КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 049
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Започвам с голямо БЛАГОДАРЯ на ПИПИ и БОРЯНКА! ❤️
Честита Нова година! Да е здрава, мирна и щастлива! 🍀

Честит имен ден на имениците! Здрави да са! 🍀
Изпратихме, посрещнахме и сега напред!
Има ядене, днес мисля да го давам мързеливо Simple Smile

# 16
Навън грее хубаво слънчице! Честит Васильов ден! Лунно цвете, честит имен ден!

# 17
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Наспахме се, сега пия кафе и започвам да зареждам миялната. Снощи, т.е. през нощта пуснах една, но има съдове за още една. Все пак си бяхме 9 човека. А храната беше като за 29. Уж по малко от всичко да има, едната съседка донесе сарми и пълнени чушки - въобще не отворихме тенджерата. Дори и огромната питка се изяде 1/4. Затова пък днес ММ ги е поканил същата група на обяд и да играят карти. Вчера донесаха една тава с пача, но мъжете я искат на супа - какво по-лесно от това. Веднага ще я рециклирам.

Допивам кафето и ставам да шетам. По земята трябва да пусна кокошки - сигурно ще се нахранят.

# 18

Честито на днешните именици - здраве и късмет!
                       Да са здрави и успешни всички, които съм пропуснала и не съм поздравила!
                       Благодаря на Пипи и Борянка за новата януарска тема! Sparkling Heart

# 19
Добро утро в първият ден на новата 2026 г. Нека  бъде здрава и да донесе на всяка от вас това, което много сте искали, ама предишните години нещо не са се справили добре. Аз например искам още внуци. С повече пИятели ще е по-весело. Здраве и деца  - това искам.
Изпразнувахме, нащуряхме се, сега кротко и спокойно. Оправих прасарника, следва обяд с най-близките и разбира се, ще ни сурвакат. И изненада  - пИятелят иска левове, отказва евро.
Не на последно място,  Пипи,  Боряна,  здрави да сте момичета и все така да ни радвате,  страхотни сте.
Хубав ден!

# 20
  • София
Привет и от мен!
След толкова хубави пожелания и наричания, да добавя и моите - колкото повече, толкова повече! Grinning
Да сме здрави, бодри, работоспособни, с ума си и на собствен ход! Да сме сговорни и добронамерени, както до сега. Да ни се рои темата! Да ни е топло и хубаво в къщичката, която с обич създадоха за нас ПИПИ и БОРЯНА! Благодаря ви, дружки! Heart HeartДецата и внуците ни да са здрави, с късмет, успехи и труд да постигат мечтаното! Любимите ни хора да са покрай нас! Небето да е от коприна - това е моята Родина!
В 23.00 поздравихме руските ни приятели. Час след това изпратихме Старата и широко отворихме врати, за да влезе Новата. Тропнахме Дунавското - Кати водеше хорото, зетко вече го знае, та и той се включи. Изкарахме го докрай! Час след това посрещнахме и австрийската Нова година - танцувахме валсове, забавлявахме се. поговорихме със сватята. Изпраща поздрави на всички баби. Поздрви имате и от Архангелска област!
На улицата гърмежите бяха по-малко от други години.
От сутринта - кафе, баничка с късмети, тортичка. Закарахме зетко на летището. Сега почивка.
ЛУННО ЦВЕТЕ, благословена да си, да си носиш името с гордо вдигната глава! Наздраве!

# 21
  • Вила Великула
И нашия прасарник го оправихме с ММ, но за обяд дойдоха обичайните заподозрени -всички комшиите от вчера. Имахме пилешка супа и супа пача, сарми, пълнени чушки  банички с късмети и питката от снощи. Децата суровакаха, хапнахме и сега играят карти и понеже са 6 картоиграчи  се въртят, а аз се говоря с вас. Децата играят на учителки.
Не помня дали честитих имения ден на Лунно цвете и на всички празнуващи днес. Живи и здрави да сте.

# 22
Честита 2026 година! Да е здрава, да е мирна, да е благодатна! Да са ни пълни къщите с  драги гости! Да са пълни трапезите и портмонетата!   Най-вече да са пълни сърцата с обичта към и от близките ни!

Лунно цвете, честит имен ден! Бъди щастлива! Хубав двоен празник в къщата ти!

Честито ви евро!  Днес първите евробанкноти дарих на пра-племенниците близнаци, които първи ме сурвакаха!

Прочетох ви.  Хубаво, спокойно и весело сте си изпразнували. Нека и днес да ви е хубав денят!

Аз след малко почвам да довършвам вечерята -руло "Стефани" и баница. Направих тортичка, има и баклава.  Ще има до края на  седмицата.

# 23
За много години, момичета! Здрава и успешна Нова година ви желая! Да е изпълнена с усмивки, щастливи моменти и вълнуващи срещи!

# 24
Честит имен ден, Лунно цвете!
Ако има и други именици, и те да се чувстват  поздравени.
Всички да са здрави и името им да се споменава с добро и да им носи късмет!

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 22:03 от Важна клечка

# 25
Ех, че сте хубавиии!

Ето я и нашата красавица Heart

# 26
Охоо, тя е с коледен тоалет Simple Smile !
Чарли само на вън го обличам, нали е мъж, да не се изнежва Simple Smile .

Имаше ли при вас гърмежи?
Беше ли я страх ?

# 27
За много години, момичета! Да бъде една хубава година! Здраве и благоденствие!

# 28
Клечи,
Много сте хубави и тримата!

Тетка,
Този красавец къде го криеш Simple Smile

# 29
  • София
От мен един поздрав. Природата не е зимна, но за позитивните пожелания това е без значение. Мелодията  ме накара да потанцувам. Каня ви на танц! Дойдоха и внучките със сурвачките, та наричаха, декламираха, пяха, заслужиха си възнаграждението. GrinningСлед като минахме и този обичай, полегнах, но не спах - разговори с приятели и поздравления. От сутринта си тананикам тази песничка на Елена Ваенга.

Колко мило! Вместо снежинки продължават да валят новогодишни пожелания...

Общи условия

Активация на акаунт