Добре, че не ги почнахме сериозно тези задачи (всъщност и на курсовете само по текущия материал са работили и двамата учители тепърва щяха да отделят време на тях). Аз естетвено да съм подготвена днес си получих трите сборника с интегрални задачи, които поръчах преди НГ
Единият е с цели пробни изпити по новия формат и сега се чудя да не я объркам съвсем 
Иначе минаха и двете класни при нас и бяха доста притеснения от страна на наборката. Учителките сякаш нарочно се наговарят да дават доста трудни задачи. По БЕЛ има отличен само с една грешка, а по математика каза, че се е справила и задачите били по-лесни отколкото очаквала. Все по-често роптае от госпожата в училище - нищо не им обяснявала, заплашвала, че ще им даде по-трудни контролни от съседните класаве, защото били шумни, не отговаряла на въпросите и т.н. Въобще доста беше притеснена вчера и днес ми се обади с облекчение след часа. Явно хич не е добре положението, защото тя по принцип обича математиката и й е по-силният предмет.
За пробни допълнителни не иска и да чува. Дано да успея да я убедя за април/май. Смята, че тези от Междучасие са и повече от достатъчни.
В понеделник следобяд е олимпиадата по Химия. Господинът им казал само да си прочетат последните няколко урока и щели да се справят. Поне успя да си почине и да събере сили през почивката и сега вече не мрънка, че е уморена, а от миналата неделя е пак на въртележката.