?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 17 693
  • 448
  •   2
Отговори
# 30
Преди първи беше още по-зле положението с банките.
Аз направих поръчка на 26ти. Не осчетоводиха парите на 29ти....уж работен ден. Анулираха ми поръчката. После пък ги осчетоводиха чак на 30 12. И поръчката виси хем платена, хем анулирана като неплатена.

Та днес вече би следвало банките да са си оправили системите. Които пипат още от коледа.
Доста се моткат според мен.

# 31
  • here and now
Моля, ако някой знае на коя автогара в Пловдив спират автобусите на Меритранс 2002 от София да сподели.
Благодаря!

# 32
  • София
Мобилното банкиране не работи, но няма проблем с плащането с карта. Пък и 01.01 винаги си е било почивен ден, така че не виждам проблем.

# 33
  • Пловдив
Аз конкретно дебна един модел и затова щях да поръчам днес.
Но поради несъответваща цена не го направих, ще си стискам палци да се появи отново в bestsecret.

# 34
ДСК работииии! 🎉
Какво са направили - сменили са местата на валутите - еврото е отгоре, левовете отдолу.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 06:10 от DiaMia

# 35
  • Другата България
Въпрос от серията тъпи, ако е писано се извинявам, но не съм чела първите страници, както и последните на миналата тема.
И аз за банкирането - на ЦКБ.
Някой да има затруднения с онлайн банкирането?
Писаха, че до 01.01. вечерта ще се оправи, до момента нищо.
Питам информативно, защото може да съм пропуснала инфо, чат бота им не става за нищо, за момента не ми се налага да го ползвам.

# 36
  • here and now
На ЦКБ и при мен не работи още.

# 37
  • Другата България
Благодаря.
Явно проблемът си е при тях.

# 38
  • на Мелмак
За приложенията им трябва повече време на банките. Мисля поне 2-3 дни. Пос устройствата ми работят. Банкоматите работят. Утре, вдругиден всичко ще си е наред.
Моите на ОББ и Уникредит са видими, първо беше уникредитското, но превод все още не мога да направя. Не ми е зор, де, пробвам си само.

# 39
Dsk не работи при мен, нито direct, нито приложението..

# 40
Моля, ако някой знае на коя автогара в Пловдив спират автобусите на Меритранс 2002 от София да сподели.
Благодаря!
На автогара Юг. На Карат ЕС спират на Централна гара.

# 41
  • Бургас
И сега, какво .....
Ще трябва да ходим с два портфейла ли? За евро и за лева...... Ужас!

# 42
Ходете с една дебитна карта и проблем няма да имате. И с фалшиво евро няма да се сдобиете.

# 43
ДСК имам вече, работи. И ДСК мобиле (новото) работи, изпробвах го.
ЦКБ още не мога да вляза.

# 44
Приложенията - на Цкб не работи все още, на пощенска  от днес работи.
За много години.

Общи условия

Активация на акаунт