🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 91 580
  • 1 008
  •   63
Отговори
# 960
  • Euskal Herria
До тук като държание най- ми допадат Раду, Сапунджиева и Никол.

# 961
И сега да вземе да получи повече точки от Раду Joy

# 962
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За толкова мулти култи талант по нейните собствени думи и хвалби тук за нея очаквах много повече от показаното. Много приказки, малко готвене, не ми хареса, че гостите гладни с празни чинии пред тях стоят и чакат госпожата да се самохвали и самохвали, и самохвали.......

# 963
  • София
...Ивето просто си има спонсор.
И каква е сметката на спонсора да харчи пари, за да се излага пред камера?

# 964
Да, доста самочувствие има..от хвалене остави хората да чакат с празните чинии! Таз пък с плитките цял ден гладна държана...трепери вече да яде!

# 965
Леко е самовлюбена, но по комичен начин Simple Smile Не ме дразни, не знам и аз защо. Сякаш и другите се забавляваха.

# 966
...Ивето просто си има спонсор.
И каква е сметката на спонсора да харчи пари, за да се излага пред камера?
Няма сметка, ама угажда, за да не мрънка вероятно.

# 967
  • София
Браво на Раду и Сапунджиева, най-коректно я оцениха..даже и по-малко трябваше..

# 968
Раду - браво, идейни гозби, перфектно изпълнени, интелигентен и деликатен домакин, прекрасна и много мила изненада. Заслужаваше 80!

Ивелина - не спря сама да си се хвали, от постоянното "леле колко хубаво ми се получи" уртикария получих. Тежък акцент и много комична, милата. Факт е обаче, че не дразни колкото други уонаби-та. Слабо се представи.

# 969
Раду - браво, идейни гозби, перфектно изпълнени, интелигентен и деликатен домакин, прекрасна и много мила изненада. Заслужаваше 80!

Ивелина - не спря сама да си се хвали, от постоянното "леле колко хубаво ми се получи" уртикария получих. Тежък акцент и много комична, милата. Факт е обаче, че не дразни колкото други уонаби-та. Слабо се представи.
Не е акцент, а диалект му се казва на ИвИлинчето.

# 970
Кво каза Виктор за Ивелина - че имала самочувствие, но то било опровергано Joy вместо оправдано(ех, тоз писател самоук, сложни са му думите и значенията им) . Grinning Обаче грешката му някак иде вярна. Joy

В тоз сезон се нагледах на безумни начини за рязане на зеленчуци. Ивелина беше на косъм от хорър изпълнение с рязането на тез домати. Нямаше да е овчарска салата, нито шопска, а салата с пръсти, почти като овчарска и шопска, но не съвсем. Joy

Не догледах, че котката се шмугнала на терасата и съборила едната от големите саксии, та колко и дадоха гостите, ако мога да ви попитам?!

# 971
Абсолютно съгласна, диалект е, тежък 😄😆😉 ( дЗириекто). Просто с дъщеря ми обсъждахме, докато пиша тук, че съседката ни, която е рускиня, но от 40 години живее в България, си има акцент и.... така де, моя грешка 😉

Не е акцент, а диалект му се казва на ИвИлинчето.

# 972
  • София

Не догледах, че котката се шмугнала на терасата и съборила едната от големите саксии, та колко и дадоха гостите, ако мога да ви попитам?!
Никол-20т, Виктор-19, Раду-14, Сапунджиева-14т.

# 973
Благодаря, Elix. Flowers Rose

# 974
Много празна и постна маса. Тъй ли не са ходили по гости, тъй ли не са видели как се посрещат гости. Без мезета, без разядки, с пародия на салата. Основното едно сухо парче изпльокано в празна чиния- без сос  без гарнитура....
Но самочувствие до небето....

Общи условия

Активация на акаунт