КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 235
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
https://youtu.be/caX68hR4PmM?si=P0Sqvn0x45vzloSk

Еее, не мога, и не мога да публикувам песен от ютуб с картинка и това е.
Но от сутринта си припявам  ,,Сняг"" на Веселин Маринов.

# 721

1. Ако се опариш 10 пъти, пробвай отново. В този живот трябва да се гори.
2. Ако някой ти удари шамар, ти му удари минимум два. Клин клин избива.
3. Цени враговете си - те винаги ще ти напомнят какъв не искаш да бъдеш.
4. Да не се харесваш на всички понякога е въпрос на чест и дълг към теб самия.
5. Не искай да бъдеш на ниво там, където трябва да се навеждаш.
6. Черното винаги е на мода. И ти отива.
7. Обувай по-често високи токчета. Така няма да можеш да тичаш след никого.
8. Намирай повече време за книги. А не за идиоти.
9. Усмихвай се! Надскачай! Подминавай! Пускай! От домат не можеш да изцедиш лимонов сок.
10. Ако са те обидили незаслужено, върни се и си го заслужи.
11. Не се притеснявай, ако попаднеш в дупка.
В тъмното се виждат най-светлите истини.
12. Страхувай се... от крокодили. Не от решения.
13. Ако се чувстваш депресиран, винаги има начин да си повдигнеш духа - един скандал, силна музика, шоколад... и достатъчно количество вино.

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

С ароматното и събуждащо сутрешно кафе ви подарявам по едно бяло цветенце, като белия сняг и чаша мъдри мисли
Мамси, чудех се къде си и защо не се обаждаш - а то си имало причина. Важното е, че сте добре - почивай и се забавлявай!
Клечи, защо и ти като Принца не направи един "ангел" в снега - щеше да ти е гот Smirk
Пипи, сутринта бабата на телефонния рапорт ни предупреди за поледицата - не сме чули ледения дъжд, но и нямаме намерение да се показваме навън. Всъщност ММ ще трябва да нахрани котката в офиса над гаража, но това е срещу блока ни.
Дидиа,

Спокоен ден баболинки Heart и

П.П. Клечи, материализирам снега Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake

# 722
Добро ледено утро от мен!
Навън наистина е страшно. Каката и малката снаха си останаха в къщи. Другите преди малко са се добрали до работните места. Дано да отпусне, че точно пред нас току що се удариха две коли.
Фло, направо днес се отдай на релакс, недей си пробва организма колко може да те изтрае 🤪❤️
Мамси, радвам се, че се обади и всичко при теб е наред!😘
Диди, не пускам палците 😘
Сложила съм една гъбена супа, отивам да я видя и после пак ще ви наглеждам.

# 723
Фло, подкрепям изказването
на Ромео. Който закъснее с нов час.
Един закъснял и след него часовете
се объркват.Е, както са казали
мъдрите "всяко начало има край".
Животът предлага неочаквани
обрати.
Бъдете здрави!

# 724
Студ и лед. Добре, че вчера овършах нужните неща.
 И гъбена супа направих, изпреварих.
 Дефилето се доближава с всеки ден.
 Макавели, много харесах днешните тези, стигнала съм до тях вече, след десетилетия, по-добре късно, отколкото никога.
 Без паднали жени днес , другото се оправя.

# 725
  • София
Казвам здрасти и изчезвам. Само да кажа, че благодаря на МАКАВЕЛИ за житейските мъдрости. Т. 13 ще добавя в лекцията за Депресията - стратегии за справяне! Много ми допаднаха и останалите съветите. Joy
Поледица или не, ще се правя на такси.

Прибрах се. По пътя всички светофари светеха зелено за нас. И звучеше тази музика.

А пред училището пълно с млад народ. Смеят се, бутат се, някои пушат електронни цигари. Момчетата с разтворени якета, момичетата развяли коси - млади, не им е студено. Прекрасни!

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 14:12 от Flo 51

# 726
  • Вила Великула
Фло, колко хубаво си го казала за младите - а и ние бяхме млади и хубави, сега сме само хубави...
А и музиката ме върна в ония години.

# 727
  • някъде другаде
Ехо, баболини , къде сте?
Сигурно важни задачи ви държат далече от къщичката ни.
Днес беше една идея по-топло от предните дни , а дават и още да се затопли.
Хубава вечер ви желая!

# 728
Ето ме.
Днес от сутринта се чудя дали се разболявам...Sad Едно ми е такова никакво....

# 729

"Варадине, запомни от дяда си три неща, предай ги и ти на внуците си, това да остане от мен на таз земя - стига ми. И тъй - не осъмвай, където си замръкнал, не умирай, дето си се родил, не пускай корени - не си дърво - за мъж и вятър няма граници. Угаждай на душичката си, каже ли - дай вино - дай и; каже ли - дай маслинка - дай и, не я насилвай, но не и ли даваш - въздържаността е вредна като прекаляването. И накрая - с политика и развалени жени (то е все едно) си нямай работа, развалата е заразителна, простаците са непобедими."

Из „Мравки и богове“
Стефан Цанев

Тук съм аз - още малко размисли в днешния леден ден...
Градът е скован в студ и лед - и вместо да се работи и коментира със съпричастност и разбиране, какви мерки се предприемат: коментар от зам.кмета, че хората тичали по тротоарите, безплатни паркинги в града и безплатен градски транспорт (а как ще стигнат хората до него - на кой ли му пука), неучебен ден за учениците (за днес - служебно извинение на отсъствията). Градът не е само център, по кварталите е ужасно ... Добре, че не ни се налага да излизаме навън ... В такива екстремни условия много истини се показват. Без коментар ...

# 730

Пробвам си тоалета за дефилето, готин цвят.
Тук съм, котки са решението, няма как целият град да обезопасят.
 Който може да не излиза да си го спести това излизане. Помня, почина братовчедка, млада, отдавна, няма автобуси, невъзможно  и с коли, лед дебел, въртях се до обяд, невъзможно да стигна вече ,па се прибрах, почти на кънки без кънките.

# 731
  • Вила Великула
Борянка, ще обереш овациите на дефилето с тези ватени гащи в типичен цвят. Да ги нямаме тези- първия тур е по бански  

а за втория ще кажеш от къде да се снабдим с такива и всички ще се спретнем така.

# 732
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, ама много ша та замоля. Това са гащите на МЕРИАН. Нали е зиморничава, та само тя има разрешение да ползва такива кюлоти. След фотографиите, на които ни се показа ти, не се дърпай като магаре на мост. Имаш комсомолско поръчение и няма не искам, няма недей.
Сега да ви се похваля - от утре съм на още една "работа" - ще чета лекции в един клуб за латино танци. Танцьорките са на възраст 55+ и са почти 100 на брой. Шефката им пожела да започнем с лекцията за Оптимизма. Ще започнем оптимистично.
Говорих с ЯН. Изпраща ви специално поздрави. Не смогва да ни изчете. Снахичката й си беше у дома до средата на януари, към края на февруари очаква момчето й да се върне от плаване. Тя и мъжът й работят. Малкия бонбон го вижда по веднаж в месеца. Научил се е да ругае по мъжки - всички така говорели и той да не остане по-назад.  Майка й основно се справя сама. Повъзстанови се бабката след инсулта.
Аааа, да се разберем. Няма да променяте дрес кода - монокини или дибидюс. Ма много целомъдрени се извъдихте, бре!

# 733
  • Вила Великула
Добре де, от мен да мине. Ето това ще ни е окончателният вариант на дрескода.

Или

# 734
Уххх,  за малко да изпусна важните обсъждания за Варна.
Ама така е, който заспива с кокошките. Уж легнах  в 19.00  да гледам ,,Последния печели с Камен Воденичаров"" - видях първите 2-3 въпроса и бях до там.

Що бе адашке, не приемаш предложението на Пипи - знаЙш ли колко ще сме фешън да се барнем с такива розови гащи и  белите тениски с емблемата на КГБ.  Направо ще сме муцка.

Ооо, Пипи,  не се отмятай от предложенията си - тамън щях да ставам да си търся тениската да видя става ли ми още или нова трябва да поръчвам.

Приема се и предложението да се барнем всички в еднакви банЦки - розАвки, латексовки, като за момиченца .

Публикувам и се връщам да чета назад да нямам пропуск някоя важна новина, че да не се преместите в новата къща, а аз да остана тук да чета и да подсмърчам сама.

Малеййй, да отбележа и шапките към банските -  върхЪ щЪ сме.

Общи условия

Активация на акаунт