Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 192
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Каквото и да доплатиш, можеш да получиш различни екстри, но чекирането е 24 часа преди полета.
Това не е така.

# 226
Всъщност не е. Някои авиокомпании отварят check-in-a 1 седмица преди полета.
Че и повече.
Чудно, льольото става на 26 години. То само това е red flag без да се брои всичко останало.
И какво - теглил е кредит за 150 к и за теб ли, девойко? Не отговори на въпроса -  на твое име ли е бизнеса? Да не се окаже, че на твое име е кредита?

# 227
Авторке, колкото повече инфо даваш за него, толкова по-страшни изглеждат нещата.
Какви са тези кредити за стотици хиляди лева? Коя нормална институция ще даде такива суми на 26 год.?
Яко е затънал той, ти - покрай него. Емоционално, ментално, най-вероятно финансово също.
Ти изобщо разсъждаваш ли разумно? Май не.
Няма как насила да ти налеем мозък в главата. Насила човек може да вземе, не може да даде.
Направо си за един хубав бой, та белким ти се намесят чакрите.
Абе, ти родители нямаш ли? Приятелки? Как успя да потънеш толкова?
Никакъв коректив в тази ситуация ли нямаш?
Ужас! Дано да си тинейджърка, но която й е скучно по празниците, че ако ситуацията е действителна...

# 228
Че и повече.
Чудно, льольото става на 26 години. То само това е red flag без да се брои всичко останало.
И какво - теглил е кредит за 150 к и за теб ли, девойко? Не отговори на въпроса -  на твое име ли е бизнеса? Да не се окаже, че на твое име е кредита?

Авторке, колкото повече инфо даваш за него, толкова по-страшни изглеждат нещата.
Какви са тези кредити за стотици хиляди лева? Коя нормална институция ще даде такива суми на 26 год.?
Яко е затънал той, ти - покрай него. Емоционално, ментално, най-вероятно финансово също.
Ти изобщо разсъждаваш ли разумно? Май не.
Няма как насила да ти налеем мозък в главата. Насила човек може да вземе, не може да даде.
Направо си за един хубав бой, та белким ти се намесят чакрите.
Абе, ти родители нямаш ли? Приятелки? Как успя да потънеш толкова?
Никакъв коректив в тази ситуация ли нямаш?
Ужас! Дано да си тинейджърка, но която й е скучно по празниците, че ако ситуацията е действителна...

Темата се измества твърде много.
Нито съм казала суми за кредита, нито за видовете бизнес. И не смятам че е важно това.
Иначе нямам кредити за такива неща аз.

# 229
Какви най-хубави години си си дала?!
Я горе главата.
Този не те харесва. Точка.
Кажи му чао - довиждане-аривидерчи.
И си търси друг мъж.
По-унизително от това мъж да ти каже - не те харесвам, желая, искам, здраве му кажи(хетеросексуален, де).

# 230
Каза, че бизнесът за теб е за 150 к. И да не е на твое име кредитът, ако фирмата е… вече имаш наистина сериозен проблем.
А иначе всичко останало е като в детската градина - след 5 години - “сори, ама не ме кефиш как изглеждаш”, а ти - ред сълзи и ред сополи.
Човек, вече това не бих понесла, ако ще и да се въргалям калта от ревове. Той ти е сринал всичко, щом плачеш за него. Плачи за себе си, стани, изтупай се и му сложи block навсякъде. Зарежи почивки, самолети, какво ли не там, приключи си финансовите взаимоотношения с него и най-вече - утре никакви съобщения и обаждания за РД. Льольото ти е заявил, че не си поканена, за Бога…

# 231
Мъжете са способни да бъдат с жена, която не ги привлича физически, по различни причини, но нито една от тях не предвижда дългосрочен план. Не е вярно, че той е изгубил най-хубавите ви години, защото вие сама сте ги инвестирали в тази илюзия. Отговорността за това, че сте избрала да живеете в заблуда, е изцяло ваша и на никой друг. Изключително жалко е, когато на една жена се показва и казва директно, че не е харесвана или обичана, а тя продължава да присъства в живота на мъжа сякаш напук. С това си поведение не печелите нищо, а вредите единствено на себе си.

# 232
Блокирай го и си посрещни празниците на спокойствие.

# 233
  • В полите на Пирин планина
То няма на кого да вземаш акъла - този човек не ти е мъж, не ти е бил такъв, а и явно изобщо не те харесва, да не говорим да те обича.
И ти не го обичаш - любовта не е такава. Това е някакво вманиачаване...

# 234
Колкото повече се унижаваш и му позволяваш да те унижава, толкова повече ще го отблъскваш от себе си. Спомена се някъде Козирог. Тях позицията "жертва" ги вбесява. Освен всичко, ти съжаление ли търсиш?! Щото любов няма. Но и съжаление няма да получиш. Край, не го търси, блокирай го, спри да се унижаваш, да позволяваш да те обижда. Ти да не си се намерила на улицата?! Защо си се вкопчила в мъж, който не те иска? Дори да остане с теб, що за живот ще е с някой който нито те харесва, нито те обича, нито те иска, нито те уважава?

# 235
Въпросът за това какво не харесвате и какво ви вбесява не е свързан със зодиакалния знак, а е до характер и лични ценности. Аз не съм зодия Козирог, но за мен е също толкова отблъскващо някой да влиза в ролята на жертва и да се моли за обич или внимание. Подобно поведение е крайно противно, независимо от хороскопа, защото достойнството на един човек не зависи от неговата роля в астрологията, а от способността му да не проси чувства.

# 236
  • София
Че и повече.

Нискотарифните обичайно, но тя спомена за скъпи билети.
Аз не се сещам за отварящи по-рано редовни линии.
Може би някои презокеански?
Може ли да подскажете кои?

# 237
Може да не е трол. Много жени лъжат и преувеличават какво е направил мъжът за тях, защото ги е срам да кажат, че не е направил нищо. Доста пресоли манджата с бизнеси и почивки. Хем не била меркантилна и не позволявала мъж да я издържа, хем той й дал 150000 за бизнес.
Не искам да бъда груба, но връзката им е била доста по-тривиална и според мен рядко е напускала пределите на жилището й. Много тъжно. Мисля, че ако автократа не се беше изолирала толкова, щеше да види как се развиват връзките на приятелки, как се държат другите мъже и да й дойде по-бързо акълът в главата.

# 238
А защо не говориш с него?
Слагаш всичко на масата и гледаш какво ще стане.
Така хем си във филм, хем в неизвестност.
Говорено е 20 пъти поне - на чат казва едно, очи в очи друго. Къде е истината никой не знае
Хммм, ти бебе в чат ли ще правиш или иа живо. И после памперси виртуално ли ще сменяш, или реално. Ако не беше смешно, щеше да е гротескно.
Права беше една от съфорумките...еххх какви пързалки имаше едно време. Ама то щото сняг имаше, преспи, па ей на сега, 2 см....
После ние сме имали време за форума, па ей на 30 годинши пускат измизлени драми по Коледните празници и после се "оплакват" доволно, че в темата се коментира. И там мармота буха въглехидрати...

Пп. Още тръпна каква е възрастта на лирическия герой.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 00:23 от brumm

# 239
Че и повече.

Нискотарифните обичайно, но тя спомена за скъпи билети.
Аз не се сещам за отварящи по-рано редовни линии.
Може би някои презокеански?
Може ли да подскажете кои?
Може да не е трол. Много жени лъжат и преувеличават какво е направил мъжът за тях, защото ги е срам да кажат, че не е направил нищо. Доста пресоли манджата с бизнеси и почивки. Хем не била меркантилна и не позволявала мъж да я издържа, хем той й дал 150000 за бизнес.
Не искам да бъда груба, но връзката им е била доста по-тривиална и според мен рядко е напускала пределите на жилището й. Много тъжно. Мисля, че ако автократа не се беше изолирала толкова, щеше да види как се развиват връзките на приятелки, как се държат другите мъже и да й дойде по-бързо акълът в главата.

Никъде не съм написала суми пари и място за почивката. Скъпите полети за вас и Скъпи полети за мен може да са напълно различни цени. От цялата ситуация аз питах за конкретно нещо всички обърнахте темата
Благодаря на всички които се включиха. Ваше мнение е дали ми вярвате или не така че. И предложението за кафе с всеки желаещ остава. Светли празници!

Общи условия

Активация на акаунт