?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 44 883
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Аз действам със сол - в 3-4 литра вряща вода изсипвам половин чаена чаша сол, разбърквам и наливам внимателно в дупката. Действа безотказно досега.
Е , много ти благодаря за съвета. Направих го водата се оттича хубаво. Ще запомня тази хитринка.
Браво! Този метод го разказах на познат водопроводчик, а той с въздишка каза, че Интернет ще му изяде хляба. 😂

# 1 096
Малко се е поизхвърлил , тоя водопроводчик Rolling Eyes
В тежки случаи, без специални накрайници и инструменти, ще има да си наливате солена вода...
Скрит текст:
Ефектът на врялата вода, зависи изцяло от това къде е запушването.
4 литра ще облеят и разтопят натрупани мазнини или остатъци от сапун в 2-3 метра тръба- не повече.

# 1 097
  • София
Е, не говорим за тежки ситуации, пу-пу😃 Но върши работа, която специалните прахчета от магазина не успяха да направят.

# 1 098
Някой знае ли откъде мога да купя такъв ликьор, но от реален магазин?
В София или Пловдив?

# 1 099
  • София
Аз съм поръчвала в Ноков и син, складът им се намира на Сточна гара, София. Обаждам се и питам дали го имат в шоурума към склада им и го взимам намясто. То си е магазин, не е голям и затова първо звъня, за да го заредят.

Онлайн пише, че има в Аванти, ако имаш някое напът, може и да провериш в някое.

# 1 100
В приложението на А1 къде се виждат договорите?

# 1 101
В приложението на А1 къде се виждат договорите?
Точно над текуща сметка (Детайли на план)

# 1 102
Не, аз искам да видя кой служител се е подписал.

# 1 103
Не, аз искам да видя кой служител се е подписал.
В такъв случай може да го видите в имейла. В приложението съм почти сигурна, че не може.

# 1 104
Да, в имейла ще търся.

# 1 105
Личните лекари за какъв период назад могат да издадат извинителна бележка за ученици.Примерно днес е 13ти февруари,а на мен ми трябва за 21ви януари.Има ли някакъв шанс да може личната лекарка да издаде такава бележка? При друг общо практикуващ лекар мога ли да отида?

# 1 106
Не мисля, че имате шанс за близо месец назад, най-малкото защото ЛЛ е пуснала вече отчета към НЗОК за януари

# 1 107
Както и за болничните, могат да връщат ден назад. Два в по-сериозни случаи, но е изключение.

# 1 108
  • Бургас
Няма как да ви издадат бележка за толкова дни назад....

# 1 109
По-скоро в училище в края на месеца са приключили с отрозяването на отсъствията за месеца. Помня класната в края на един месец ми напомни за бележката и каза че наближава края на месеца...не зном месец за месец ли си описват там...

Иначе не пречи днес да отразите преглед при ЛЛ..а той да впише в бележката задна дата. Аз съм вземала със задна дата..отивам като е оздравял и казвам дните назад които е бил болен вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт