Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 269
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Разнообразието във вашия случай може да се случи единствено, ако отношенията ви се развият. Да заживеете заедно, да се ожените, да имате деца.
В началото като четях, реших че става дума за хора с пораснали деца, с разводи зад гърба си, които споделят време заедно и търсят разнообразие.
Но вие сте млади и не семейни, такива отношения имат нужда от развитие.

# 121
Обсъждан ли е вариантът да живеете тримата заедно?
Това е възможно най-лошият сценарии. Коледа е все пак, нека бъдем християни и да не тласкаме авторката към бездната.
Мъжете са 5 милиарда, със сигурност има по -приемлив живот от това да си живеят тримата.

# 122
Разнообразието във вашия случай може да се случи единствено, ако отношенията ви се развият. Да заживеете заедно, да се ожените, да имате деца.
В началото като четях, реших че става дума за хора с пораснали деца, с разводи зад гърба си, които споделят време заедно и търсят разнообразие.
Аз се поставям в неговите обувки и знам че и на мен ще ми е скучно ако мъж ме преследва.

# 123
На колко години е този човек?

# 124

Лично за мен гледната точка е проблема е в моето държание към него - прекалено внимание, моят живот е напаснат на неговия и съм на разположение когато мога и това провокира всичко останало.
Но идва въпроса като си с някой Х години какво правиш, за да има разнообразие
Това е следствие, не първопричина. Усещаш, че не те харесва достатъчно и не те иска, от там се стремиш да компенсираш по този начин като се подлагаш и доказваш. Не става, няма и да стане в бъдеще, както сама виждаш.

# 125
Аз се поставям в неговите обувки и знам че и на мен ще ми е скучно ако мъж ме преследва.
5 години са прекалено много време за игра на гоненица. Аз на втората година бях с годежен пръстен, а на третата - бременна и булка.
Гоненето е в началото - няколко месеца.
Нямате полезен ход.

# 126
Добре, де, хоби нямаш ли? Приятели? Не излизаш ли без него? Не разнообразяваш ли? Само стоиш и чакаш “принц чаровен” да се сети за твоето съществуване и да те удостои с присъствието си ли?
Тегли му една майна, когато ти звънне, не бъди постоянно на разположение. Не отговаряй веднага и не бъди изтривалка. Не е трудно. Може пък да му станеш интересна. Излизай, живот има и извън вашата така наречена “връзка”. Живей го!

# 127
5 години са прекалено много време за игра на гоненица. Аз на втората година бях с годежен пръстен, а на третата - бременна и булка.
Нямате полезен ход.

Извинявайте за въпроса на колко години сте

# 128
Нямате полезен ход.

На 41 съм. Срещнах мъжа си, когато бях на 29, той на 24. Имам дъщеря на 8 години.

# 129
Нямате полезен ход.

На 41 съм. Срещнах мъжа си, когато бях на 29, той на 24. Имам дъщеря на 8 години.
Общо взето и аз съм по-голяма от него.

На колко години е този човек?
Добре, де, хоби нямаш ли? Приятели? Не излизаш ли без него? Не разнообразяваш ли? Само стоиш и чакаш “принц чаровен” да се сети за твоето съществуване и да те удостои с присъствието си ли?
Тегли му една майна, когато ти звънне, не бъди постоянно на разположение. Не отговаряй веднага и не бъди изтривалка. Не е трудно. Може пък да му станеш интересна. Излизай, живот има и извън вашата така наречена “връзка”. Живей го!
Всъщност не си спомням живота преди него - приятелки не бих казала, иначе много работя и тренирам когато мога. Но основно живота ми се върти около него

# 130
Ти си по-голяма, значи той е около 30-те? Той още се чувства млад и нещата са пред него, а за теб часовникът тиктака.Разминавате се и тук:
Гадно е да си отхвърлен, ама се случва на всички.И причината често не у теб и мен, просто нещата не се случват.
Искрено се надявам да преодолееш личната си травма и да си наредиш живота.

# 131
  • SF
А, така! Копирайте ги тези чаршафи, за да ви следим по-лесно и по-удобно мисълта!

# 132
Ти си по-голяма, значи той е около 30-те? Той още се чувства млад и нещата са пред него, а за теб часовникът тиктака.Разминавате се и тук:
Гадно е да си отхвърлен, ама се случва на всички.И причината често не у теб и мен, просто нещата не се случват.
Искрено се надявам да преодолееш личната си травма и да си наредиш живота.

Той е далеч от 30, аз ги минах. Пораснала съм с него и той с мен. Иначе и аз се надявам.
То тази тема едно я мислех снощи, то друго стана така Коледно.
Иначе винаги съм се притеснявала да питам и да мрънкам и да се оплаквам за любовни драми. На него съм плакала за него, защото той ми е най-близкия човек и съм се показвала всякак. Да знае какво си взима - емоционална жена

# 133
А, така! Копирайте ги тези чаршафи, за да ви следим по-лесно и по-удобно мисълта!
Новаците във форума не знаят как да работят с него.
Далеч от 30- още
по-зле.Не чакай скоро връзка с този човек.Та той е още момче.Някои мъже са осъзнати, но болшинството съвременни младежи имат желание да си живеят живота и да градят кариера под 30.
Няма да се повтарям, но не виждам светлина в тунела.

# 134
  • SF
Ако сте толкова дълга връзка и още не сте се изяснили, напаснали и тръгнали по общ път, не сте утъпкали пътеката, няма как да ти дадем съвети за взимане на акъла му.
Какво да ти кажем? Стани поп звезда! Набухай се с фенове, намери си личен гримьор, изруси косата, удължи краката, сложи си красиви гърди, води атрактивен начин на живот - пътешествия, круизи, спорт и изкуство! Така може да пожелае да се присламчи до тебе и също да пожелае да подобри качеството си на живот.
Всяко едно наше светче, ще оправи положението точно за 3 дни - ново бельо, шикозна вечеря в луксозна обстановка, аромати и променена визия, към която той ще привикне в момента, в който свалиш грима.

Общи условия

Активация на акаунт