🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 99 089
  • 1 070
  •   86
Отговори
# 1 050
Още една мн приятна вечер ☺ Радо ми е доста симпатичен и ми харесва, че е бая умерен както в приказките така и в оценяването

# 1 051
  • София
Тя получи еднакъв брой точки като Раду-77. Манчо ще решава кой печели..

# 1 052
  • Sofia

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:40 от Doli

# 1 053
  • София
Заслужени 77 точки.
Раду една идея повече ми хареса цялостно, но и Сапунджиева да спечели ще е добре.
Дано само онзи лигньоч утре да не обере точките, но се съмнявам Раду да не го пореже. Той досега е много педантичен и оценява като критик.

# 1 054
И аз харесах вечерята на Деси. Жената не е с две леви, явно готви и все вкусни неща, които обичам...Ивелина завижда, защъто Виктор си падна по друга, а тя има самочувствие.
Раду даде еднакви точки и на Никол и на Деси, а разлика имаше от тук до небето...явно иска той да спечели!😀

# 1 055
Тоз Виктор ми прилича на един палав сатир. Ужасно неприятен ми е. Като го дават в кадър все си представям, че, ако камерата слезе надолу и покажат краката на гостите, ще видя едни кози копита. Scream

# 1 056
Тоз Виктор ми прилича на един палав сатир. Ужасно неприятен ми е. Като го дават в кадър все си представям, че, ако камерата слезе надолу и покажат краката на гостите, ще видя едни кози копита. Scream
Да, като Сатира от Нарния...🤣🤣🤣

# 1 057
Браво на Десито, заслужени точки. Трябваше повече, ама Ивелинка реши да пореже от чисто женска злоба, не била яла еди какво си... А Раду бая взискателен, брей, брей... направо не очакваx. Ако Виктор не събере повече точки, Манчо решава на кого книга, на кого плакет...
Той и в Черешката си каза "Здравейте, аз съм Ра̀ду". Едва ли човек би си казал нарочно името сбъркано.
Аз като чуя Раду̀, се сещам за циганина Ранду от "Касандра" Grinning

# 1 058
Добре сготви Сапунджиева. Не ми хареса, че цял ден я представят, че даже не е ходила в тоалетната. Това ли е най-важното? Мисля, ще по този начин малко й сриват образа. Раду ми е любимец от Игрите, но според мен е много амбициозен и взима прекалено насериозно участието си. Мисля, че беше отрепетирал какво и кога ще каже. При Сапунджиева не бяха толкова стройни нещата. Отделно, дето Ивелина непрекъснато се опитваше да я злепостави. Явно си връщаше за нейната вечер, че Сапунджиева обръщала изгорялото към камерата. Виктор беше като палячо. Не ми хареса тоалета на Сапунджиева, както и играта. Беше много не на място. Каква статуетка подари на Ивелина, не я показаха. Сапуните не бяха лош подарък. Моето мнение е, че като готвене беше много добре, общата атмосфера малко куцаше. Раду ми хареса една идея повече.

# 1 059
Ивелина набива суджук, каза че й бил любим, а на нейната вечеря нямаше такива екстри...

И ракийка обича. Grin

# 1 060
Сякаш очаквах по-интересно меню тази вечер. Не беше лошо, но нищо ново, вдъхновяващо.. Щеше да е хубаво, ако си беше направила фокачата сама Simple Smile Иначе има много хубав глас.

# 1 061
Аз също очаквах повече от Деси в готвенето. Като атмосфера нямах големи очаквания, гледала съм нейни подкасти и още от преди ми е леко скучна и безлична.

Следва Виктор - пригответе се за още дебелашки хумор и първолашки стихове.

Раду заслужено според мен ще вземе плакета тази седмица.

# 1 062
  • София
Ако не се лъжа Раду поряза Никол и Ивелина доста повече с оценките си. Тези 18 точки, които даде на Сапунджиева са рекорд за него. Явно е много взискателен. По принцип 18 от 20 е много добра оценка. Е, не когато имаме поне двама от компанията, които винаги дават 20. Simple Smile

# 1 063
Прав е да е взискателен, видяхме че той умее.

# 1 064
Не ми хареса вечерта на Сапунджиева...
Които храната, като концепция, нито атмосферата, нещо ми беше скучновата.
Не знам защо Деси си е направила тази прическа, не й прилича, отделно непрекъснато си побутваше плитките.
Беше много напрегната и неспокойна.

Общи условия

Активация на акаунт