?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 29 530
  • 738
  •   3
Отговори
# 270
Не за София. Колежката каза, че за Карлово са излезли.

# 271
  • Бургас
И аз търсих за Бургас - нищо няма!
НИто топлофикация, нито ВиК, нито ток....нищо!
Зависи,кога ви засичат. На мен тока ми излиза на 17-то число,водата на 26-то. И това е от доста време.
Изи-пей си работят, особено по Александровска. Винаги има хора да чакат

# 272
В ДСК сметките за ток са излезли, но данъци няма. Дразнят ме тия двойни сметки за ток! Едната нормална, другата 2 цента (3 стотинки преди)! От много време излизат така и не разбрах защо е нужно това.

# 273
И аз търсих за Бургас - нищо няма!
НИто топлофикация, нито ВиК, нито ток....нищо!
Нашият ток излезе на първо число. Но зависи кога ви засичат. При майка ми сметките излизат на 10-ти примерно.

# 274
  • Бургас
Той и нашия излиза на 1во число. Най-късно на 3ти. Зависи какъв ден е.
Но до момента все още нямам имейл със сметката.

# 275
Мога ли да си купя пакет евроцентове с евробанкноти? Нямаме никакви левове вкъщи Grinning
Не. Аз търсих тези дни да купя стартови пакети евроцентове за подарък и не намерих никъде. Банкноти пък няма смисъл - всяко теглене от банкомат ще Ви ги даде.

Стартовите пакети се продаваха само през декември, до датата на въвеждане на еврото.

# 276
  • На плажа
Пратих щерката да си сложи стъклен протектор. Как и що е ставало в магазина, сложили са и от онези които режат (уж нямали за модела фабрично) и то за 17 евро. Това изобщо стъклен протектор ли е, ако не да го отлепям довечера и да ходя за нов
На кас.бележка пише UV PRIVACY glass hyd.
Не знам какъв точно протектор са и сложили,но аз съм с такъв ,изрязан по модела вече две години и съм изключително доволна,а не е като да си пазя много телефона.

# 277
Въпрос за лимитите на ОББ за теглене от банкомат ми е въпросът. В приложението пише дневен лимит за разплащания 5К €, но не мога да се разбера с тъпата ИИ Кейт, това и за теглене от банкомат ли се отнася.
За въпроса на Карз,
Той и нашия излиза на 1во число. Най-късно на 3ти. Зависи какъв ден е.
Но до момента все още нямам имейл със сметката.
Още на 01.01. ми излезе сметката за ток от ЕВН. С едно леко недоразумение. В мейла от ОББ пишеше, че дължа 50 лв., оказаха се 50 евро. На 02.01. получих нов мейл за допуснатата грешка. Не само за ЕВН, за оптичния интернет беше със същата грешка. След това да оправиха шаблоните.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 19:23 от Clo - Camille

# 278
Не се отнася, плащанията на пос и тегленето са различни неща.

# 279
Въпрос за лимитите на ОББ за теглене от банкомат ми е въпросът. В приложението пише дневен лимит за разплащания 5К €, но не мога да се разбера с тъпата ИИ Кейт, това и за теглене от банкомат ли се отнася.
Не, това е за безкасови плащания.

# 280
Ето тук са описани лимитите за различните карти:
https://ubb.bg/files/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5% … B0_1.01.2026_.pdf

# 281
Katje, много ти благодаря. Ориентирах се.

# 282
Моите сметки за вода и домоуправител са излезли и са платени през банкирането. Защо да ги няма и в Изи пей?

# 283
  • София
Здравейте, Баща ми почина на 28.12. По принцип трябваше да получи пенсията си около 6-7 януари, няма превод засега. Има ли право майка ми да получи тази последна пенсия или тя е за новия период?

# 284
  • София
Здравейте, Баща ми почина на 28.12. По принцип трябваше да получи пенсията си около 6-7 януари, няма превод засега. Има ли право майка ми да получи тази последна пенсия или тя е за новия период?
НОИ за били уведомени за смъртта още на 29.12.2025 г. и автоматично системата е блокирала пенсията. Ще трябва да ходите всички наследници в НОИ и там на място ще уредите, как да получите пенсията и съответното обезщетение.

Общи условия

Активация на акаунт