Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 13 048
  • 484
  •   4
Отговори
# 480
  • shumen
Svetlaem,говорила съм с учителката от уроците,но други часове няма и не може да го размести.Ще изкара още две седмици до края на първия срок и втория ще го мислим,че ще са 2 смяна.Надявам се да им разместят и програмата и да не им е толкова натоварен Понеделника.

# 481
В нашето училище също олимпиадите са в делничен ден. Обикновено започват около час след последния учебен час.

Дано не удължат грипната ваканция, макар че моята дъщеря сякаш по-малко се уморява, но пък става по-разсеяна.

# 482
  • София
Ох, нашето пак се разболя - с температура и болки в гърлото е и утре сме при лекаря. И ми казва - съжалявам, а аз го питам - е защо,  ще пропуснеш сигурно цялата седмица училище 🤣😊. Язък за класното по БЕЛ, контролните по химия и по математика (не, че нямаше да се справи). Та важното е да са здрави - другото ние вкъщи сме го оставили общо взето, както дойде.

# 483
  • пустинята Гоби
И при нас олимпиадите винаги са се провеждали делничен ден. Тази година предвид това, че уикендите са ни заети, даже е по-добре.

Пробен изпит при нас по МАТ ще правят другата седмица в училище. По БЕЛ не са правили, но постоянно правят на части от изпита, примерно преразказ и госпожата го оценява с точки като на НВО-то.

# 484
  • shumen
При моя някои олимпиади са през седмицата след часовете,но някои са уикенда.
Магента,да се оправя скоро набора.След варицела много им пада имунитета и лепят де що мине.
Нашия сега се сети,че за утре по Технологии трябвало да носят продукти да правят сандвичи.По Физика пък имали проекти да правят,но добре,че са за Четвъртък,че никои не му каза,а случайно разбра,че едно момиче пита в групата за кога им са проектите.Утре ще пита госпожата точно за какво са и той за какво да пише.
Моя днес излезе на снега и успя да се пребие.Пързаляли се,паднал,подпрял се на ръката и сега го боли в китката.Вързала съм го с ластичен бинт,но седи и охка тук до мен.И калпазанина не ми каза веднага какви ги е сътворил поне на спешен да го заведа.

Общи условия

Активация на акаунт