Не тъгувай по миналото - колко е хубаво, че има кой да направи ремонта и да освежи всичко. Ще ви бъде новичко и свежо. За книгите и аз често мисля - техническата ни литература ММ събра и прибра в един килер, голяма част остави в университета като си тръгваше. Художествената литература се чудя къде да я пласирам - все си мисля дали в някое селско читалище не мога да я даря, но не съм питала. В селото на ММ не става - една позната на свеки й беше дала един чувал с книги като починала майка й, не ги искали в библиотеката. Вече отдавна не купувам книги - и двамата имаме по една електронна и свалени хиляди книги.
Все искам да сменим дограмата на остъкления балкон и да сложим ламинат в хола - мечти ... Няма кой да ми войдиса на мечтите. Така че се радвай на ентусиазма на сина
За сетен път се убеждавам, че поколенията трябва да живеят по отделно. Не се ядосвай! Стореното - сторено. Предполагам, няма да ти искат пари за ново обзавеждане. Остави ги да правят каквото искат. Какъвто им е умО, такъв ще им е домО - казваше дядо ми! Един десен са и твойте, и мойте, и май всичките от това поколение. Много здраво те гушкам!!!
Решихме да обиколим поне три пъти катедралата, та да изглеждаме по-внушителна група!