🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 95 402
  • 1 035
  •   71
Отговори
# 1 020
  • Варна
никой човек не е идеален Simple Smile Simple Smile Simple Smile  . Раду е потомък на руснаци и молдованци , т.е. НЕ Е ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН  който на принципа откъдето е жената - оттам е родата се побългарява , даже се похвали че е вече и бг.гражданин и може да фалшивее в нашите очи , но е съвсем разбираемо

# 1 021
На мен Раду ми беше любимец в Игрите, държеше се много мъжки, съжалявах когато отпадна. И в Черешката ми хареса. Вярно, че прекали със семейството и дечицата, много ми е смешно, когато някой дава пример. Но пък много ми хареса храната и това, че разказа за семейството си и обичаите в Молдова. Хареса ми и това, че беше приел сериозно участието си и се беше подготвил, за разлика от участниците през миналата седмица. Готвеше и говореше спокойно, без да те напряга, както правеше Ивелина.

# 1 022
Никол повикала сестра си от Германия да й помогне, много по евтино и лесно щеше да й излезе да оттренира няколко ястия и да ги приготви... 😀

# 1 023
Никол на 28 години не знаеше, че най-добрата кайма е тази, която я мелят в твое присъствие. Тоест съобщи това като нещо, което май е чувала някъде.

# 1 024
  • софия
Тя не знаеше, че каймата не се продава овкусена, та вие ...

# 1 025
  • София
А да не говорим в колко много участия имаше открит пред камера (и скрит зад камерата) професионален готвач.

# 1 026
  • Варна
 Мдаа, май така ще върви- по един горе-долу готвещ, а другите-за сеир и шоО...Жалко. Впрочем, защо всички казват ,,РадУ'', а не ,,РАду''?

# 1 027
Този сезон съм направо изумена от лигавщината на повечето участници. Станали на по 30 години, че и повече, не могат да ме убедят, че не им се е налагало сами една салата да си направят. Повечето се превземат като тая госпожа и също като нея не блестят с интелект. https://www.tiktok.com/@kyliejenner/video/7439411191853813038?lang=en
Изобщо защо участват в предаване, чиято същина е в различна от тяхната галактика, ама да, трябва да се задържат интереса за повече от 2 месеца и така до следващото предаване.

# 1 028
Този сезон съм направо изумена от лигавщината на повечето участници. Станали на по 30 години, че и повече, не могат да ме убедят, че не им се е налагало сами една салата да си направят. Повечето се превземат като тая госпожа и също като нея не блестят с интелект. https://www.tiktok.com/@kyliejenner/video/7439411191853813038?lang=en
Изобщо защо участват в предаване, чиято същина е в различна от тяхната галактика, ама да, трябва да се задържат интереса за повече от 2 месеца и така до следващото предаване.
За да режеш краставица така, трябва да си мега тъп или мега лигав. Нещо като рязането на домата на ергенката в дланта й.

# 1 029
Мдаа, май така ще върви- по един горе-долу готвещ, а другите-за сеир и шоО...Жалко. Впрочем, защо всички казват ,,РадУ'', а не ,,РАду''?
Да, той е Рáду ШулЯк.  А дикторът си повтаря РадУ шУляк Grinning

Радвам се, че той дава ниски оценки на другите, засега май не са го минали като резултат...

# 1 030
Раду се представи най-добре до момента

# 1 031
Тя не знаеше, че каймата не се продава овкусена, та вие ...

Ами много често има сол в каймата когато я продават, но обикновено това е пакетираната, тази която е насипно би трябвало да няма, но знае ли човек, търговски трикове всякакви.
Да не говорим че я блъскат с вода за да тежи, но това е друга тема.
Най-добре си я смели вкъщи.

# 1 032
  • София
Да, той е Рáду ШулЯк.  А дикторът си повтаря РадУ шУляк Grinning

Радвам се, че той дава ниски оценки на другите, засега май не са го минали като резултат...

Не е точно така. Той преди е казвал, че се казва РадУ, но в България е познато името РАдо и като е дошъл тук така е било по-лесно за всички. Свикнал си е и няма против и двете обръщения. Сам си се представя и по двата начина.

# 1 033
Продават и насипна овкусена кайма. Понякога купувам от една месарница до нас, тяхната е много вкусна, по никакъв начин не мога да я направя така вкъщи. Ники пазаруваше от Бозмов, там също има осолена кайма, но не съм я опитвала, всичко тяхно  ми е безсолно.

# 1 034
В нашата месарница продават овкусена 2 вида - с чубрица за кюфтета и с кимион за кебапчета.

Общи условия

Активация на акаунт