Февруарски снежинки 2026 - Тема 3 ❄️ 🍼

• 14 126
  • 589
  •   3
Отговори
# 585
  • София
Честито, момичета! Валят новини за нашите февруарски съкровища. Да са живи и здрави, и големи късметлии!

# 586
Барби, честито!
Моля те, разкажи повече. Епидурална слага ли? Гледам писала си към 21 вечерта, значи бързичко са станали нещата до сутринта. Болеше ли, как беше?

Sunshine, в сряда ме прегледаха за разкритие и докторът "ми помогна", защото нямах, днес получих кафяво зацапване, след което и слуз с малко кръв на салфетката.
След консултация с акушерка, каза че е напълно нормално. В момента съм 39+2 дни.

Момичета, тези от вас които са минавали преглед за разкритие, след това имало ли е кървава слуз по салфетката като ходите до тоалетна? Добре, че едното момиче днес в мен, каза че предишния път прокървила и било нормално, а на мен нямаше кой да спомене. Е, каза също и че на предишните 2 проверки на същия ден е и родила(сега ще й е трето) амаа за това няма да се хващам. Някъде пише, че може да е тапата, не усетих болка, дисконфорт или неприятни усещане по време на прегледа, и пак 9часа по-късно сега се появи кърваво-кафява слуз по салфетката.

# 587
Честита радост, Барби! И бързо възстановяване на теб! Ако искаш напиши име и тегло на бебчето, за да ви вкарам при вече родилите се на първа страница.

И аз бих искала да разкажеш как е минало, когато ти е до нас ☺️

# 588
Споделям по‑подробно, за да помогна на тези, които ще раждат естествено за пръв път и се чудят как протича процесът.

На 06.02 след разходка към 18:00 ми падна тапата – слузеста, с малко кръв. Към 21:00 започнаха да ми изтичат водите, на порции, с бледорозов цвят. В 22 и нещо вече бях в родилна зала с 1 см разкритие. Цяла нощ не съм спала, защото макар и леки, контракциите не ми даваха възможност да задремя. В 8:00 сутринта имах 3 см. Поисках упойка няколко пъти, но ми казаха, че е рано.

Малко преди 11:00 вече бях с пълно разкритие, без никой да предполага, че за по‑малко от 3 часа ще стигна дотам, и съответно нямаше време за упойка, защото вече започвах да раждам. Самото раждане мина бързо – около 15 минути. На 07.02 в 11:08 се роди моята Цветелина, 3100 г. За мен по‑трудната част бяха контракциите преди това, а самото раждане беше сравнително леко и бързо.

Ако имате допълнителни въпроси, пишете ми тук или на лично. Няма нищо страшно — пожелавам ви много успех и едно леко раждане! 😊

# 589
Честита радост ! Здрава да е прекрасната бебка!
Бързо възстановяване!
Викаш с такива леко и бързо раждане, с кеф после второ да искаш Simple Smile
[quote author=Barbie9 link=topic=1841056.msg50795047#msg50795047 date=1770544569]
Споделям по‑подробно, за да помогна на тези, които ще раждат естествено за пръв път и се чудят как протича процесът.

На 06.02 след разходка към 18:00 ми падна тапата – слузеста, с малко кръв. Към 21:00 започнаха да ми изтичат водите, на порции, с бледорозов цвят. В 22 и нещо вече бях в родилна зала с 1 см разкритие. Цяла нощ не съм спала, защото макар и леки, контракциите не ми даваха възможност да задремя. В 8:00 сутринта имах 3 см. Поисках упойка няколко пъти, но ми казаха, че е рано.

Малко преди 11:00 вече бях с пълно разкритие, без никой да предполага, че за по‑малко от 3 часа ще стигна дотам, и съответно нямаше време за упойка, защото вече започвах да раждам. Самото раждане мина бързо – около 15 минути. На 07.02 в 11:08 се роди моята Цветелина, 3100 г. За мен по‑трудната част бяха контракциите преди това, а самото раждане беше сравнително леко и бързо.

Ако имате допълнителни въпроси, пишете ми тук или на лично. Няма нищо страшно — пожелавам ви много успех и едно леко раждане! 😊
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт