?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 44 868
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 065
Божкее, сега няма да спя - ще сънувам юфка Joy

Скрит текст:
Само я попарвам- заливам с гореща вода от каната, предварително съм й сложила масло и сирене, и я покривам с капак за няколко минути .

# 1 066
2 минути остана във врящата вода и я прецедих, сложих близо 75 гр.масло, кафява захар и много сирене. Хареса им, лапат.

# 1 067
Ихааа, едно от най-омразните ми неща по лагери и бригади е било юфка със сирене и захар едновременно. Умирах от възмущение защо не я правят само със сирене, пък който иска И захар да си слага. Но явно съм малцинство.

# 1 068
Аз обичах като студентка, но от доста време не мога такива смесици да ям.

# 1 069
Не е по темата ама попара, юфка и макарони едновременно със захар и сирене са ми кошмар. Филийка с масло, мармалад и сирене също. И солена баница наръсена със захар.
Юфка не съм яла от години. Бих опитала.

# 1 070
Темата е Въпроси всякакви, а не кой как яде, не яде юфка.

# 1 071

Че как, това е въпрос на вкус все пак Wink Тоест попада в графата "въпроси всякакви" Simple Smile

# 1 072
Добавям към списъка и кисело мляко със захар.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 19:12 от Tina*

# 1 073

Че как, това е въпрос на вкус все пак Wink Тоест попада в графата "въпроси всякакви" Simple Smile
Не, не папада в тази графа.
Тя попита колко да я вари и после упомена как е изядена, а не ви пита вие със захар, без захар и т. н. как я ядете.
Не беше въпрос.

# 1 074
Тук темата винаги е била пространна- никога, не се е говорело по същество Smiling Imp
Скрит текст:
Аз обичам и „селска“ юфка/ попара- сирене, масло и червен пипер 

# 1 075
Аз пък съм фен на такива вкусови извращения и ми е интересно кой как си обърква храната, че да пробвам и аз Simple Smile

# 1 076
  • София
Аз само като чуя за юфка и макарони със захар и сирене и се сещам за детската градина. От нея съм намразила много неща, включително и супа (особено пилешка и топчета), боб, леща и онази гадна манджа с пиле и бял сос. Както и "десертите" - юфка, кремчетата като желе и мляко с ориз. Готвеха отвратително и не мога да ги забравя до ден днешен Sad

# 1 077
Юфка пека като макарони на фурна - слагам я в тавата, без да я варя, заливам с разбити яйца със захар и мляко и готово.

# 1 078
  • Г. О.
В А1 казаха, че ако прекратя сключения преди 5 месеца договор с тях за ТВ и Интернет трябва да платя неустойка в размер на три пълни месечни такси + всички отстъпки, които съм имала за петте месеца назад. Това за отстъпките от началото на договора до настоящия момент ново ли е? Все си мисля, че досега неустойката беше за три месеца.

# 1 079
Старо като света е. Не е ново. Даже 4 са таксите..броите и месец предизвестие, което също плащате.

Общи условия

Активация на акаунт