Има ли сами на Нова година?

• 6 448
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз съм вкъщи с двете все още спящи деца. ММ е в съседния блок при кума (отиде, като заспаха децата към 22:30 и сигурно до към 1 ще седи)
Мразя НГ с цялата Хисбула, която настава и все треперя дали няма да се събуди някой.

Айде ЧНГ и живи и здрави!

# 16
Честита Нова година! Да сме здрави и успешни!

# 17
# 18
Ей ме и мен от самите самотници 😀 ! С детето уж щяхме да посрещаме НГ, ама тя заспа още към 22ч.  Запалих един бенгалски огън и си легнах ... Сутринта ще я " разглеждам " тая еврова нова година, дето хич не исках да идва ... Ч*Н*Г

# 19
  • София

Честита Нова година ! Нека тя бъде по-добра от всяка предишна – с повече смях, по-малко тревоги и много сбъднати желания.

# 20
Сама, колко да съм сама, дъщерята е на работа, дълг към обществото, зетя ми сипва вино и пуска музика да танцуваме с внучката. Честита нова година на всички, нека е здрава и спорна, нищо, че е еврова!

# 21
Честита нова година!🎆🎊
Нека 2026-та ви донесе много здраве, щастие, късмет и много успехи във всяко едно начинание! 🍀💫🥇
Обичайте се и бъдете обичани! ❤️

# 22
Аз си бях не сама ама направо си бях сама... Детето си играеше с леглото от дядо Мраз, мъжът ми реши че вече няма да пие алкохол и стоя и зяпа в една точка, уж към телевизора и аз си посрещнаха нова година сама на масата с малко червено винце... Дори и шампанско не отворихме
Друг път е било и по-добре, но важното е да сме здрави, защото винаги тогава винаги може да си направиш празник 😀
Здраве, щастие и успехи на всички през новата година

# 23
Откак съм семейна обикновено посрещаме новата година в малка компания (1-2 приятелски семейства, тихо и кротко). Само годината, в която бяхме с новородено останахме сами и не сме празнували.

Иначе съвсем сама съм оставала преди години. Нямаше с кого да празнувам. Нямах мъж, нямах приятели, а родителите ми бяха с тяхна компания. Беше ми самотно честно казано и се замислих как всеки си има някого... а аз не. Използвах случая, за да снимам зарята. Просто нямаше какво друго да правя.

# 24
Никога не съм била съвсем сама на Нова година, а и аз живея с мъжа ми, все пак. Последните няколко години сме само двамата с него, на празниците. Снощи също беше така. Пуснахме си музика, пийнахме малко вино/бира. В 0.30 аз си легнах. Изобщо не ми се празнува последните години. Да не говорим, че вече почти не пия алкохол, най-вероятно скоро ще го спра и нацяло.

# 25
Честита Нова година! Ох, аз толкова ужасно си изкарах, че направо ми се щеше да си бях останала вкъщи. ММ е на такава позиция, че по принцип работи по празниците и миналата година си празнувахме само двамата, защото той беше на 1.01. от 6:00 на работа. Е, омрънках света, колко ми е самотно, как няма атмосфера като сме само двамата и той реши тази година да си пусне отпуск за 31ви и 1ви. Събрахме се нашата си компания с една друга компания, които се изказваха расистки спрямо ММ, дразнеха го и подмятаха забележки, което никога досега не ми се беше случвало и беше покъртително. Напуснахме партито веднага след фойерверките в 12.
Изясни ми се, че на този празник се дава твърде голямо значение. А и защо празнуваме ново начало в средата на зимата, когато природата още спи? Истинското начало настъпва през пролетта.

# 26
  • Пловдив
Какъв е мъжът ти? Какви забележки, ако е уместно да попитам?

# 27
Какъв е мъжът ти? Какви забележки, ако е уместно да попитам?
ММ е турчин и живеем в Германия. Явно бяхме попаднали на хора с крайнодесни възгледи от другата компания, приятели на един общ приятел. Подиграваха се на името му и т.н.

# 28
Тия явно са били много прости. Аз не виждам смисъл да празнувам Новата година, защото и да я празнувам и да не я празнувам, тя ще си дойде. Свързвам този празник с дълги софри с часове, с пиене, и понякога със силна музика (доста често чалга). Вярно е че не всички празнуват по един и същи начин, но най-малкото дългите софри са гарантирани, а мен това от доста време насам ме изтощава. Принципно празникът винаги е един повод да се съберем с разни хора, но много зависи от компанията, това как ще протече вечерта.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 19:33 от Borqna Sto 771419

# 29
  • Пловдив
Ясно. Ами... рискове на случайно събраните компании. Sad

_____

Тя НГ си идва, всъщност нищо особено не става на празника, така е, но някак настроението е друго, празнично, дори да не разчиташ както едно време на телевизията и да не получаваш подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт