КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 265
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Привет баболинки!
Пипи, ще сме много джиджани!
Фло, да ти е много приятно с танцьорките!
Борянка, това са румба гащи, нали?
Макавели, Стефан Цанев ми е на сърце!
Ранела, как се чувстваш?
Тони, ти определено не си лягаш с кокошките, що толкоз рано ни оставяш?
Прегръдки за всички - споменати и неспоменати!
ПП - ама вярно сме навъртяли 50 страници Simple Smile

# 736
Ура, ще пием кафе в новата къщичка сутринта - ако Пипи и Борянка са готови.
Тетка, аз също уважавам Стефан Цанев -  в сайта https://4eti.me/ има много книги за безплатно теглене. Има и неговите.

# 737
Ся, айде и аз да не остана назад и да се изкажа по въпроса за дрескода 😬
Кви са тия гащи, мащи, бански? Има да чакате да ви отразят световните агенции, евентуално на кукуво лято! И кви пиньонзи  ще съберем, а 🤔, никакви! Ми те проявиха интерес щото Флото им каза монокини или дибидюс, сега гащи. Я размислете! 🤪🤣🤣🤣😘

# 738
Фло , къде се намира
този клуб?

# 739
  • София
Умрях от смях с вас. А уж се опитвам да гледам сериозен филм Мамник. Направо ще сме неотразими!

# 740
  • София
КАССС, разбра ме от половин дума! Благодаря за подкрепата! Ей това се казва печена маНдама! Па после ще се надяват да съберем пиньонзи - нема пиньонзи т.е. мангизи! Ше ръфаме банички с боза, вместо на рАстуран да идем.
Ма що не казахте, че искате да се облечем като да сме от пансион за благородни девици?
КЛЕЧКЕ, я не се дърпай - защо ходиш всеки ден на фитнес и масаж, като не щеш да покажеш красоти?
ПИПИ, пенсиите няма да ни стигнат за такива тоалети. Много по-евтинко ще ни излезе по Евино облекло да се барнем.
Не съм очаквала в каква целомъдрена компания съм попаднала! МАни, бегай!
Я хайде да гласуваме, ЕНИСА ще ръководи гласуването.
ЯЖКЕ, пусни една анкета. Виж там, уреди нещата, та да спечелиме. Sunglasses Ще почерпя кафе с Бейлис! За кебапчета пАри нЕма. Ако не стане дефилето, ще се изложим пред чужденците!
КРАСИВА БЕЛЛА - сега с теб си говоря сериозно. Клубът се намира в квартал Борово. Танцова школа SWAY става пълноправен член на CID UNESCO. SWAY е едната от трите сертифицирани UNESCO школи в България, което дава възможност да се сертифицират и нейните ученици. Освен танци за възрастни има гимнастика и танци за деца, а също и йога за лице. Сега директорката на клуба включва и обучение по Психология. Утре ще видя как ще е.После ще ви кажа.
Сега лека нощ и съм в очакване на новата къщичка.

# 741
Изчетох всич - ко.
Вече съм си награбила чаршафите и възглавницата  и чакам до вратата на старата ни къщичка - да гасим ламБите, да върнем ключа  и да отиваме  в новата къща.
Само да не заспя пак и да изпусна тържествения момент, когато  Пипи и Борянка ще прережат лентата и ще влизаме на новичко...

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 23:04 от Важна клечка

# 742
Клечи, май нас двечките сън не ни лови Simple Smile
Аз съм в храсталака с телефона и си пия безкофеиновото кафе.

# 743
Теткааа, душичко, почти заспивам.
Губят ми се моменти.
Ако дочакаш рязането на лентата, свиркай да идвам и аз, че да не ме оставите сам- сама в старата къща.

# 744
Заспивай сега и утре ще си първа Heart

# 745
  • София
Няма страшно,Фло.Ще има центове поне за царевица.Понеже не искам да ви засенчвам с убавиня,аз ще рекрутирам зяпачи от съседните улици,няма да участвам в дефилето.Може да се наложи Макавели да ми помага.Боряна може да събира парсата в сламена капела,но само ако желае.Няма да съм с бански-и с него и без него всичко ми е отвън...Дай боже да ми лепят банкноти,има къде!

# 746
  • София
Една баба се готви да ходи във Варна. Отива да си купи бански. Влиза в пробната да пробва долнището. Продавачката отива да й донесе горнището. Бабата се провиква - дЕте, не ми требе горнището. Оно све се събра у долнището. Стар виц, но актуален, заради предстоящото гостуване в морската ни столица.
ЯЖКЕ, да разбирам ли, че ще си дибидюс??? Май нЕма да се наложи.
Поради провал на дефилето, ще трябва да платим неустойка на всичките гости, които бях поканила. Как ще се разплащаме, не знам? Мислете му...то има разни начини, но ще си замълча. Пас съм! Язък за хубавата идея! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 747
Ами ще се наложи да измислим друго лого на срещата - давайте идеи!
Фло, прекалено авангардна беше Smirk

# 748
  • някъде другаде
Добро утро!
Изчетох всичко за дефилето. Днес последен работен ден , довечера на бабин ден в с.Ъглен.
Пипи , много ми хареса предложения от теб дрескод. Първо трябва да сме с розовите къси панталони и чудесните шапки , втори тур с предложените бански и накрая предложеното от Фло - дибидюс. Ще се разкриваме малко  по малко.
Фло , колко часа , душко , е твоето денонощие? Как успяваш? Нова работа , браво! Но аз имам съмнения , че ти пишеш , какво готвиш , но това го прави Ромео. Няма , как да успяваш. И това не е трета , а четвърта работа , забравяш таксито. Продължавай все така да си дейна , истински и от сърце ти се възхищавам.
Тетка , аз към 20 часа лягам и чета книга , от 21.30 гледам филм , който не винаги доглеждам. Не ровя телефона , опитвам се да се отделя от него и компа.
Яжке , та ти привлече половината маНдами за жури. Да ги нямаме тези , журито ще е външни лица.
Хубав ден!

# 749
Добро утро, баболинки!
Вчера Тетин ме отмени по водене на внучето и кучето, а снощи Дребосъчко поиска днес отново да е с дядо си. Аз съм с изключена аларма, но ей ме на! Будна съм!
Време ми е за кафе!
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт