Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 450
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Пагане, тихичко честито ❤
Аз горя този месец. Направих нов тест сутринта, вече и на идея не се вижда втора чертичка. Чакам да ми дойде явно. Наревах се едно хубаво и се хванах да чистя вкъщи. Може да не е нашият месец, но поне ще е чисто и подредено....
Еххх коте , съжалявам, така имах Надежда за теб 🥲
И аз доста се зарадвах, въпреки, че се опитвах да се убедя сама себе си да не се навивам...много ти благодаря за подкрепата, както и на Пагане ❤️ ще си го преживея тия дни и като ми дойде да свърши, продължаваме с опитите. 😇

# 511
Kote, ако ще става нещо, то нека е в ранен етап. По-добре сега отколкото с хиляди мъки да се задържа една бременност. Имам загуба в началото на шести месец и затова за сегашната биохимична не мога да си го сложа толкова на сърце. Да, лошо е, че мечтата е попарена още в началото, но наистина от друга гледна точка, така е по-добре.

# 512
Наистина е по-добре в началото... и аз се ядосвах с двата аборта, но нека ако ще има нещо да е в самото начало .... изживей си го, заслужаваш го!
При мен Ц е към края си, декември нямахме много опити, защото ММ работи и като DJ и се сещате, че декември почти не му виждах очите 😂, но сега януари мисля да си възобновим по-честите опити. Малко се бях занимарила от към витамини и фолиевата, но мисля да почвам наново. Ще пускам в София и ревматологичните, както и щитовидни ще си пусна.

# 513
Здравейте, честита 2026, нека тя да донесе на всеки мечтания подарък!
В темата съм от известно време и почерпих много полезна информация от вас. Ще ви споделя моята история и ще се радвам да чуя вашите съвети, понеже нямам представа накъде да поема.
На 36 години съм, имам 2 деца и опитите за трето са повече от неуспешни. През последните 2 години се получиха 2 бременности, първата приключи в ранна седмица. След време отново забременях, но загубихме бебето в 15та седмица (миналия месец) като се оказа, че отговаря на 14та седмица. Изследвахме плода, нямаше никакви отклонения. Аз не съм имала проблеми с първите 2 бременности, нито с кръвосъсирване, нито с друго. Миналата година след посещение при д-р Калчев се оказа, че имам лупус антикоагулант и анритромбин III на горна граница, но нямам назначено лечение. Като цяло причината за загубата не е ясна.
Емоционално все още съм срината.
Въпросът ми е какви стъпки да предприема сега? Какви изследвания и за какъв преглед да запиша час? При хематолог и имунолог не съм била досега, ще се радвам на препоръки. Също и за психолог, с който мога да поговоря на тази тема, защото болката е много силна.

# 514
  • София
Здравейте, честита 2026, нека тя да донесе на всеки мечтания подарък!
В темата съм от известно време и почерпих много полезна информация от вас. Ще ви споделя моята история и ще се радвам да чуя вашите съвети, понеже нямам представа накъде да поема.
На 36 години съм, имам 2 деца и опитите за трето са повече от неуспешни. През последните 2 години се получиха 2 бременности, първата приключи в ранна седмица. След време отново забременях, но загубихме бебето в 15та седмица (миналия месец) като се оказа, че отговаря на 14та седмица. Изследвахме плода, нямаше никакви отклонения. Аз не съм имала проблеми с първите 2 бременности, нито с кръвосъсирване, нито с друго. Миналата година след посещение при д-р Калчев се оказа, че имам лупус антикоагулант и анритромбин III на горна граница, но нямам назначено лечение. Като цяло причината за загубата не е ясна.
Емоционално все още съм срината.
Въпросът ми е какви стъпки да предприема сега? Какви изследвания и за какъв преглед да запиша час? При хематолог и имунолог не съм била досега, ще се радвам на препоръки. Също и за психолог, с който мога да поговоря на тази тема, защото болката е много силна.

Честита нова година! Съжалявам за загубата ви! Мога да препоръчам следните специалисти: хематолог - д-р Тончев и/или д-р Нихтянова. От Понеделник двамата ще преглеждат в МВР Болница, иначе д-р Тончев преглежда и в МЦ Калчев. Имунолог - проф. Снежина Михайлова, тя преглежда в МБАЛ Надежда и УМБАЛ Александровска.

# 515
  • На изток от Ада
На мен ми прицапа та утре ще запиша,ден 1.
26 дни , лф 11...
2 мц тъй от към дни-26 , лф беше 10.дни декември...

# 516
Момичета, какво мислите за това ЧХГ?

Това е третото, което изследвах днес

31.12 - 92.46
02.01 - 295.6
04.01 - 643.5

Днес уж трябва да влизам в 4гс, не мога да кажа, че имам някакви симптоми освен леко придърпване долу и мнооого леко болезнени гърди, може би и пишкам по-често.

# 517
На мен ми прицапа та утре ще запиша,ден 1.
26 дни , лф 11...
2 мц тъй от към дни-26 , лф беше 10.дни декември...
Наси, и аз съм от днес с М, точно 26 дни. Не съм следила лф, но определено вече е по-къс с 2 дни целия цикъл.
Пагане, на мен ми се струват идеални тези стойности Hug

# 518
  • Be realistic - plan for a miracle.
Идеално нараства.

# 519
  • На изток от Ада
Той още не е тръгнал. Че да,видим до обяд ще дойде ли...

# 520
Пагане според мен са супер!
Аз днес не успях да пусна пак, ще мина през лабораторията утре сутринта преди работа.

# 521
  • На изток от Ада
Пиша утре, ден едно.
И мисл тези дни да пусна част от изследванията.
То някои ще са,в Пловдив , и май ще са по -нататък, че колата е за ремонт. Чакаме части

# 522
Прекрасни, да ви споделя нещо, което ми се видя много красиво 😇
В къщи гледам орхидеи. Като цяло цветя, имаме доста, но орхидеите от години да ми слабост. Та, понеже последните две години два пъти сменяхме жилище, явно им се отрази и спряха да цъфтят. Онзи ден като се прибрахме в София, едната ни орхидея я заварихме с пъпки 😍 и моят мъж възкликна :" виждаш ли, това е знак, че вкъщи ще дойде нов живот" - и на мен ми се видя толкова красиво...
Отделно днес засадих две бебета -орхидеи, една от най-старите ми роди цели две новички орхидеи. Тааа...това исках да ви споделя...че си чакаме "нов живот" вкъщи след като орхидеите се събудиха от две-годишен сън ❤️

# 523
Здрава и успешна нова година и от мен, мили момичета!
Не знам, вие как сте, но мен направо ми идва да се гръмна, толкова не ми се започва отново работа след тази двуседмична почивка.
Пагане, честито, супер ти е чхг-то.
Ариел, съжалявам за загубата ти. Нани ти е дала имената, които се въртят във форума. Почти съм сигурна, че ще ти назначат терапия за тази придобита тромбофилия при следващата бременност.

Аз така се надявах лутеалната ми фаза да се стабилизира, но не, вчера на 8дпо кафявото ми зацапване вече се обади. Вече почти половин година започва леко кървене една седмица след овулация, което преминава в цикъл след още 7-8 дена. Ми дори и да е имало чудо да ми се оплоди яйцеклетка, то няма как ембрион да се закрепи към вече разпадаща се лигавица. Да не говорим, че 2 седмици ходя с превръзки.

# 524
Възможно ли е да има някаква причина за това зацапване, в смисъл не-хормонална причина?

Общи условия

Активация на акаунт