Седмокласници 2025/2026 - тема IV

• 19 490
  • 709
  •   8
Отговори
# 705
  • Някъде по Дунава
Добре ще завърши моят син - има само петици и шестици. Доволна съм, че по математика е 6, защото е балообразуваща при кандидатстване. Дано и през втория срок е така. По български още няма оценка за срока, но вероятно ще е 5.
Тези неща обаче сега слабо  ме вълнуват, защото от три седмици е с постоянни коремни болки и много ме притеснява. Личната вика - вирус, гастроентерологът - нищо му няма, но той се оплаква всеки ден. Понякога повръща, друг път има разстройство. Доста храни ограничихме. Аз се съмнявам, че глутенът му създава проблеми . Ако някой е минал по този път, да сподели.

# 706
  • София
Е как така е казал лекарят, че нищо му няма, след като повръща и има разстройство толкова дълго време. И има болки. На екограф го е гледал предполагам. Кръвни изследвания?  За апандесит провериха ли? Може да са две различни неща едновременно. Къде го боли точно разбраха ли?

# 707
Може да е непоносимост (например към лактоза, през пубертета може да е началното проявление), но изключете хирургичен проблем. Кръвни изследвания задължително. Големият син имаше нетипични за вирусна инфекция болки в корема, когато беше много малък, но продължителността им беше значително по-кратка и да, вирус беше. Но 3 седмици...

# 708
На нас казаха, че може да е някаква алергия. Поне това излезе от кръвните. Вероятно към храна.

# 709
Преди години се съмняваха при дъщерята за алергия и тогава ни казаха - спирате всичко и почвате да въвеждате храните една по една през някакво време, все едно захранвате бебе.

Три седмици ми се виждат страшно много, та лекарите да не пуснат поне някакви изследвания.

Guinness дано скоро откриете проблема, та да вземете необходимите мерки и да се оправи детето!

Общи условия

Активация на акаунт