Къде в Бургас? -Тема 65

• 5 243
  • 159
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Сладкарски бутик Креми

# 136
  • Бургас
Да, Креми, на Кисо повече ми харесват, ама са по-скъпи

# 137
Аз харесвам Захаро, но и сладкарница та на Константин Величков в Лазур, но там май не са евтини. Иначе са с оригинална украса и вкусни
Аз Креми я зачеркнах. Последните пъти като взимах сладко и лепнеха в устата, точно като палмово масло

# 138
Тортите на Амадеус също са вкусни.

# 139
  • Бургас
За кръщенето на детето-2024 г., поръчахме от тук: Amuris Cakes Atelier.

Никакво забележки, нито по изработката, нито по вкуса, нито с доставката в ресторанта.

# 140
От Креми купих френска селска за рожден ден, ами...средна хубост. Същата торта от Златина е много по-качествена и по-евтина.

# 141
  • Бургас
Хммм,като ви чета отзивите за Креми и започвам да си мисля, че качеството им е паднало.... Жалко!
А преди бяха страхотни нещата им!

# 142
Има една малка сладкарничка на ул. Гурко, не съм опитвала нещата им, а мисля, че са тип "Домашни". Не знам как е напоследък и Астрея в Лазур. От Неделя последното, което ми хареса, е една зелена торта, много лека и приятна (не се тормозя да помня имена).

# 143
И ние септември месец поръчахме от Креми и не бяхме доволни. Напоследък взимаме от Захаро, а и от Неделя (2day) не са лоши.

# 144
Търся рецептата на торта "Марабу" на Креми. Някой да подскаже? Предполагам, че кремът е на основата на маскарпоне и шоколад, но има и още нещо, сметана може би ...

# 145
  • Бургас
Били Крос, коя имаш предвид? Даркрид ли?

Скоро беше станал въпрос за шиене на нещо специфично, но не помня какво.Видях в подлеза на Младост шивачка, която шие трика за гимнастички и танцови дрехи.

# 146
  • Бургас
Две седмици подред минавам покрай тази шивачка, но не работи.Както и магазинчето за дрехи в единия край  на подлеза.
Прави ми впечатление, че много малки квартални магазинчета не работят. Особено плод зеленчуците.
Май имало някаква промяна с фирмите и ЕТ, не знам точно.
Най ми е тегаво, че любимото ми магазинче за плод зеленчук не работи от 1.01 Надявам се от февруари да заработи!
Около вас, момичета как е положението с тези магазинчета!

# 147
Декември точно това коментирахме с мацката - собственик на Кикимора, аз съм й клиент от години. Натискат ги за ПОС устройства, а условията за търговците са непоносими. Много малки магазини затварят и е напълно разбираемо с тая скъпотия.
Не знам, май Даркрид май беше сладкарничката, не съм влизала.

# 148
При нас повечето малки квартални магазинчета работят. Само единият плод и зеленчук - не, но те си казаха още декември, че не искат да работят с две валути и ще отворят пак през февруари.

# 149
Колко интересно това с двете валути. Аз се чудя защо железарията, плод и зеленчука и книжарницата при нас не работят, а то било заради валутите. Не знаех че е някакъв особен проблем че да си струва да загубиш един месец оборот. В дъщото време виждам че не се изнасят и се зачдих какво става. Викам си може да са болни, нали има грип. А то какво било.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 21:19 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт