Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 095
  • 280
  •   1
Отговори
# 15
Трябва да погледнете истината в очите,щом не ви иска в дома си под никаква форма, значи нямате място в живота му. Не можете да заинтригувате мъж, който няма чувства към вас. Очевидно е, че сте била временно решение за негови лични липси, но този период е приключил. Проблемът е, че вие сте се вкопчила твърде здраво в него и не си давате сметка колко лошо може да завърши това за вас.

# 16
Нарцистичните хора, както ти го определяш, са известни с това, че нямат емпатия към другите и не са лоялни. В същото време имат силно чувство за контрол и собсвеност. Нищо не пречи да те ревнува, докато спи с друга. Даже е доста “нормално”.

Да определено имат мания да контролират и бих казала, че колкото ме е амбицирал в живота толкова ме е и смачкал емоционално и психически. Плюс ме е нападал по болна тема деца и семейство знае че моя часовник трака и е време за опити и колко много искам това от ден 1 с него му бях заявила че търся сериозен мъж за цял живот и ако няма такива намерения въобще да не се пробва с мен.
Че ти не си удържала на думите си по най-важната точка. След n-години какво очакваш?

# 17
Намери си достойнството, изтупай го от праха и го ползвай по предназначение!
Оооо, много лесно се прави. Особено когато в прав текст са те обидили.
Ако останеш и продължаваш с напъните, освен да станеш досадна ще си и смешна.

Охх, мисля че достойнството ми, егото ми и цялата ми твърдост се разтапят стане ли въпрос за него. С памук ми е взел душата.
Иначе в офиса ме мислят за зла и се страхуват от мен излъчвам студен респект, но уви към грешните хора.

# 18
Просто погледни в другата посока и си търси
щастието.Родителите са извинение за този човек.Ако те искаше, досега да го е уредил.Няма смисъл да се занимаваш
повече.Часовникът тиктака още, помисли, преди да е изтекло времето.За този човек си просто емоционална изтривалка, която е наместил под краката си.Ставай и продължавай без него.Успех!

# 19
  • Somewhere far away
Щом не живеете заедно, значи това не е особено сериозна връзка.
Щом той вече е взел решение не виждам причина да тичаш по него и да му се молиш. Имай малко достойнство!
 И весели празници - бтв,  тоя идиот не можа ли да изчака поне да мине Коледа , за да ти сервира щастливата новина.

# 20
Трябва да погледнете истината в очите,щом не ви иска в дома си под никаква форма, значи нямате място в живота му. Не можете да заинтригувате мъж, който няма чувства към вас. Очевидно е, че сте била временно решение за негови лични липси, но този период е приключил. Проблемът е, че вие сте се вкопчила твърде здраво в него и не си давате сметка колко лошо може да завърши това за вас.

То нещата са доста лоши за мен в емоционален план - силен стрес, сълзи, безсъние, дори не съм щастлива че отслабнах.
А и търся решение и съвет от непознати хора, защото умът ми крещи бягай загуби преживей го, а сърцето ми казва има надежда давай игнорирай го и се дръж като к**** нищо че не помниш как се прави заради него

# 21
Такива хора нямат емпатия и търсят драма, за да си създават емоции.Хем ги търсят, хем бягат от тях.Все му е тая Коледа ли е, Великден ли е.Аз не бих разчитала на такъв мъж до себе си за нищо, а за семейство- абсурд.Това, че гледа родители( ако в така въобще) лъже много жените, че е отговорен, а всъщност това няма връзка в любовен аспект.Кой знае там каква е мътна и кървава.
И да се държиш като к…а няма да го заинтригуваш повече, освен за секс.
Жените често бъркаме понятията, защото се обвързваме чрез секса, а за много мъже той е просто акт и могат да го забравят после.

# 22
Щом не живеете заедно, значи това не е особено сериозна връзка.
Щом той вече е взел решение не виждам причина да тичаш по него и да му се молиш. Имай малко достойнство!
 И весели празници - бтв,  тоя идиот не можа ли да изчака поне да мине Коледа , за да ти сервира щастливата новина.

Ооо този сценарии започна преди месеци ден преди 30-тия ми рожден ден. Представете си каква драма жена става на 30 и чака пръстен а получава това… Но на самия ми празник дойде с букет и подарък за двама ни почивка за Нова година каква ирония 😂

# 23
  • Somewhere far away
Ясно- и манипулатор на всичкото отгоре. От тоя цветя не ти трябват, нито пръстен. Бий му шута.

# 24
На 30-сет имаш много време за дете. Мислех, че си поне на 40. Не губи и ден повече с този.

# 25
Ясно- и манипулатор на всичкото отгоре. От тоя цветя не ти трябват, нито пръстен. Бий му шута.
Най-добрият манипулатор щом забравих коя съм. И погледнато отстрани това ако се случи и на най-големия ми враг ще му кажа бягай даже лично ще и взема телефона.
Проблемът според него освен моята външност и липса на сексапил е в липсата на твърдост, увереност и обсебване от мен към него. И се замислих и ми казват познати че аз не бях такава мека и слагах всеки на мястото му ама любов взе ми акъла

# 26
Ми не се знае колко време всъщност има.
В "ела-иди си" минали още няколко години в това тяхното безвремие.
И после....изненада .....изчерпан яйчников резерв.

# 27
  • София
Този мъж години наред не те взима сериозно, сега слага края, ти обаче искаш още да се буташ да те мачка.

Върви си търси травмите, лекувай се и си намери нормален мъж.

# 28
Ми не се знае колко време всъщност има.
В "ела-иди си" минали още няколко години в това тяхното безвремие.
И после....изненада .....изчерпан яйчников резерв.
Да именно, в плана за живота ми на 25 трябваше да имам дете, но тогава преживях тежка раздяла. След това се запознах с господин Х и му бях заявила всичко точно и ясно.
Знам че до 31-32 трябва да съм започнала с опитите за да знам става ли или не. Стреса за съжаление яде допълнително резерва. А с този стрес сега то косата ми окапа, не ми се мисли за яйчниците как са

# 29
Това не е любов, а проблем, който трябва да намериш откъде идва у теб- търсиш нещо , за да пасне на някаква липса или ролеви модел.Погрижи се за себе си, иди на терапия, почети за травми от детството и ги лекувай’, за да тръгнеш по нов път.
Ако утре родиш дете на този, гаранция ще си самотна майка, а детето може и да не види баща си.Надали искаш това:

Общи условия

Активация на акаунт