от неуспешни трансфери, накрая се оказа такава! Пожелавам ви и за вас това да е добър знак🙂

# 475
Честито на всички момичета! Hug

Честит рожден ден Семира!

# 476
V_sS, Дано да е така. Силно се надявам!

# 477
Не мога да смогна да честитя на новите бременни, колкото пъти отворя форума, толкова пъти нов положителен тест виждам 😃, дай Боже да продължаваме в същия дух.
I.K. успешна бременност и на теб.
Ти си поредния случай, в който ин витро няма успех, но си става естествено.
Много ме замисля това, дали има смисъл да напъвам толкова за това ин витро, като то никак не е панацея. Камо ли за такива като мен. Коментираше се по-рано кариотипа, е аз съм с лош резултат от това изследване, за щастие съм единствената тук.
Слънце, браво, все така да се развива твоето Коледно чудо.
Лазурна мечта, и аз съм вярваща. Седя в тази група, само защото се надявам Бог да направи чудо, защото от биологична и медицинска гледна точка аз вече отдавна съм изтървала последния влак.

# 478
Леле, какво се случва покрай тия празници - Монита, И.К. честито Simple Smile М-ангел, чакаме те и теб. На мен Ц ми дойде точно на 24.12 та ще го приема и аз като знамение Wink
Слънце, казаха ли ти коя г.с. се водиш?
Айде, на всички с предстоящи трансфери да ни застигне съдбата на И.К и да забременеем преди трансфера Simple Smile

РЕДАКТИРАМ СЕ: Честит рожден ден, Семира, бъди здрава!

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 17:40 от Salsera

# 479
Ехаа, момичета, темата се пълни 🙏🎉 с добри новини!
Честит рожден Ден, Семира, жива и здрава да си! Нека се сбъдват мечтите ти - които и когато трябва ❤️
На мен още не ми е дошъл цикъл, ама не бързам и с тестовете. Случвало се е да цъфна на 35-38ми ден и сега предпочитам да не се навивам излишно. Никакви специфични симптоми нямам, само ме боли кръста и корема ниско долу.
М-ангел, къде си? Simple Smile Чакаме те с вълнение 😇

Общи условия

Активация на акаунт