?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 18 236
  • 460
  •   8
Отговори
# 450
Някой има ли идея какъв е този PIN код във фейсбук за възстановяване хронологията на чатовете? Нямам никакъв спомен да съм въвеждала някога ПИН във фейсбук, че да имам такъв.

# 451
има такъв, да. идва ти в имейла.

# 452
има такъв, да. идва ти в имейла.
Кога идва, когато го поискаш, или в някакъв момент е дошъл? Кой е изпращачът?

# 453
При поискване идва. Понякога идва веднага, понякога отнема часове и идва, след като вече е изтекъл.

За пералнята - моят опит сочи, че е от качеството на водата в мрежата на конкретното населено място. Изградете си рутина примерно веднъж седмично да пускате програмата за самопочистване и да проверявате на ръка дали има утайка в гуменото уплътнение, според мен след първите няколко седмици ще изчезне, но си иска редовно почистване.

# 454
Иска подсушаване след пране.

Кукумицинка, този ПИН код го искаха преди време, ти да си го създадеш. Спомни си какъв е. Шестцифрен.

# 455
Иска подсушаване след пране.

Кукумицинка, този ПИН код го искаха преди време, ти да си го създадеш. Спомни си какъв е. Шестцифрен.

Не помня изобщо да съм създавала подобно нещо. Ама аз толкова рядко влизам във фб, въпреки че съм регистрирана от 18 г. там, че нищо чудно и дз съм забравила, ако е било отдавна. Така бях забравила, че имам пейпал акаунт. Създала съм го преди близо 20 г., имало я някакви години пауза, в които не ми е трябвал такъв и като съм се регистрирала яко в различни сайтове съм забравила. До един момент преди 1-2 години, след като имах от няколко години акаунт, който ползвах редовно, се оказва, че имейлът ми за ПП о имейла в сайт, където съм регистрирана, трябва да съвпадат, и имаше опция да го добавя като алтернативен имейл, и ми даде, че има вече акаунт с този имейл. Тогава ми просветна, че май вече имам регистрация.

# 456
  • Mediterraneo
Преди време имашя препоръки за машинка за подстригване, читави марки, но аз не запомних тогава. Акумулаторна.
Може ли препоръки, моля!
Спомените ми са за някаква марка, на която се заточват резците.

Мисля, че Мид предложи някаква със заточване. Аз препоръчвам Филипс, имат и акумулаторни.

# 457
  • София
Да, Мозер.

# 458
Аз вече две Филипс купих, еднакви, тази
https://www.philips.bg/c-p/MG5940_15/all-in-one-trimmer-series-5000

# 459
Аз тая я бях запомнила с Мозер от Комисар Рекс, иначе нямаше шанс да я запаметя Simple Smile

# 460
  • Deutschland/HE
А аз от Анастасия Мозер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт