Почти на патерица

Въпреки че Tuba сподели много лични снимки през последните няколко седмици, днес по-рано все пак отдели време, за да се фокусира върху важни социални проблеми.
Въпреки че на едно ниво песента на Big Wax „I Wish I Was Your Phone“ е хумористична, в действителност тя е тъжно коментиране на начина, по който нашата зависимост и привързаност към смартфона имат потенциал да окажат негативно въздействие върху личните ни взаимоотношения. Тази песен е рязък контраст с най-новите снимки на Tuba от Париж, където тя се наслаждава на тихото общоприсъствие на близките си хора. Без телефони (освен ако броим камерата!)
Вторият пост на Tuba разказва за кампанията за по-широко разпространение на Международния сигнал за помощ в цяла Türkiye. Той призовава за преподаване на сигнала в училищата и за правителствени публични обяви по телевизията. Този тих жест с ръката може да се използва от хора, изправени пред заплахи от насилие или тормоз в каквато и да е форма.
Той включва поставяне на палецът в дланта, след което затваряне на пръстите около него. Надписът „Hayat kurtarr!“ се превежда като „It saves lives!“.
Това е мислещата, сериозна страна на Tuba… използвайки глобалната си платформа, за да привлече внимание към проблеми, които се нуждаят от усилване.
Tuba продължи да споделя в новата година с това послание: „Мълчанието на снега.. Като най-красивото празнуване за деня.. за мама и за нас.. колко красиво време от годината.. януари е толкова специален за мен, подарък ми с близките ми.“
Както се вижда в прекрасните снимки на Tuba от последните няколко дни… идеята за мълчание и завияния от сняг фон служи като перфектен фон за специално време в компанията на близките й.
Tuba споменава значението на януари, често смятан за най-символния месец от годината. Това е време на преход в новата година… символичен преход от онова, което беше, към онова, което ще бъде.
Винаги с нетърпение очаквам онова, което ще бъде😌
#TubaBüyüküstün

На 19 януари нашите момичета ще навършат 14 години!

Вече са млади дами!
Дано животът им поднесе повече мед, отколкото пелин!
Лека нощ!

,Линка
продължава да ни радва с нови снимки от снежен Париж и да ни информира за проблеми по света!

Благодаря за всичко споделено.