КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 256
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • някъде другаде
Добро утро!
Много тихи сте били тази нощ. Надявам се добре да сте се наспали.
Днес малко по-топло само минус 6.
Ранела , без такива. Всяка маНдама отКГБ ще участва е дефилето.
Кас вчера си изгуби.
Хубав ден!

# 691
Добро утро, момичета!
Навън е студено, но в темата ни е топло и уютно, както винаги! Виждам усмивките ви и си представям дефилето във Варна, моят любим град. Ще бъде интересно.😍
Като бях малка, на 21. 01 се организираха общонародни тържества по повод Деня на родилната помощ. Честит празник на всички, които са свързани с това свещенодействие - появата на новия живот!
При нас има много работа, олимпиади, състезания, идва и краят на срока.
Когато си купихме къщата на село, се чудихме какво да правим всички стари мебели. Едвам счупихме част от тях, други реновирахме. Не мисля, че новите са по- здрави, но младите искат нови неща. И имат право. Ние пък знаем с колко труд е купувано всичко и може би затова трудно се разделяме с вещите. Аз имам много книги и знам, че след време едва ли някой ще ги пази….

# 692
Добро утро!
Станах. Направих малко упражнения, че дефилето няма да се размине Simple Smile

Предупреждават за поледици... Пак ли...?

Лунно цвете, понякога сутрин те виждам на една спирка. Мислено ти пращам поздрави и пожелания за спокоен ден.

Купих си два зюмбюла. Снощи се отвориха и сега в хола ухае на пролет.
С този аромат пожелавам хубав ден на всички!

# 693
Добро утро от разходилите  се вече Simple Smile .
Голяма подготовка тече за Варна, само дето аз не знам там ли ще съм.
А много искам, но като определим датата, ще говоря с отглеждачите на Кучо, пък тогава ще си се представям с вас при моренцето.

Замотано ми е на главата, а уж спах добре.  

Тетка, вие как сте?

Дидиа, има ли новини или ще са в петък?

Сега ви пожелавам хубав ден, пък след време пак ще намина.

# 694

“Най-красивите неща, които даряват истинско щастие, пристъпват тихо, на пръсти и чакат търпеливо мига, в който ще ги забележите.“

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Припявам си Тони и споделям кафето си с вас Heart
Настроението ни е лятно и надявам се да ни е пълна колкото може повече групичката.
Клечи, зная че ще направиш всичко възможно, за да се случи пътешествието ти.
Дидиа, Тетка,
Уф, тръгваме за село - бабата се обади, че е нагорял разклонителя, в който си включва конвектора и щепсела му се е стопил. Тя се топли с климатик, но сега в студа включва и допълнително. Бърза помощ е в действие ...

Спокоен ден на вас баболинки и стойте на топличко ако можете Heart и

# 695
Добро утро,  студ, глад и духова музика при мен. Температурата е - 10, гладувам заради дефилето, а някакви ентусиасти репетират наблизо заради кукерския фестивал, който продължава до неделя.  Весело е при нас, още повече, че след малко ми е интервюто с първия кандидат за работа.
Днес деди ще ходи на стадиона да гледа футболиста, който в понеделник вкарал гол. Тренировките са в понеделник, сряда и петък, но единственото, което ми мина през главата е, че баща му на пИятеля няма акъл да го влачи на тренировка при тия температури. Ама кой те пита...
Чакаме Дидия и Тетка да споделят хубави вести, Клечи получава поръчение да си осигури гледачи за принца и ако изпускам някой, дето не съм му разпределила задачи, казвайте докато е време Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден и много усмивки за всички!

# 696
Добър ден, ще излизам, после съм поръчала червен килим при фризьорката, да ме посрещне, че  преди празниците съм ходила, не се търпя вече, косата изтънява по някое време  и не стои кат света.
 Преди да изляза - да пазарувам, едни рула ще правя,  да се разпиша.
 За студа - над 12 години работих в завод ,складове, течение ,километри на ден навън ,смееха ми се ,че ми трябва километраж. В студ и  пек.
 Нямам един ден болничен там, боледувах като канцеларски плъх.
 Дето седи на топло и на бюрото.
 Пък у нас допълнително  сутрин от 5 до 10-11 вечер навън-навътре.
 Та не е студът  проблем, ако си поддържаш постоянно статуса.
  Като им е интересно  на децата - нека. И да бележат гол всеки път като пипнат топка.

Малко  от високо приказвам за деца,  защото преживяното се забравя с времето и няма да мен да ги доведат като настинат, но  и тази гледна точка е важна.
  Тръгвам да заминавам. Вие - по вашите задачи.

# 697
Та не е студът  проблем, ако си поддържаш постоянно статуса.

Тръгвам да заминавам. Вие - по вашите задачи.

Оффф, Борянка, ти добре тръгваш по задачи, ама аз  се кикиморя от единия прозорец на другия и нещо не ми се излиза навън. Чеша се по главата, дали от неизмитите ми скоро прозорци, ми изглежда такова мрачновато навън, ама май си е такова. А вчера какво слънчице грееше, макар и да беше студено....

Но... лек път на Макавели до селото, бързо да свършат със задачите и да си се приберат в къщи.

Приятно събеседване на Ениска с новите кандидат колеги и да намери най - подходящия.

На Борянка, приятно разкрасяване и да ни се покажеш после, ей.

Ранелка, Тони, Лунно цвете и всички останали работяги, спокойна работа .

На айлякчиите, като мен - да не се косят, и утре е ден.

Фло имаше един лаф - ,,хайде да си говорим за мъже"" , аз сменям темата - хайде да си говорим за Варна,  измечтаното удоволствие, е половин удоволствие... Дано стане цяло.

Пък да знаете как ми се е присрещало поне със софийското КГБ, има - нема от срещата във Фло май не съм ви виждала.

# 698
Ехооо, ето ме Simple Smile
Честит празник на всички които са посветили своето ежедневие да посрещат новия живот! ❤️
Чета ви, не ви изпускам от око и всичко знам 😁. Снощи съм се смяла с глас представяйки си дефинирането ни във Варна 😂
Борянка, видях те, ами кво се дърпаш, готина дама си!
Радвам се за Гъбката и се надявам скоро да я "видим" тук! ❤️
Аз направих един кекс, маминия кекс 😘 . За довечера ще направя една масленица. Свикала съм цялото домочадие, на салатка и после масленицата със сиренце и мезенца да уважим празника. Та с това се занимавам.
Мериан, отказах работата. Един месец работих и ми дойде нанагорно. Работата е лека и приятна, работила съм я, но... Син 2 е при нас, чакат бебче, свекървата и всеки ден се готви в големите тенджери. Отделно малкият не е на градина и все пак е само да 3, каката не е на занималня и се прибира към 14 ч. Денят ми започва рано и все имам какво да правя. Даже книга не съм чела скоро, но така се стекоха обстоятелствата. Не се оплаквам, споделям, хубаво ми е и на този момент го предпочитам пред другата работа.
Спорен и спокоен да е денят ви баболинки! ❤️

# 699
  • София
Касс, ти си по-заета от нас, работещите.
Започвам да си мечтая за Варна и морето... Аз събличането го свързвам с къпане и плаж, какви са тия Катедрали дето ги измислихте. В църква се влиза прилично облечен.
Ениса, малко да ти другите ангажименти та сега и кадри трябва да търсиш. Дано стане бързо и успешно. Сега чета, че има търсене на работа, но малко се предлага, понеже фирмите са в режим на изчакване относно финансовата и политическата обстановка. При нас има нужда от нови кадри, но собственичката иска да изчакаме, защото се притеснява дали всички клиенти ще работят със същите поръчки както досега. Абе малко е несигурна обстановката сега и фирмите се скатават. Може това да е плюс за вас кото търсещи служители. Цял ферман написах.
Тук малко сняг валя, ама спря сега. Студено си е.
Хубав да ви е деня!

# 700
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник, дружки! За мен днес си е Бабинден, не само ден на акушерките. Всъщност моята Галя е акушерка. Поздравих я.
Аз си седя на топло. Гледам си ТВ. Мотам се из фейса. Нищо интересно.
За дефилето във Варна се записвам като жури. Тъй де, нали някой трябва и да оценява хубости Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
Няма да влизаме в катедралата, дефилето е  около нея, заради оживеното място, кат ще е , да  е. Жури не ни трябва, СНН  и разни други медии,  Брад Пит  и  сие, за всеки вкус ще има, руси , тъмни,  от турските сериали ще поканим артисти,  пък и изненади  ще има да журират. Всички на дефилето.
 Фризьора  е от 16.30, ама пазара  уредих,  едва се домъкнах с три чанти. Омекнало е  ,но ако си търсиш лед,  има. Така паднах на две педи лед, принизено внимание , докато работех, костичка на китката счупена ,гипс, бе весело и крави.
  Изпразних банковата сметка. Отивам да готвя, после след фризьора ще пека, но да е другото готово и да е топло.
 Бедни сме били ,грънци, не щем  останало , все прясно приготвено да е , че и аз тъй, ми не ми е вкусно изстинало и притоплено. През глава го хвърлям сякаш. Това е глезене, да не си връщам спомените какво е нямане и бедност.
 Тъй де.

# 702
Здравейте дами!
Клечи, сега не е време за срещи.
Грипчо е в пълна сила.

За Варна, морето и сините вълни...
как хубаво звучи.

Бъдете здрави!

# 703
Привет , баболинки!
Най-сетне с мама сме си вкъщи! Благодарна съм за вниманието и милото отношение от целия екип на отделението. Мама е по-добре, а на 23-ти февруари сме пак там за контрола. Нагушках докторката Simple Smile Гушкам и всички вас, които ни подкрепяхте Heart

Честит Бабинден, честит празник на Галя!
Да се радваме на деца, внучета и правнучета!
Аз поздравявам и на двете дати, за да не стане от между два стола та на земята Wink

Сега излизам изпод шипковия храст и се шмугвам в леглото. Друго си е у дома Simple Smile
До после, бай-бай!

# 704
  • Варна
Честит Бабин ден! Flowers Bouquet

Тетка, браво за добрите новини за майка ти. Сега заслужена почивка у дома на топло и край на цигарите под час. Simple Smile Аз съм пушачка и знам какво е... Simple Smile

За Варна, не знам дали ще дефилирам около катесралата ама има шанс да видя морето покрай вас Simple Smile))
Не съм го виждала не помня от кога, а на плаж тук последно съм ходила когато Сиси беше малка, не е моето.
Предпочитам минералния басейн на Хисаря и ни е традиция по седмица там от десетилетия.

Общи условия

Активация на акаунт