Как възрастта влияе на начина, по който се грижим за себе си

• 15 333
  • 461
  •   1
Отговори
# 375
А, добре, ако си с набор или по-възрастен, няма нужда от тренировки значи. Супер. Innocent
Аууу, защо така оплюхте грижата за себе си? Ми, нужна си е, ако сте от клуба.
Скрит текст:

С набора във времето заедно сте се окръгляли и сбръчкосвали, та няма грижи. Докато при агнешкото трябва да превъртиш часовника назад. Някои стигнаха и до фейслифт.

# 376
  • Mediterraneo
Затова не слушам мъж като ми каже – аз всякак ще те харесвам. Аха – то добре, но преди да разбереш дали ще ме харесваш всякак, все пак си ме харесал точно заради определена външност.

Съгласна съм, че са те взели заради точно оределена външност, но ако е само тя, пиши го бегало. След 30 години заедно и двамата сме преминали през всякакви форми( повечето клонящи към окръжности), за да залагам все още на едната външност.
Аз не съм пример, но ММ навърши 50 през януари, записа се на боен спорт и ходи на фитнес 5 дни седмично. Свали килограми, качи мускулна маса и е съвсем различен човек.

# 377
Външният вид за мен е част личността. Пиши ме изкривена или суетна, но много държа да се грижа за вида си. Simple Smile
За радост харесвам мъже далече от държащи само на вида. Та всички са доволни.
Запуснати хора не харесвам. За причина за запуснатост приемам единствено тежък здравословен проблем личен или грижа за терминално болен близък.

# 378
Какво според теб е запуснатост?

# 379
Отпуснати тела, шкембета, ръце, неподдържани нокти, коса, кожа, зъби.

# 380
На мен не ми пречат такива хора.
Е да, говори нещо за самите тях, ама това си е тяхна работа.
А и няма да спя с тях, че да се вживявам Joy

# 381
И на мен не ми пречат. Пита ме потребителката – отговорих ѝ.
Всеки си прави своите избори.
Както казваше един мой бивш – ако не са ми дома, не ме интересува.

# 382
  • Sofia
Нали знаете, че има компании, които не наемат неподдържани хора? Simple Smile Без значение от пола. "Corporate appearance bias" му викат.

# 383
Наистина? То сега е трудно с квалифицираните кадри, а пък и с манекенски размери клони към фантазия.
От чисто любопитство, Black Cat, посочи 1-2 имена да ги разгледам. Мога да реша да кандидатствам Sunglasses

# 384
В последните 2 компании дето съм работила в офис (отдавна беше, слава Богу) така съм назначавана – всички са фит, красиви, поддържани. (не млади да не додат комплексарините да хранят). Но и атмосферата не беше топ – интриги, преследване, мачкане. Особено в сферата на финансите, инвестиции се избират представителни хора.

# 385
Ха-ха, точно пък със сферата на финансите и инвестициите няма как да ме убедиш. Пробвай с друго Simple Smile
ПП - една птичка пролет не прави, Бази.

# 386
Няма какво да те убеждавам. Това са институции в София. Душичка. Simple Smile

# 387
Ааа, чиновници. Така кажи. Аз говорех за наистина финансисти.

# 388
То финансисти освен чиновници други няма, ама ти си знаеш. Joy

# 389
Глей ти кви обичаи имало по света!
Мен пък ме наемат за да свърша работа, която им е нужна и която те самите не могат да свършат.
Още на препитването заявявам, че работя за пари. Ако търсят лоялност, сorporate незнамсиквоси и други майни, да си вземат едно куче. Ха дано им свърши тва, дет им трябва. Ама надали.
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт