Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 487
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Честито на Monita и I.K. Сигурно точно в този момент никой няма да ми повярва, но наистина много се радвам за всички вас с положителни тестове. Дано всичко е наред и имате прекрасна бременност.
При мен ситуацията е следната. Сутринта теста беше с още по-бледа черта (лентичка), а снощи късно правих шуър чек касета, който пък само човек с огрооомно въображение можеше да каже, че има нещо.
Та чакам да ми дойде и да се приключва. Наистина съм реалист. Няма как да е късна овулация. Няма защо да се надявам на чудо. В тази игра се научих да бъда трезво мислеща, защото иначе агонията е по-голяма. Записвам още една биохимична в тефтера и продължавам с плановете за семейни почивки през 2026 година.
На всички вас пожелавам скорошен успех и то до финал. Обещавам да наминавам, защото все още не съм се отказала на 100%.
Така като се замисля единствената промяна през последните два месеца е, че започнах прием на биотин 7. Много добре ми действа на косата и ноктите. Пък знам ли, може и репродуктивно да ми е повлиял.
Весело посрещане на Новата година. Научих се да успявам да се радвам на това, което имам и живота ми макар и понякога с трудности, е прекрасен.

# 481
Най-чудната тема тая година. Три дни не съм влизала във форума и сте избухнали Simple Smile Ще взема да влизам по-рядко, за да има валят хубавите новини Smiley
Монита, И.К., честито момичета! Не спирам да се усмихвам, тази тема ми е любима. Всичко да върви по учебник и догодина по това време да ни замеряте с памперси.
Слънце, честито сакче и на вас, да се развива все так добре и да си стои на топло до термин.
Семира, честита да си! Нека се случи всичко, за което мечтаеш и продължавай да пръскаш късмет!
Желая ви весело посрещане на 2026 година и щом по този начин влизаме в нея, сигурна съм, че ще е плодородна и успешна за всички ни!

# 482
И аз ви изпуснах за малко покрай празниците и сте напълнили темата с прекрасни новини. Честито на всички момичета и успешна бременност! Пожелавам си и мен да ме залее вашето цунами от положителни тестове. Grinning

# 483
Весело посрещане на Новата година!

За мен тази година беше изпълнена с трудности и новости, но да се надяваме, завърши с щастлив край!
Днес ми е 9-ти ден след трансфера и резултата е следния:

Пожелавам на всички през 2026 да постигнете мечтите си!

# 484
Честита Нова година, момичета!
От все сърце ви желая здраве, щастие, успехи, обич, сили, вяра, кураж! Пожелавам ви време за всичко любимо и много сбъднати желания!

Monita и I.K. , честито! Стискам палци всичко да е наред, да имате спокойни бременности и мъниците да стоят на топличко и уютно в мама до термин!

Наистина, какво се случи с тази тема! 🥰Коледната магия ли помогна, съвпадение ли? Каквото и да е, е толкова хубаво 🙏💛

Чета вашите истории на дълги години чакане дори инвитро опити и изненадващо естествено забременяване и ми става толкова мило! И малко тъжно, защото аз нямам шанс за такава мила изненада, тъй като нямам маточни тръби 💔 И по тези празници, когато някой близък ни пожелае "хайде, и поне едно детенце да си имате скоро" очите ми автоматично се пълнят със сълзи. Макар че за тези 4 години съм ги изстрадала и изплакала милион пъти тези дечица, тях все още ги няма и започва да боли все повече.
Но вярата и надеждата остават и гледаме напред! Към една по-добра година, в която и ние ще сме по-добри, ще обичаме повече и ще имаме повече време за любимите си хора! 🧡
Пък ако е дошло време, с радост, ще обичаме и още хора, едни мънички вързопчета! 🍀

# 485
  • София
Честита Нова Година ! Желая ви много здраве и сбъднати мечти! Simple Smile Flowers Evergreen Tree

# 486
  • Sofia
Честита Нова Година! Най-вече много здраве, че без него не може, щастие, късмет и сбъднати мечти!

Монита, честито! Лека и спокойна бременност до финал!

# 487
  • На изток от Ада
Честита Нова година!

# 488
За много години, мили момичета! Нека Новата 2026та напълни темите ни с положителни новини ❤️
На мен още не ми е дошло. Вчера се изкуших и направих тест, не знам какво да си мисля. Има бледа, почти невидима втора черта, която си излезе във времето, но се вижда с голяма доза въображение 🥴 не бързам да го броя за каквото и да е, тестът е на изиатхоум и ми беше останал последният в багажа. Като се приберем в София в края на седмицата, ако не ми е дошъл цикъла, ще направя нов.
Вие как посрещнахте Новата година? Тук беше Кербала, такава заря не бях виждала другаде 😂

# 489
  • На изток от Ада
Чакаме друг тест Коте. На.изи са 25 ущчувствителност . Но съм хващаша бх и б . Б още на 11 ден от о

# 490
Честита нова година! Пожелавам ни здраве и хубавата серия от последните дни на старата година да продължи People Baby

# 491
Монита, прекрасен завършек на годината Heart Eyes
Честита Нова година!
Да бъдем здрави, смирени, спокойни и да получим това, което най-силно мечтаем! Heart

# 492
Честита нова година, момичета Nature Star2
Пожелавам ви/ни здраве, щастливи моменти за вас и близките ви, и от сърце желая на всяка една от вас сбъдване на мечтата да стане мама🌟❤
Честито и на всички момичета, които споделиха за положителни тестове, стискам палци всичко да е наред до края✨

# 493
Честита Нова Година Вие и Вашите семейства бъдете здрави и всяка една от нас през 2026 да получи най-ценния дар! ❤️

# 494
  • На изток от Ада
Хич не  съм в настроение аз.
Тези дни по няколко пъти се разревах.
Верно чакам мц тези дни , 3 4 януари

Общи условия

Активация на акаунт