🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 189 358
  • 2 296
  •   8
Отговори
# 2 280
Миналата седмица гледах по малко от всички без актьорчето. Не ми бяха интересни и определено Крисия и този перко ме дразнеха и умишлено ги пропуснах, най-вече него. За мен Дунев заслужаваше черешката. Сега гледах пак частично, но ми хареса менюто на Патрашкова, т.к. беше нетрадиционно. Вечерята мина добре.

# 2 281
Тая червена коса ме потриса

# 2 282
Аз първо се зачудих коя е, понеже не го гледам от началото. Не знам как е избрала точно този цвят, но по-зле от него е само едно пенсионерско светло лилаво.

# 2 283
А с какво е известна тази Атижа и какво прави в Щатите, ако съм разбрала правилно. От темата разбрах, че май е била в ББ, ама аз не съм любител на този тип реалити /макар че вече всички шоута са от такъв тип/.

# 2 284
Заедно с родителите си се е изселила в Америка преди години, мисля че имат заведение за хранене. Тя е в България, защото иска да гради кариера като поп фолк певица, взе участие в Биг брадър преди 2-3 години.

# 2 285
От менюто на Патрашка си крада рецептата за супата и десерта. Даже за десерта- повече. Grinning
С глас се смях, като каза колко елегантно облечени са гостите ѝ.
Първо Атиджето (тук плюя в пазва) и после Професорът.
Прея защо беше с лилаво лице? Неговият цвят ме потресе в пъти вповече от цвета на косата.

# 2 286
Най вероятно от цвета на косата е при Прея. Не знам защо си я причинила тази коса, тя си е достатъчно различна и екзотична, че да прави още напъни.

# 2 287
Най вероятно от цвета на косата е при Прея. Не знам защо си я причинила тази коса, тя си е достатъчно различна и екзотична, че да прави още напъни.
Стои много зле, като от махалата.

# 2 288
  • София
Не съм ви чела, ама видях сега кой ще е другата седмица и много подпалих. 😂
Този г-н професорът ми е преподавал няколко години и никак, никак не мога да се изкажа хубаво за него. Много неприятно ми стана, че ще трябва да му търпя присъствието цялата седмица. (Ако гледам, де). Но пък ще ми е интересно да видя дали ще си покаже истинското лице или ще се правим за пред камерата. Simple Smile

А кой си показва истинското лице, че той да го прави. Нали виждаш, лицемерието движи света.
А той защо толкова те е разочаровал? Някакъв проклетник ли е? Аз само в Непознатите земи съм го гледала. Прилича на проклет човек затова попитах. Реагирал е няколко пъти странно и ми е правило впечатление.

Злобно човече е просто. Колко несериозно подхождаше към целия учебен процес е друга тема и няма да я подхващам даже.
   Примерно Бърдаров също ми е бил преподавател. За него нищо лошо не мога да кажа. Работеше с голямо желание човекът и му личеше, че му доставя удоволствие това, което прави. Много приятен събеседник.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 08:27 от sea.sea

# 2 289
Атижа за пръв път опитва студена супа?! Съмнявам се да не е яла таратор.

# 2 290
  • София
Атижа за пръв път опитва студена супа?! Съмнявам се да не е яла таратор.

Аз не ям мляко и не съм яла никога студена супа също. Smiley

# 2 291
Голям хейт срещу Патрашкова във ФБ заради "изненадата" й с въпросите /случайно ми попадна във фийда/. Аз лично от години я приемам такава каквато е. Може би защото я помня от годините, когато с ..... /забравих вече името, за съжаление почина сравнително млада/ издаваха вестник "Галерия". Тогава вестникът нямаше нищо общо със сегашният - статиите бяха интелигентни, с демократичен наклон, беше интересно да се чете. Мисля, че Патрашкова се отказа след като колежката й почина. След това започна нейната промяна, но не мога да кажа, че съм я следила много, както и че това ме е дразнело. Просто може би си намери някаква "ниша" за изява, която отговаряше на нейното амплоа /какво и да е то/ - понякога екстравагантна, понякога кичозна /но за публичните й изяви, особено в "На кафе" може би трябва да се следва визията на режисьори, сценаристи, продуценти/. Но, както и да е - за мен тя е интелигентна и с доста познания.

За "Черешката" - хареса ми, че е избрала интересно и необичайно за повечето от нас меню /продуктите/. Аз харесвам да опитвам нови и непознати вкусове, с удоволствие бих опитала и бебе-змиорките и малките миди, както и десерта, макар че не обичам сладко. Странно ми е, когато някой намалява точки защото не обичал това или онова. Може би основното можеше да е нещо друго, но пак беше масово непознато. Колкото до личното готвене - ами повечето от всички "звезди" си имат помощник, дали наистина не могат да готвят, дали смятат че нещо подобно би намалило "звездният" им ореол, кой знае. Представям си "секси" символът /Кристина Димитрова/ да я свързваме с простото пържене на кюфтета и картофи, къде ти....

# 2 292
Кое е проблем във въпросите, към Енджи за детето ли?

# 2 293
За първи път от мнооооого време се показва нещо различно като меню в Черешката. Може да е много хейтена и нехаресвана Патрашкова, но за мен е интелигентна жена. Има изказ и може да каже повече от няколко изречения свързани по смисъл и тема. А, не "аааааа, ъъъъъ, мммм да" и т.н. Да, при Гала е, но в днешно време с това опростачено, глупаво, агресивно и примитивно в масата си население едва ли можеш да се изхранваш с култура и писане на статии, които няма да се разберат и прочетат от 90 процента от населението.
Зъбите на Касабие са като дражета, много отслабнала ми се вижда.
Прея с този червен цвят коса твърдо не, Хатиджето не съм я гледала в Брадъра, певица била!? Професора ще ми е интересно къде ще сготви и какво.

# 2 294
Не мисля, че въпросите допринесоха нещо към вечерята, не бяха кой знае каква изненада, но пък да хейтя Патрашкова заради тях - струва ми се глупаво. Жената е журналист, решила е да покаже нещо от професията си. Как Дунев ги заведе в спортната зала, а Крисия пя.
За мен Патрашкова също е интересен човек, доста различна. Вярно, че не ги покани в дома си и не готви тя, но пък показа нещо интересно и непознато. Ако беше извикала някоя приятелка да направят двете гювеч, по-интересно ли щеше да бъде? Може би Атижа щеше да е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт