Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 262

• 3 214
  • 90
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте
               МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
          Канти Благодаря ти за четивата,за Дикенс интересни неща и съм изненадана.
           Снинова Интересни неща си ни донесла и за бисквитките,за реда на опашката,за всичко.Благодаря ти!

Понякога трябва да затвориш очи, за да видиш.
                 Да замълчиш, за да кажеш.
                 Да избягаш, за да се върнеш.
                 Да се изгубиш, за да се намериш.
                 Да паднеш, за да станеш.

Приятен следобед,дами

# 46
Здравейте!

Браво, момичета!
Темата е много интересна, и наистина едно от най-хубавите неща е, че научанаш много нови работи, къде благодарение на Туба, а и на изследователския дух на списващите темата.
Да се включа и аз в хора на току-що научилите за двуличния Чарлз Дикенс! Романите му, пропити със съчуствие и доброта, твърде рязко контрастират с отношенията му в реала. Още веднъж доказва, че изкуство е едно, а живия живот - друго! Така че, да не се вкарваме във филми, моля! 😋

Снинова, страхотно проучване! Много ми беше интересно да прочета за тази пекарна и на мен ми се иска да опитам този сладкиш. Но и да не се случи, по-важното е, че разбрах за него.

Вичи, като чета тези вдъхновяващи мисли, ми се иска да повярвам в по-доброто бъдеще, но живота всеки ден ме опровергава, уви! И пак се надявам, бе!

Злати, ако научиш, че някой турски актьор ще посети коледния базар в Крайова, дай го насам да го засека някъде в международната блъсканица!  Красиво е, но има твърде много хора, не можеш да дишаш...

Аз нищо ново не нося, само мога да ви се възхитя! Heart Eyes
Желая ви успешна нова седмица! Heart

# 47
Добро утро,момичета!

Всеки ден започва с много очаквания, нека днешния
сбъдне много ваши желания ,нека бъде спорен и щастлив!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugTwo Hearts
Снинова,беше ми интересно да прочета какво си открила за тези прочути бисквитки!
Линка,явно по празниците си в Румъния.Единственото което научих е,че Чаатай Улусой заедно с приятелката си актрисата Аслихан Малбора и приятели посрещнаха Новата година в Банско.Той нали взе бълг.гражданство.Вече всички актьори се прибраха и започват снимките за сериалите,в които участват.
Напомням ви,че довечера от 21,30 по БТВ започва излъчването на ''Сандокан''.

Днес е Зимен Кръстовден/Попова Коледа/.
Скрит текст:

Желая ви приятен ден и успешна първа работна седмица за тази година!

# 48
Здравейте!

Понеже Злати ни е напомнила, че днес е Зимен Кръстовден, да ви напомня и аз, че днес  има ритуал за Мълчана вода
Скрит текст:
Нощта на 5 срещу 6 януари е времето, в което водата придобива „памет“. Ето стъпките за вашия личен ритуал:
1. Избор на съд: Използвайте стъкло, керамика или мед (менте). Избягвайте пластмасата – водата обича естествените материи. Можете да сложите стръкче пресен босилек.
2. Свещеното Мълчание: Когато се стъмни на 5 януари, налейте водата. От този момент до поставянето на съда навън, не трябва да изричате нито дума. Тишината е проводникът на енергията.
3. Под Звездите: Изнесете съда на балкон или в градината. Вода трябва да „вижда“ небето, за да се пречисти и да се подготви да поеме вашата молитва.
4. Наричане (Около полунощ): Излезте при водата, хванете съда с две ръце и се съсредоточете. Кажете желанието си на глас или шепнешком, но задължително в сегашно време, сякаш вече е реалност (напр. „В дома ми цари хармония и здраве!“). Завършете с: „Да бъде!“.
5. Благословията на сутринта: На 6 януари измийте лицето си с водата, отпийте три глътки на гладно и поръсете дома си за защита.
Рекох с нещо да съм полезна.

След по-малко от 2 седмици очакваме нови снимки от Рияд. Тези са от миналата година.

Имайте хубава вечер!

# 49
Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Прогнозата ми се оказа вярна. Имаме си две чудни нови снимки с днешна дата.

Хубава вечер!

# 50
Добро утро,момичета!

Честито Богоявление!Честит Йордановден!Честито на имениците!
     Да започнем деня си с чашка кафе, добро настроение
      и пожелания за здраве и щастие! Благословен ден!

Благодаря ви за всичко споделено! HugRevolving Hearts
И както Снинова констатира преди дни Туба през 5-6 дни ни пуска нови снимки!И вчера  ни зарадва с две снимки!Усмихната и красива! HeartСрещнах инфо,че в Париж и Амстердам е валяло много сняг и имало спиране на полети.

Ще ги повторя снимките в този вид...

от миналата година в Рияд

Желая ви приятен вторник!

# 51
Здравейте

Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

Кошничка с кокичета, за Вас приятели!
                          Честит празник Йорданов ден! Честито на всички Именници!
                          С пожелание за много Здраве, Любов и Щастие!

Водата не се съпротивлява. Водата тече. Когато потопиш ръката си в нея, чувстваш само ласката. Водата не е плътна стена, тя никого не спира. Но тя винаги ще се пробие път докъдето иска, и в крайна сметка нищо не може да и устои. Водата е търпелива. Докато камък камъка остри. Помни за това, детето ми. Помни, че ти наполовина си вода. Ако не можеш да преодолееш преградата, заобиколи я. Водата го може.
Маргарет Атууд

Приятен следобед,дами

# 52
Здравейте!

Честит Йордановден!
Честит празник на имениците!
Здраве и добър късмет на всички българи! (имаме нужда!)
Днес Туба ни е зарадвала с нова снимка!

Някакво кафе (още не са го разконспирирали)
Желая ви успешен и красив ден!

# 53
Здравейте момичета и Честит Йорданов ден!

Туба е много щедра напоследък от към споделяния. Дано и така да продължава.
Снимката е от тези с дата. Кафенето е SIP CAFE BABYLONE .
От мен лятната му версия.

Хубава вечер!

# 54
Пак съм аз.
Помните ли стилиста, който облича Туба напоследък Farouk Chekoufi
https://www.instagram.com/farouk_chekoufi/?hl=bg
На втори януари ѝ е изпратил подарък. Не знам защо целукупното фенско войнство чак сега го открива

Няколко странни колажа, вкарващи Туба в истории

И няколко още по-странни портрета...

И една реална снимка, за да не сънувате кошмари! 😀

Лека нощ!

# 55
Добро утро,момичета!

Честит Ивановден!Честито на всички,които празнуват днес!
Да са здрави,щастливи,с късмет и да сбъднат мечтите си!

От миналата година по това време Туба на коктейл във френското посолство в Риад.

Да си спомним за Аси Heart

Желая ви приятен ден!

# 56
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
                   Честит празник на всички именници!

.Там, където всички мислят еднакво – никой не мисли достатъчно...

Лека вечер,дами

# 57
Здравейте, здравейте,
Чак за толкова публикации от Туба не съм си и помисляла.
Слагайте шапките

Показала ни е снежен Париж и снимките с дати от 5 и 6 януари. Написала е:
Тишината на снега..❄️
Като най-красивото празненство на деня..
За майка ми и за нас..
Какво красиво време от годината... Януари е толкова специален за мен, той ми даде моите любими хора..

Сутринта беше сложила и стори с песен
Wax : I wish I was your phone

Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 19:37 от sninova

# 58
Здравейте вечерно!

Вичи Hug,благодаря за споделеното.
Снинова Hug,Туба продължава да ни радва с нови снимки от снежен Париж.Явно г-жа Хандан е при тях тъй като наближава РД на внучките й,а и Туба ще пътува за Риад.

има нови и от днес

# 59
Привет, момичета в средата на първата работна седмица на 2026 г!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през изминалите 3 дни! Heart
Злати Hug, Линка Hug, Снинова Hug, Вичи Hug
А то не е хич малко на фона на сушата преди Нова година  Много се радвам, че Туба отново ни прави съпричастни на преживяванията й тези дни в снежен Париж! Изглежда, че снегът идва и към нас  
Освен чудесните снимки от там,  преди малко е сложила и видео в ИГ сторито си на changetr, което е (доколкото разбирам от разказ по картинки ) да се насочи вниманието на обществото в Турция към знаците, които се използват от деца и млади жени при опит за похищение. Ето, че отново Туба реагира веднага на съществен социален проблем   Може би Злати утре ще ни каже дали видеото е за това Hands V

Забравих да честитя празника на всички с името Иван!  Flowers Hibiscus Както се казва: "Иван не е име, а титла"! Да са здрави и много щастливи!  

Лека, топла и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт