?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 17 693
  • 448
  •   2
Отговори
# 45
А ако банковите апликации не са достъпни още, може ли да се тегли на банкомат?

# 46
  • Sofia
Приложението на ОББ работи вчера го отварях и видях че са превалутирали сметките.

# 47
  • София
А ако банковите апликации не са достъпни още, може ли да се тегли на банкомат?
Да, няма общо между двата процеса.

# 48
С карта на ЦКБ плащах вчера и днес. Но приложението не работи все още. До понеделник може и да проработи.

# 49
  • Сф
И сега, какво .....
Ще трябва да ходим с два портфейла ли? За евро и за лева...... Ужас!
Не би трябвало да ти връщат лева вече, разчиствай ги.
Това с ходенето с една или няколко карти при семейство с деца е абсурдно.И кой да те излъже с фалшиво евро..освен ако не си от тия дето хвърлят през балконите или пазаруват по паркингите румънски тенджери. Е, сигурно ще има опити, но чак пък притеснения за фалшиви евро..
Пощенска отваря приложението вече. Даже са ми пресметнали евровата сметка в лева- хаха, да не се объркам нещо..
Ти би ай ли ще останат последни?- излагат се..

# 50
Може и да не ги разчиства защото до края на месеца все някой пак ще й върне лева.
Имаме 6 месеца да обменим в банка и след края на януари.
Хич няма да се пъна да ги чистя. Колкото останат...обменям после, и така.
Зор не обичам да си давам..и да се напрягам за нещо за което си има решение измислено...

# 51
За много години 🙂
Вчера сутринта приложението на ОББ вече беше активно , но  при мен има грешка, в сумата в лева. Тази снимка е от евровата ми сметка, левовата е сбъркана по същия начин. Сумата в евро е вярна, но тези левове??? Писах им снощи, да видим...

# 52
  • София
За много години 🙂
Вчера сутринта приложението на ОББ вече беше активно , но  при мен има грешка, в сумата в лева. Тази снимка е от евровата ми сметка, левовата е сбъркана по същия начин. Сумата в евро е вярна, но тези левове??? Писах им снощи, да видим..
Скрит текст:
.
Превалутирали са ти еврото в ... евро. Grinning

# 53
За много години 🙂
Вчера сутринта приложението на ОББ вече беше активно , но  при мен има грешка, в сумата в лева. Тази снимка е от евровата ми сметка, левовата е сбъркана по същия начин. Сумата в евро е вярна, но тези левове??? Писах им снощи, да видим..
Скрит текст:
.
Превалутирали са ти еврото в ... евро. Grinning
Еврото си беше толкова, тази сума не е променяна от повече от година, и да така е, защото имам депозирана сума и нямам такси, рака че тази сметка е много добър пример, че има грешка.

# 54
  • BG-DE
ОББ явно още не са си оправили изцяло онлайн банкирането, имам излязла една битова сметка там, сумата е в евро но като натисна "плати" сумата за плащане е същата но става в лева и съответно не може да се плати, защото сметката е превалутирана, надявам се скоро да го коригират.

# 55
Някой може ли да ми каже , за какво се използват тези капачки ?

Не са магнитни ..

# 56
Сайтът на Енерго-Про също още не показва по клиентски номер сметката за ток. Излиза ми съобщение, че работят по преминаване към еврото.

# 57
Някой може ли да ми каже , за какво се използват тези капачки ?

Не са магнитни ..
Виждала съм да ги движат по линиите, вместо маркерите.

За много години Simple Smile

# 58
  • here and now
Пуснали са приложението на ЦКБ, на пръв поглед изглежда нормално.

# 59
Енергото чак на 6ти. Поне в офиса в нашия град пишеше така ... не на 5ти, а след пети...плащания онлайн също..всичко тоест.

Общи условия

Активация на акаунт