Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 101
  • 280
  •   1
Отговори
# 30
Това не е любов, а проблем, който трябва да намериш откъде идва у теб- търсиш нещо , за да пасне на някаква липса или ролеви модел.Погрижи се за себе си, иди на терапия, почети за травми от детството и ги лекувай’, за да тръгнеш по нов път.
Ако утре родиш дете на този, гаранция ще си самотна майка, а детето може и да не види баща си.Надали искаш това:
Терапия - тествано - допълнително ми активира усещане за липса на контрол над живота ми и захващане за човека все едно е последния на света -> аз станах още по голяма лепка. Дори самият ми го е казвал че се аз го гоня не той мен

# 31
За терапия трябва точния човек, че самозванци много, не мога да помогна, обаче.
Но и сама можеш да намериш разковничето, намери инфо. и почети.Вече справяне с травмите не знам как, освен с осъзнаването им.Вероятно терапевтите имат начини, нямам опит.Но аз сама намерих доста неща за себе си, осъзнах много и това ми помогна да преодолея неосъзнати травми.
Нали разбираш, че фиксацията в рози мъж е някакъв проблем у теб.Той само се възползва от това да си чеше егото с теб.

# 32
За терапия трябва точния човек, че самозванци много, не мога да помогна, обаче.
Но и сама можеш да намериш разковничето, намери инфо. и почети.Вече справяне с травмите не знам как, освен с осъзнаването им.Вероятно терапевтите имат начини, нямам опит.Но аз сама намерих доста неща за себе си, осъзнах много и това ми помогна да преодолея неосъзнати травми.
Нали разбираш, че фиксацията в рози мъж е някакъв проблем у теб.Той само се възползва от това да си чеше егото с теб.
То проблеми в мен много къде, осъзнати къде не. Но е факт, че съм се хванала за него аз, а не той за мен и искрено ми се иска да обърна нещата. Бил ми е опора и разчитам на него само и единствено много емоционално (не съм жена която чака пари на мъж) и неговата амбициозност ме бута и мен в живота да не се примирявам с всичко. За това и търся как да му взема акъла или поне да си върна егото

# 33
С този човек няма да стане, а дори да го привлечеш пак с нещо( мимолетно вероятно), ще имате една токсична връзка.
Приеми загубата.

# 34
  • София
Питаш нещо, ще ти отговоря на въпроса, но не смятам, че си струва този човек да го задържаш.

Казваш "добре, чудесно" и си любезна, не ти дреме, започваш да излизаш и да се забавляваш, светваш. Такъв човек иска да те види разплакана и нещастна, ако не стане, ще се върне, но за да си поизтупа болното его в теб, а ти ще си загубила още време. Така че не препоръчвам.

# 35
Партньорът ми казва - мъжът трябва да бъде управляван, но с подходящото отношение, да не се очаква от него да задава посока.
Ти акъла на мъжа си не можеш да вземеш (отново), защото той не желае да ти го даде, а и да ти го даде, не знаеш какво да го правиш.

# 36
Много си жалка, държиш се като изтривалка. Никога няма да му върнеш интереса, ако изобщо някога е имал интерес към теб.
Най-умното, което можеш да направиш е да прекратиш отношения. На твое място бих го блокирала навсякъде и повече не бих комуникирала с него. Но ти продължавай да се излагаш. Не разбирам как може да има хора, които нямат грам чувство за достойнство.

# 37
Това е обсесия, запълване на допаминовите нива в тялото, действа като наркотик.Помниш
хубавите моменти и искаш пак да се върнат, затова правиш какво ли не да предизвикаш същия момент и да изпиташ онова прекрасно чувство.Мозъкът ти казва- давай, прави го, искам да ми е отново хубаво, чака допамина.Това е химия, не е любов.Остави мозъкът си малко на анти-допаминова диета и нещата ще се променят много скоро.

# 38
На теб ти харесва тази позиция на унизената и отхвърлената.
Акълът на мъжа може да бъде взет за малко, после не ти трябва без акъл.
А с акъл на правилните места.

# 39
Това е обсесия, запълване на допаминовите нива в тялото, действа като наркотик.Помниш
хубавите моменти и искаш пак да се върнат, затова правиш какво ли не да предизвикаш същия момент и да изпиташ онова прекрасно чъвство.Мозъкът ти казва- давай, прави го, искам са ми е отново хубаво, чака допамина.Това е химия, не е любов.Остави мозъкът си малко на анти-допаминова диета и нещата ще се променят много скоро.
Не помня и лошите. Сравнявам хубавото и лошото и се чудя кое е сбъркано - аз ли, държанието ми или мъжът. В привидни нормални отношения нещо натисна бутона му и реши, че моята външност не отговаря на критериите му - да кажем класически напудрени жени и заслужавал такава жена а не нормална

# 40
И двамата сте объркани, което не е нещо изненадващо, почти всеки човек си има драми.
Прочети това:
https://psiheq.com/2023/01/izbyagvasht-stil-na-privarzvane-prichini-i-simptomi/

# 41
И двамата сте объркани, което не е нещо изненадващо, почти всеки човек си има драми.
Прочети това:
https://psiheq.com/2023/01/izbyagvasht-stil-na-privarzvane-prichini-i-simptomi/
Право в целта е. Описва доста добре характера му плюс моят - да търся и очаквам подкрепа и одобрени. По-добре ме разбрахте от терапевт при който ходех 2 пъти седмично за месец.

# 42
Доста съм чела и решавах лични ребуси бая годинки, връщайки се назад, чак до детството си.Намерих си отговорите, и ти ще успееш, просто знай, че този човек не е за теб и не струва, но чрез него си отворила раната и сега е време да я излекувашНе се бой да я лекуваш, благодари на живота, че си здрава и се справяш, благодари за трудностите, защото те ще ти помогнат да простиш, да се смириш и спокойно да намериш път напред.Но ако не извлечеш
поуките от случилото се досега, има голяма вероятност пак да попаднеш в такава ситуация.Така че тази енергия, която страстно искаш да дадеш на този човек, я обърни към себе си и си стъпи на краката.Ще успееш.

# 43
  • Somewhere far away
С добър психолог също може да се оправят нещата. Или поне да се осъзнае човек и да разбере от къде му идват проблемите, и това също помага .

# 44
Доста съм чела и решавах лични ребуси бая годинки, връщайки се назад, чак до детството си.Намерих си отговорите, и ти ще успееш, просто знай, че този човек не е за теб и не струва, но чрез него си отворила раната и сега е време да я излекувашНе се бой да я лекуваш, благодари на живота, че си здрава и се справяш, благодари за трудностите, защото те ще ти помогнат да простиш, да се смириш и спокойно да намериш път напред.Но ако не извлечеш
поуките от случилото се досега, има голяма вероятност пак да попаднеш в такава ситуация.Така че тази енергия, която страстно искаш да дадеш на този човек, я обърни към себе си и си стъпи на краката.Ще успееш.
Имам теория, че по-интелигентните хора живеят по-нещастно все търсим проблеми и решения, твърде много мислим и анализираме. Повечето биха му теглили една още в началото просто и лесно.
 Още от началото след първия подобен изблик му бях ударила тежък игнор, чак си изключвах телефона да не му излиза delivered на съобщенията. И падна едно гонене към мен и казване, че мозъка му така работи трябвало да ме изгуби и да му липсвам. А аз млада, наивна и неопитна с нарцисист се влюбих до уши. Днес не знам дали обичам него, образът му или е навик и зона на комфорт.
Че той ми е помогнал в живота и е правил неща за мен не мога да отрека - може би това плюс инвестираните години ме карат да бутам и да мисля, кое и как. А на него му е все тая уж.
Ще ви държа в течение дали ще реши да прекара утрешния празник с мен тоест днешния вече и дали ще говорим въобще.

Общи условия

Активация на акаунт