Да се оплачем... 2026

• 124 798
  • 2 283
  •   36
Отговори
# 2 265
Бъни, честит рожденик и на теб! Да ти е жив и здрав.

Рави, не видях снимки... Нищо, другия път. Да сте живи и здрави цялото семейство.

vesi1, като предложение само, да плати част от сметката за тока, синът ти. Моята племеница е малка още, доста дивичка и непослушна, лелина любимка. Нямаше доскоро вайбър, защото досажда на всички познати на майка си от нейния телефон. Но има вече. Научило се, сладкото диваненце, да праща SMS-и ... какви бяха другите, с картинки. Натрупало 80 лв. сметка. Майка ѝ каза, че тя ще си ги плати. От подаръците от баби и лели за Коледа. Та така...

Йонанка, мъжът ти кара ли ски? Ако да, да го учи. Ако не, малко уроци поне да вземе. Да знае как да спира, как да пада. Иначе, не го спирай детето. Много хубав спорт.

Вита, за котето, нещо... Не смея да питам даже, ти ще кажеш.

# 2 266
Боровец.... Боровец.... Сядам си в някое заведенийце до пистите с чаша горещ шоколад и цял ден мога да гледам. Със ските евентуално на влека бих се "качила" по нагоре не. Мечтая си само не вярвам да ме огрее скоро.

# 2 267
Бъни, честит ти рожденик, нека сбъдва мечтите си 🤗

Аз студ и сняг не обичам и от там и зимните спортове. Ако може като мечките, да заспя зимен сън и да се събудя на пролет!
Заспах аз след обед и станах малко преди 22ч. Утре в 04.30 алармата предчувствам, че няма и да я отразя.
Сега приготвям закуска за мен и децата, обяд, че Мм по цял ден вкъщи от нищоправене не му останало нито време да готви, нито да купи хляб. За чиниите, които са натрупали само от днес и дума няма да отворя, пуснах и пералня и му казах да пусне сушилня и още 1 пералня... Ми ни-щи-чко! Ама пък почти целия сезон на сериала си изгледал...

# 2 268
   Еех, ските... Бяхме на по 30, когато се учихме да караме с няколко приятели. Всички от морето, сняг не видяли. Мен инструкторът най-много ме хвалеше. Каква добра стойка съм имала. Само че, останалите се научиха, кой по-добре, кой по-зле, а аз, нали съм си пъзла, само с едната стойка си останах Simple Smile. Предпочитам СПА, джакузи, топличко, такива неща.

# 2 269
Бъни и Рави да са ви честити рождениците, здрави, щастливи да са!
Много им е широко около вратлетата на нашите деца, топлото е на макс, хладилника Фул, парцали и обувки да се заринат, уроци плащаме, на почивки водим, ни знаят няма, ни са видяли лишения, така че тия за тежко детство на старата ми шапка да ги рязправят!
КогИ им напалят в  кутия от халеа спирт за горене в банята да се “затопли” до към 17-18 гр тогава ще ми се жалят или ако имат 1 обувки и 1 яке за 2 учебни години! Цялото им поколение живеят в някакъв балон, щото пък нашето поколение сме видяли Виденовата зима и купоните и ще си извадим джигера да не гладуват и мизеруват нашите… Те затова са така ларж… Не знам как ще плащат сметки, тогава ще им се изяснят некои неща…

Утре лети моето момиче от Индия, но съм много тревожна, някакъв нов вирус тръгнал там, много опасен, дано само здрава да е! С маски и всичко ще е, но то по тия самолети… И дано влезе успешно в Тайланд, че тия са си башка луди, могат днес да забранят да се влиза от там.
Дано овладеят тази Напа ли е какво е, че лоша работа, няма ленение, няма ваксина, много висока смъртност, пак от прилепи било:(
Само това ни трябва на фона на всичко в световен мащаб…

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 09:43 от JACKLIN*

# 2 270
  • Пловдив
Искам от опит да ви кажа - никой не е станал скиор с десет часа уроци. В смисъл да не се очаква от някой след няколко дни уроци да може да кара. Карам ски от близо 40 години, имам няколко зими, които не съм карала, та да речем 35 години - скиор се става с каране. Да, няколко урока трябват, но от там нататък няма как да се карат ски без каране на ски. Първо трябва време да се свикне с екипировката, всичко е тежко и неудобно, после се бориш със завоите, после искаш да караш като готините с успоредни ски, а не да си левак с рало. Всичко това става с каране, каране, каране.

И за малки деца - от личен опит няма смисъл, до другата година са забравили всичко. Като качиш 2 годишно на ски има ДРУГИ ползи - движение на чист въздух на открито и прекарване на семейно време заедно. Активно се научават да карат когато си надделеят над екипировката, за по-едри и физически активни деца към след 5-тата, до към 6-тата година.

Винаги съм мислела, че хората, които не обичат ски не ги обичат, защото не могат. Амииииииииии...... средния син не обича да кара. Не е да не може, за това съм се погрижила, но не обича. Иначе е супер, владее си ските и екипировката.

# 2 271
  • на Мелмак
И аз късно се учих да карам ски. Не 40 Grinning нищо де, още не съм донаучила.
Оплаквам се, че се събудих изморена. Боли ме гръб, крака, вчера много се изморих на работа, днес трябва да изкарам и после съм почти цяла седмица отпуска. Чакам си утрешния ден Simple Smile
И аз чакам котето.
На патерици - всички празнуващи да са здрави и много щастливи!
Майка ми беше водолей - голяма характеропатия, особено като по-възрастна.

# 2 272
  • Пловдив
Мъжа ми се научи да кара ски на 35 - заедно с най-малкото дете. Сега е по-кукувичасал от мен по темата, да знаете.

# 2 273
  • някъде другаде
Бъни , честит да е и твоя рожденик! Желая му много щастие и успешна година.
Жаки , лек пет на детето. Ще стискам палци всичко да е наред.
И аз си имам водолейка (да се чете темерутка). На 1 е рожденичка.

# 2 274
Бъни,  да е здрав и щастлив и твоят младеж!
Вите, да си идва бързо беглецът! Преди много години нашето селско коте беше изчезнало, ама за седмици, много време. И изведнъж се появи. Хората казваха, че котките ходели на "хаджилък" Rolling Eyes Не знам точно дали, до къде и защо, но много се зарадвахме тогава на "хаджията" Laughing
Жаки, лек път на твоята девойка и дано всичко да е наред!

# 2 275
Моята водолейка не е темерут, но е свръхчувствителна и сензитивна. Екстроверт е, но си подбира компанията. Има си и нейните настроения в изобилие.
През жанвиденовата зима, нашите издържаха две студентки. Сигурно им е било трудно, ние не го усетихме толкова, били сме с друг акъл и наши си проблеми. Като ученичка в основното обаче, помня, че дрехите ми се събираха в малко шкафче в скрина. Двете със сестра ми имахме по едно. Явно ми е останало някаква травма, защото сега само тениските ми сигурно са сто, със сигурност си е компенсиране на нямането.😑

# 2 276
Здрави и успешни да са рождениците💐
Жаки ние сами сме си виновни за децата( с цялата отговорност и болка  на света го пиша) , за да не преживяват нашите мъки и лишения ние им поднесохме всичко на тепсия. Израснаха с усещането, че всичко е бързо и лесно и не разбират нашите родителски притеснения. Едно е от рано да се сблъскаш с трудности и битовизми, съвсем друго да ги откриеш за пръв път като възрастен. Възпитанието е различно когато си си изцапал ръцете трудейки се.
Много страшно звучи този нов вирус, дано не повтаря ковид. ММ се бори с бактерия и едва от вчера е без температура, излезе микробиологията- предстои му дълго лечение с няколко поредни антибиотика.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 08:47 от ccvet

# 2 277
  • София
Честити да са всички рожденици! От здраве да не се оттърват.
Така си е за децата, и моите са същите. Хем не са презадоволени като повечето си връстници, но пък не са гладувал, нито студували. Живеят в много, много по-добри времена от нас, пу-пу. За съжаление, мисля че идват доста тежки времена. Само се моля да няма война. Другото - ще се оправим.

# 2 278
Ох, пак е сополив моят хубавец. През две три седмици сме при лекарката, сигурно ѝ дойде до гуша от нас вече. Знам, че е нормално, но наистина вече и на мен ми е малко в повече това негово боледуване.

# 2 279
Бъни, честито да е синчето!

Общи условия

Активация на акаунт