🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 52 427
  • 605
  •   50
Отговори
# 570
И какво беше това изказване на Мая накрая- ние всички сме от различни сфери на обществото. Тя в коя сфера се намира?

# 571
Мая съм я гледала само в Трейтърс и там ми хареса, тук не.
Снобарски коментари и нарочно даваше по-ниски оценки за да спечели, не е било “ на шега “
Въпреки менюто на Беба и обстановката които не ми харесаха, тя не беше злобна, даваше нормални оценки и беше над нещата, което си е рядкост и доста положително качество.
Цялостно Мая представи интересна вечер, но това което показа като човек е кофти

# 572
Мая съм я гледала само в Трейтърс и там ми хареса, тук не.
Снобарски коментари и нарочно даваше по-ниски оценки за да спечели, не е било “ на шега “
Въпреки менюто на Беба и обстановката които не ми харесаха, тя не беше злобна, даваше нормални оценки и беше над нещата, което си е рядкост и доста положително качество.
Цялостно Мая представи интересна вечер, но това което показа като човек е кофти
Мая няма как да покаже нещо различно от това ,което  е.

# 573
Мнооого снобизъм, много.... Възпитаният човек, от някакво по-висше общество изобщо не контактува с определени прослойки /за справка, макар и от миналия век - романите на Джейн Остин/. Тя, защото е от извънземно общество, но забравя, че навсякъде Биг брадър гледа и е достатъчно да направиш рисърч в Гугъл. Дали написаното  там е вярно или не /особено за едната "жълтина"/, но да изпадаш в културен шок, като си имала афера /нямам против аферите изобщо/ със сина на един от най-известните чалгаджии.... Какво общество, какви 5 лв. Никога не бих си позволила в ефир да коментирам хората, с които участвам в някакво шоу, кой от какво "общество" произхожда или принадлежи.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 01:03 от jfjallen

# 574
Дечо ли е, Дечко ли, едва го изтърпях. Голям инфантил, че и с готвенето е на вие. Приятелката му е много миличка. Едно че го търпи, и второ че поддържа връзка от разстояние...

Най редно беше Мая да спечели, просто нулева конкуренция.

От новия каст само Айлинм ми е известна, очакванията ми са в мазето.

# 575
  • До морето
Мая е спортист и то олимпийски! Как в коя сфера на обществото е?!

Да, от различни сфери* са.  То и половината  от пишещите се тук се излагат, щото не я знаели коя е и за първи път я чували, понеже "не съм гледала риалитито дето е участвала". Ми един бърз гугъл рисърч и веднага се разбира коя е Мая Пауновска. Разбира се, че не бива да я слагат под общ знаменател с такива като тая Михаела. Ако ще Мая да слуша чалга от сутрин до вечер, пак са на различни нива в еволюционната стълбица.

*сфери в обществото - едните са спортисти, други са музиканти, трети са учени, а има и безмозъчни идиоти.

**сфери не е равно на класи и прослойки в обществото.

*** да кажеш, че с някой сте в различни сфери не е снобизъм, а факт. В случая е възможно най-тънкият начин да покажеш, че с този човек нямате допирни точки.

# 576
  • софия
Мая има поведението и мисленето на типичната провинциалистка парвеню. Дошла е НА Софията, хванала е някой с пари, на когото е родила и ѝ е купил апартамент и вече е в космическата сфера 😁 Пълно е с такива като нея

# 577
  • София
Беба, Дечо и Георги даваха завишени оценки, защото на прегорели зеленчуци, недопечен бекон и хляб няма как да дадеш 10.
На всички помагаха освен на Мая. Да, явно е студена и много рационална, но по-добре така, отколкото такъв кошмарен човек като Михаела или дива турбо чалга като Беба. Докато не представи "новата песен на Беба", момичето изглеждаше и се държеше много добре, но явно амбициите й са да се разхожда по гащи и сутиени в задимени кръчми.
Лиготията на Дечо не ме подразни, но и той, хем имаше помощ, хем не успя да поднесе нещо много интересно.  
Шопа сравнително добре се справи, но имаше доста злобни коментари, а това притискане на Дечо да се сгодява беше грозно.
Надявам се в някой от следващите епизоди Манчев най-накрая да каже на тези жени да си прибират косата, докато готвят. Толкова е гнусно, че няма накъде.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 09:02 от Yellow_girl

# 578
На какво точно Мая най-сетне се засмя, губи ми се този момент.

# 579
  • Пловдив
Тая Грозденка сестрата на Яница от ХК ли е?

П.п...няма да гледам иначе.

# 580
Мая има поведението и мисленето на типичната провинциалистка парвеню. Дошла е НА Софията, хванала е някой с пари, на когото е родила и ѝ е купил апартамент и вече е в космическата сфера 😁 Пълно е с такива като нея
Не и е купил никай апартамент. Жилището е под наем.  Бившият и мъж е доста заможен и предполагам,че помага финансово заради децата,които са при нея.И двете деца са в едно от най-скъпите частни училища.Имала съм близки контакти с Мая и  не я харесвам.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:00 от arina1967

# 581
  • софия
Не е по врат, а е по шия. Не ѝ е купил, само ѝ дава пари да купи. Доообре.
Скрит текст:
Ма как децата ѝ няма да са в училището на чалгарките и бг парвенюта?! Там основен признак за прием е финансовото състояние на родителите. А и златните яйца няма да продължат да учат в Бг и българска диплома не им трябва. А и там може да успее да хване поредният финансов красавец с огромно его. Евентуално, но ще е кървава битка, че мамчетата не са случайни. Нито е първата, нито е единствената. Прозрачна като оризова хартия.

Неправилно се възприема надменното поведение на госпожата като "студена". Просто е в космическата сфера и се възприема за нещо повече, защото разполага с повече финанси.

# 582
Мая се мисли че е някакво високо ниво.....Голямата работа. Изключително голямо самочувствие, изобщо не я харесвам! И не я смятам за атрактивна жена както тя сама се нарече. За мен е скучна, флегматична и обезобразена!
Михаела много ме дразни с превземането си, това не ядяла онова не ядяла... Радвам се че вече свърши тази седмица и този индивид се скри там от където е излязъл!
Беба ми хареса. В бб не ми допадаше, но в този формат ми хареса
А тя още с Велин ли е или има ново пак по-младо гадже?

# 583
Съвсем естествено и нормално е да имаш самочувствие, след като си завоювал множество медали на световни и европейски турнири по художествена гимнастика с отбор и индивидуално, и си едно от "Златните момичета" в худ.гимнастика ..

# 584
Ем ...и аз да бях елитен спортист и аз щях да имам голямо самочуствие ...
И какво лошо има бащата на децата да плаща за разходи и образование -трябва да е на минимална издръжка и работа от 8 до 5 ли ?1?

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:20 от No_frame bitch

Общи условия

Активация на акаунт