Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 14 304
  • 522
  •   3
Отговори
# 510
  • София
danaeka, браво, че сте се разминали леко и не е счупена. Не знам дали си фен на хомеопатията, но Траумил за мазане и капките вършат чудеса. Ники този срок има 3 разказвателни в четвъртък и е много гадно, защото уроците му също са през седмицата, като единия е на час път от нас почти и то едва остава време за учене. Затова спряхме и английския, няма как да ходи и на него 2 пъти в седмицата и много ме е яд.
 Новата програма при нас още не е качена.
 Браво на децата класирали се на следващ кръг на олимпиадите!

# 511
Браво на децата, които са се класирали на следващия кръг на олимпиадите!

Boho chic , записала съм дъщеря ми в Материка на ПИ за 24 и 25. 01. След обяд получих мейл, че се отлагат за следващата седмица (31.01 и 01.02).
 Имах други планове за тогава, но ще ги променя.

# 512
  • shumen
Зори,благодаря.Ще го видя този Траумил.Дени сега имат 3 разказвателни в един ден,но е Понеделник.Втория срок ще е Четвъртък.Ще видим как ще нагласяме уроците.Английския не ми се иска да спира,а и е един път,че ще я закъса в училище.Моя ходи 2 пъти на МАТ.

# 513
  • До морето
Браво на децата, които са се класирали на следващия кръг на олимпиадите!

Boho chic , записала съм дъщеря ми в Материка на ПИ за 24 и 25. 01. След обяд получих мейл, че се отлагат за следващата седмица (31.01 и 01.02).
 Имах други планове за тогава, но ще ги променя.

Синът ми е записан във Вектор, няма имейл, но преди малко видях на сайта им, че ги отлагат за другата седмица. Само че той тогава е на лагер и няма да стане.

# 514
  • у дома
Жалко,на Вектор са хубави-дано някой го сподели...

# 515
Излязоха ли резултатите от олимпиадата по математика? Аз все още не збам колко има щерката.
И друго ме вълнува - приеха ли междусрочната да е от вторник?

# 516
  • shumen
При нас излязоха резултати от олимпиадата по МАТ.Моя там не изяви желание да се явява.
Междусрочната е само 2.02.(Понеделник)доколкото знам аз.

# 517
Излязоха ли резултатите от олимпиадата по математика? Аз все още не збам колко има щерката.
И друго ме вълнува - приеха ли междусрочната да е от вторник?
Brumm, ако е за София, на сайта на СМГ има списък с класирани за цяла София. Доколкото знам аз, срокът да се обявят резултати за общински кръг е 7 работни дни от датата на провеждане в съответното училище. Важи за всички предмети. То няма и за кога да ги бавят, скоро почват областните.

# 518
  • пустинята Гоби
Междусрочната ваканция наистина е само един ден, но може да я удължат заради грипа. Ние ще ходим на ски въпросната седмица, дано да сме здрави.

Много ме дразнят, че не обявяват резултатите от всички олимпиади официално някъде. Питам моето дете кои съученици от училището са класирани освен теб, не знаел. Той не, че знае каквото и да го питам, ама както обявяват резултатите от математика, редно е да обявят и другите резултати.

# 519
  • София
Обявяват резултатите от олимпиадите, но от областните кръгове. От общинските кръгове ако училището прецени, може да обяви на сайта си или на някое табло в училище. По математика се обявява, мисля че от училището координатор,  само кои ученици са се класирали след общински кръг за областен.

# 520
  • пустинята Гоби
Аз за общинския кръг говоря, за областния знам, че ги обявяват, моят син ходи от 2 години на олимпиада по история и се класира за областния кръг. Тази година пропусна историята, защото му смениха учителя и той позагуби интерес към предмета, пък и така и не разбрах имало ли е олимпиада в училището или не (отново липса на ясна информация). Някои училища обявяват всички дати на сайта си, при нас нищо.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 10:07 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 521
  • shumen
При моя олимпиадите и резултатите им ги обявяват на сайта на училището.
Моя по История се яви и по БЕЛ засега.По Биология е утре.По История има 50 точки и не се е класирал на областен.По БЕЛ още няма резултати.
Mimi Rose,за сега май няма да я удължават.

# 522
  • Пловдив
Ох,да оздравяват бързо болничките 🙏

Аз днес разбрах за едно училище ,в което РУО яко притиска директора с план приема догодина.Съответно освен че децата ще са ощетени,ще има и съкращаване на учители.
Явно поголовно действат така,щом се споменаваше и за други случаи.
"Благославям"за пореден път Вълчев и компания😡

Общи условия

Активация на акаунт