КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 289
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ей, БОРЯНЧИЦЕ, никаква билетопродавачка няма да си във Варна. Слушай какво ти казва ЕНИСА. И аз щях да настоявам, да те включим в парада, че заработените пари до никъде нямаше да ни стигнат, а с твое участие вече ще е друго - по - широко ще ни е около врата. Ще разпуснем яко. След всяко твое стихотворение жаждата ми става все по-осезаема. Искам още, и още...И чакам...
Харесвам добрите новини - ТЕТКЕ, да пуснем ли палчетата за мама? От къде намерихте кръв?
Сега очаквам и ДИДИА да се обади - как си днес, дружчице? Hug За сега палчетата за теб все още са стиснати.
Отивам малко да се опъна на диваната, а после ще готвя. Ще направя зелеви сарми, около тях ще сложа месце, кожички от пушена сланина и един забравен в камерата от Нова година бекон. Нещо като капама, ама не съвсем - ще липсват пилешкото, надежицата и бахура. Значи половин капама!

# 676
Не гледайте опаковката. И е  стара, сега не  е така работата. Ама няма да пусна сегашна, че и нямам, от болницата една , дето показах,  неочаквана, ще я харесам след 10 години нея.
 Още малко и ще я тръкна

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 20:22 от Бор_яна

# 677
Борянка, чудесна си!

Фло, не пускайте още палците и за мама. Утре сутрин пак ще има изследване. Кръв даде съпругът на племенницата, а за втората бележка купихме от братята.
Нами, благодаря за предложението Heart

Дефилето във Варна кога се очаква?

# 678
Боряна Simple Smile Грееш на тази снимка!
Имам същата рокля:-)

# 679
Аз не я знам къде отиде тази рокля и дали ми става още.

# 680
Тя е разтеглива Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 681
Сладурани! Аз по едно време все си купувах поли с ластик, за да мога да си втасвам в тях! Wink

# 682
  • София
На времето Татяна Лолова казваше: винаги си купувам дрехи поне един или два номера по-големи. И като ме срещнат приятелки възкликват - Танче, ма ти много си отслабнала. После си ги нося, докато ми станат по мярка. Joy
БОРЯНЧИЦЕ, Зарко прилича на теб. Така мисля. Е готина си!!!
ТЕТКЕ, щом трябва, ще стискаме палците докато свириш отбой. Дано всичко утре да е наред! 
Ще съобщим датата на дефилето, за да могат да се организират средствата за масова информация. За сега имам потвърждение от CNN. Интерес проявяват и турските телевизии, а Каванч Татлату иска да участва в журито. Каза ми: Аферим, машалаа щом сте от този клуб, значи всичките сте от красавици нагоре. Спомена нещо и за килограмите, ама ще помоля  КЛЕЧКАТА да преведе, че тя до там си ходи, като аз до наше село. Радио Ереван се намеси със съвет - да не сме посмяли да разваляме хубавите жени! Ричард Гиър нали си пада по хубави жени, та и той щял да дойде - вчера ми се обади. Жалко, изпуснахме Ален Делон, но на балкона ще се сместят гостенките и все ще му направят едно местенце да приседне. Само не знам как ще се разберем с нашите мисирки, че те напоследък ни приемат, ни предават. Струва ли си да се хАбим?
Капамата е почти готова, стоях на пост до нея, за да не ме изненада и да поставя и днес рекорд! Отивам за малкото чаве, да не стане като миналата година в Сан Франциско - забравих го!

# 683
  • Вила Великула
Тук съм, на части ви прочитам през деня, но не успявах да се включа, че до сега работих. Мисля да се прикревятя на диванаТа след малко, че много се уморих. Утре съм отново в офиса, а вечерта ще ходим със сестра ми и Вики в едно място - казва се Мазало. Там рисуваш на керамични съдове и те после ти ги пекат и лакират и ти ги дават след това готови за упортреба.
Тетка, надявам се утре да са още по-добри резултатите. Аз в четвъртък съм планувала за себе си това мероприятие, а после съм на мамолог и ендокринолог.
За дефилето - готова съм. Имам и нов бански. Точно ще има къде да си го покажа.
Дидия, чакам с нетърпение да ни зарадваш в петък с добри резултати.
Радвам се и, че Гъбката напредва и се възстановява.
Борянка, мацка си си. Какво се правиш на дръж ми шапката. Нали съм те виждала на живо. А стихотворението ти е супер.

# 684
Пипи,
Да разкажеш после за Мазало.
Събирам идеи за дамско събитие.

# 685
  • някъде другаде
Да се обадя по вечерно време.
Фло , всичко си подготвила за дефилето. Остава да се определи датата.
Пипи , и на мен ми е интересно за Мазало.
Тетка , утре да са добри резултатите и да се приберете в къщи.
Ще се прикреватвам с книгата , а от вчера от 21.30 започна нов сериал по БТВ , който взех да гледам.
Хубава вечер!

# 686
Добър вечер! Прочетох 66 ваши поста.Браво на вас!
Боряна е пуснала фото. Супер си, адашке!
Тетке, да се оправят проблемите!
Диди, всичко ще е наред!

Яжке, аз съм обратно на твоите чувства. На мен ми дай да сменям, но вече няма за кога. Агитирам син 2 да вземе да направи един тотален ремонт и смяна  на етажа си, но той НЕ. Нямало нужда! Ама как да няма, бе сине майчин?! Живее с нашите мебели. Ергенска работа!   Вярно- здрави са, вярно-  не са хептен стари, но сега има такова разнообразие! Ама колата си сменя! Всеки момент чака новата да пристигне.
Син 2 и снаха агитирам за нова кухня. Не, тази си им била добре.   Ако щат!

Аз ще работя още 2 дни. Поне за сега е така. Идва ми доста натоварващо, но  се справям на двете смени.
За сега толкова. Колкото да знаете, че ви следя.
До скоро!

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 23:29 от К.А.Г.

# 687
Много сте мълчаливи тази вечер...
Явно се заехте с подготовка за дефилето. Само така! Аз, като седя... Ще съм фотограф Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ!

# 688
  • Вила Великула
Ранела, въобще не си прави илюзии, че ще си фотограф. Наред с всички нас ще дефилираш. А фотографи повярвай ми ще има бол. Нали Фло е поканила и CNN.

# 689
  • София
Яжке, защо се ядосваш за някакви талашити? Ако ти не плащаш ремонта и купуването на нови мебели - остави децата да се вихрят. Каквото са намислили, нали е за тях - да си го подредят.
Уф, то и у нас трябва да изчистя и изхвърля сума ти натурии и да освободя място. Ново няма да купувам, да се оправя наследничката после- Но поне да разчистя натуриите преди да замина. Каня се, но нещо не си приемам поканата.
КАГ, син 2 е на прав път. Като дойде сляпата неделя и доведе мадама ще си решат двамата какво да ремонтират и сменят. Сега е ергенска работа - момчето е над нещата, а и не ги разбира.
Боряна, хубава си, няма спор. И аз гледах за подобна рокля, но исках с тигрови шарки и нямаше. Лятото пак ще ровя по сайтовете, че цигънейшъна ме боде и иска да излезе на повърхността.

Общи условия

Активация на акаунт