?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 17 693
  • 448
  •   2
Отговори
# 15
Къде мога да пусна сигнал за несъответствие на цена в онлайн магазин /вижда се една цена, кликаш върху артикула и цената е съвсем различна/.

На доста сайтове е каша с цените. Предполагам ще изчистят този проблем скоро или поне след пети...

Обаче. Първо цъкни на следваща стъпка..там се оправя, поне при емаг и абаут ю се оправят цените на последната стъпка..

# 16
  • Пловдив
Добавих го в кошницата, тръгнах да попълвам имена цената остава по-високата + доставка.

# 17
Да, да...може.
На мен на ХМ..сега отворих поръчката...изписали ми 30 евро вместо 30 лв за колкото я пуснах.
В дигиталната разписка обаче правилно е изписано 30 лв.

# 18
Аз имам чуденка с кредитната карта на Париба. Лимитът и беше 4000 лв сега пише, че е 4000 евро и пише, че наличността е 2000 евро, а беше 2000 лева. Сега се чудя кога ще конвертира сумите или трябва да ходя до офис.

# 19
Аз имам чуденка с кредитната карта на Париба. Лимитът и беше 4000 лв сега пише, че е 4000 евро и пише, че наличността е 2000 евро, а беше 2000 лева. Сега се чудя кога ще конвертира сумите или трябва да ходя до офис.
Никъде не трябва да ходи никой... Седи яж баклава.

# 20
Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз така. Все още не ме допуска банкирането на ЦКБ. Стоя, ям баклава и чЕкам. Иначе ОББ и УниКредит още в ранни зори са превалутирали сметките и са оперативни. Обаче с ЦКБ, повечко време ще им трябва явно.

# 21
  • София
За много години!

# 22
  • София

Няколко дни преди НГ вдигнаха двойно лимита по кредитните карти и на ММ, и моята. Не сме го искали, не сме кандидатствали - така решили те.
Но са от други банки, не Париба.

# 23
Аз бих изчакала с пазаруването онлайн поне една седмица.

# 24
  • Сф
Обб то работи ,но там имаме 1 евро и 15 цента там Joy
В ти би ай излиза " процес на превалутиране" и едно човече се чеше по главата, каза мм Joy
Във Фантастико пазарувах в кеш, бележките и рестото в Евро,  подготвени и работещи за завалиите като мен.

# 25
  • софия
И "любимите" ДСК никакви ги няма. Не знам какво правиха досега.

# 26
  • Далечният изток
Цяла седмица го говориха - имайте кеш, защото може да има затруднения с банки и карти.
Нормално е, не знам що ви е толкова странно. Плюс това сме предупредени.

# 27
  • софия
Имаме кеш. Кой е казал, че нямаме? И въпросът не е за това. Имам да правя превод към чужбина. Там кеш не върви, а и никой не се разхожда с по-големи суми в джоба. Има банки, които си оправиха банкирането още около обяд, но ДСК отново са никъде.

# 28
  • Далечният изток
Извинявам се за спама, ама.... Добре. Знаеш, че ще има затруднения на 01.01., може и на 02.01., но си решила точно на първи да правиш превод към чужбина, въпреки предупрежденията и започваш да мрънкаш и да недоволстваш защо е така....?!
Защо не направи превода вчера, оня ден, миналата седмица?
Честно имам чувството, че нарочно се прави - ей така да има мърморене, недоволство, негативизъм, възмущение...

# 29
  • София
Как не се сетих, че ще го направя утре? Евентуално.
Не случайно обявиха и 02.01.2025 год. за НЕработен ден с ясната предпоставка, че е възможно банките да имат проблеми при пренастройване на системите си. Това поне е едно сериозно предупреждение за евентуални проблеми!.

Сега ... 01-ви Януари е неработен ден в повечето страни и едва ли се очаква да има някакъв зор да се инициира превод, а пък още по-малко той да бъде обработен от банките в този ден, така че предлагам да обсъждаме нещата малко в по-спокоен тон.

Общи условия

Активация на акаунт