Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 92

• 9 519
  • 213
  •   5
Отговори
# 210
  • Варна
Във Варна често се случва, да няма таргет или да се отменя датата, заради образно изследване. Решихме проблема, като купихме три опаковки, които стигат за месец и не пропускаме дати. Не мисля, че има с какво да се замени. Новите лекарства са под патент и нямат генеретици.

# 211
Благодаря на всички 🥰

# 212
MarMar, писах ти лично съобщение. ‘Цъкни’ горе вдясно на иконката ‘писмо’. Ще се радвам да пием кафе!

И отново искам да те насърча да последваш TikTok канала ми. Правя го с много любов и на база на целия опит, който натрупах по пътя си и пътя на прекрасните жени, с които този път ме свърза. Регистрацията е лесна, въпреки че и аз самата дълго се дърпах преди да го направя.
Но точно в там открих първата (друга) жена, която се лекуваше по същото клинично проучване, като мен. Тя е от САЩ и документираше абсолютно целия си път. Това ми помогна толкова много, че нямам думи. Тогава си обещах: когато приключа лечението и ми се изясни, ще направя същото – но на български. Защото тук има огромен недостиг на разбираема, човешка информация. Добре, че съществува и този форум!
Преди малко завърших видеото си за ПЕТ скенера: https://vm.tiktok.com/ZNRkJmAEg/
Момичета, ще се радвам много да ми дадете идеи – за какви теми бихте искали следващите видеа?

DaiaD, как мога да се свържа с теб в друга социална мрежа?

# 213
Piipi, преди повече от година и при мен се получи така. Нямаше налично Фесго и поставянето му се забави с осем дни. Онкологът каза, че не е проблем .

Общи условия

Активация на акаунт