в такъв случай да се радвам, че съм с предна плацента и тя поема ударите, сега само едно дупе се намества 
Мише- за дрешки вземи някой брой 56, 4-5 бр според мен, защото ако е голямо бебе направо 62 (и от тях може 4-5) те ще.влязат в употреба. Може 2-3 гащеризончета (сега им викат ромпър), едно плюшено-дебело за излизане, ръкавички, шапки, чорапи, бархетните пелени са много добри и влизат хубаво в употреба(чета майки купуват муселинови, явно сега те са модерни);
Аз също мисля Памперс premium care, тях ги дават най-хубави за новородени, а вече след това ще сменям с други. шишета и биберони на Philips avent се препоръчват, може един биберон с 1 капка и един с 2 капки (че едната мн бавно тече и не я харесвали бебетата ми казаха). Биберони имам рекламни на Nuk и Canpoolза новородени, мисля тях да взема за родилния. Има ортодонтни, отпред като черешка, каучуковите да най-меки (силиконови после след месец-два може). Това е от мен като мнение и съвет
Аз да ви се оплача 😁 наистина усещам движенията болезнени и снощи като излязох от банята и като се загледах и видях, че имам синини по корема острани, там където ме боли като ритне😁 не съм си мислела, че може чак да посиняваме