Къде в Бургас? -Тема 65

• 5 794
  • 176
  •   2
Отговори
# 165
  • Бургас
Явно телефона сме го давали и преди, защото не иска да ми направи нова със същия номер.Моята рег-я е може би около 2012-2013г.  Не мога да преценя аз ли бъркам и не мога да вляза или просто системата им не е в ред, но от трите опции нито една не мога да използвам.

# 166
Явно телефона сме го давали и преди, защото не иска да ми направи нова със същия номер.Моята рег-я е може би около 2012-2013г.  Не мога да преценя аз ли бъркам и не мога да вляза или просто системата им не е в ред, но от трите опции нито една не мога да използвам.

Не е ясно, когато се напише абонатния номер във формата за регистрация, дали системата прави връзка с договора на клиента и там телефонният номер може да е различен. Все пак има хора, които са сменили номера си през годините.

# 167
Да ви кажа как излъгах новия сайт на ВиК , за да се регистрирам. Прави някаква бегла връзка между старата регистрация и нивата чрез телефонния номер, затова написах друг номер и се регистрирах, след това в настройки си сложих моя номер. Обаче няма как да се видят старите фактури , фактури подробно има само номер на фактура и сума в евро.Не мога да видя кубици, срокове и т.н. Аз имам регистрация и в Ефрактура и от там става за печат . Много са зле отново

# 168
  • Бургас
Като чуя от някоя институция, че "още разучават програмата" и ми иде......
Няма да се учудя ако "програмата" е правена от наши хора, кой знае кой е "спечелил" обществената поръчка.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 19:09 от Irene Adler

# 169
  • Бургас
Да дам моите пет цента, след като Галка се оплака - регистрирах се със същия телефонен номер, с нов имейл, извадих абонатния номер от дск директ, ама греда фактура, сетих се че ги получавам в е-фактура в някой от многото профили. Стана работата, даже ми излязоха по списък и назад по месеци номер на документ и сума, естествено кубици няма, защото някой трябва да присвои за всеки номер и документ.
Може да се добави да се наблюдава и друг водомер. Трябва да отидете в настройки (едно трудно забележимо назъбено колелце - действам от компютър) и там се добавят. Смело мога да заявя, че програмистите им са по зле и от ученик първа година програмиране.

Допълвам: Интересно на самоотчет пише че е без график. За януари имам фактура, а инкасатор не е минавал, не съм самоотчитала януари, явно на база стари кубици съставят новите документи.

Ето документация на програмата им https://vik-burgas.e-inv.bg/Content/usage.pdf

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 14:03 от Verano ®

# 170
Сега сигурно и инакасаторите учат програмата, щом служебно ни отчитат. Като са им кьопави програмистите да бяха написали обяснение на сайта, съобщение. Свързах се по тел. 056 851347 район Бургас - Център. Отговориха, че днес вече сметките ще излизат, а инкасаторите не минават, защото ще ни отчетат служебно. Да, но аз от началото на пандемията се самоотчитам на мейл plasment@vik-burgas.com с абонатен номер и показания на водомер. Каза ми да не изпращам на мейла, вече не може Rolling Eyes, пак заради системата. От следващия месец инкасаторите щели да отчитат. Нашата минава по никое време преди обед, не съм длъжна да си губя деня заради нея.

# 171
  • Бургас
Аз си пускам показанията на нашата инкасаторка по Вайбър. Преди това звънях сутрин във ВиК-то, по гласа ми знаеха адреса. В къщи не съм я пускала, тъй като по времето в което минава само детето е у нас и не искам да отваря вратата.

# 172
  • Бургас
Нашата минава по никое време преди обед, не съм длъжна да си губя деня заради нея.
Такъв им е графика - всеки ден от 10.30 до 13.30 да минават. Първо трябва да се явят на работа, да изпият кафето и тогава тръгват. Wink

# 173
Нашата минава по никое време преди обед, не съм длъжна да си губя деня заради нея.
Такъв им е графика - всеки ден от 10.30 до 13.30 да минават. Първо трябва да се явят на работа, да изпият кафето и тогава тръгват. Wink

Виждала съм съобщения на други улици с обявени следобедни часове. Питах я не може ли поне веднъж да си смени часа, защото хората са на работа - не можело. Но покрай пандемията отчита само на пенсионерите във входа, останалите се самоотчитаме.

# 174
  • Бургас
Едно време ги караха и вечер ако е нужно да отчитат.

# 175
В едната къща ни монтираха с радио модул безплатно, след аварирала връзка и теч преди водомера. Инкасаторката за централна градска част е прекрасен човек.
В село отчитат неизвестно кога, допреди месеци пращах снимки по вайбър, но сменяха водомайстор и инкасатор, та не знам. Ще трябва и с тях да се разправям.
Някой питаше за торти преди, много приятно ателие е Golden Sweets на гърба на църквата Св.Св.Кирил и Методий. Жената прави всичко на място. Ако някой се интересува, ще съобщя контакти.
Не съм поръчвала, но се отбивам за кафе и сладкиш и ми харесват.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 14:17 от BillieCross

# 176
Здравейте къде в Бургас мога да намеря кехлибарено герданче или гривна за бебе

Общи условия

Активация на акаунт