Да се оплачем... 2026

• 137 217
  • 2 493
  •   20
Отговори
# 2 280
...моят тийн си е наумил, че иска да кара ски и чака баща си да го заведе на Боровец да пробвал. И защо Боровец, а не Витоша, защото имало лифтове до пистите на високо. 🙄 Не е слагал ски на краката си досега, щял да се пуска отгоре. Малоумна работа.
Леко възстановяване на мъжа ти, GD 🍀

Много хубаво е решил, хубав спорт е това Simple Smile
Да използва времето, докато има сняг, че нещо намаляват зимите Simple Smile

Честит празник на рождениците!

# 2 281
Ох, пак е сополив моят хубавец. През две три седмици сме при лекарката, сигурно ѝ дойде до гуша от нас вече. Знам, че е нормално, но наистина вече и на мен ми е малко в повече това негово боледуване.

Ох, не искам да си спомням за времето, когато наистина ме беше срам от постоянното присъствие по кабинетите. На ротационен принцип водех малкия в кабинета на чичото на ММ, после при личната, после при детската, естествено често бяхме и в спешното. Нямаше седмица без посещение при лекар.
Да не чуе дявол, тази зима беше чувствително по-леко.

Две зими хвърлих куп пари за ски-учител за големите и едва-едва кретат. После ни връхлетяха други неща и нямаше как. Сега не искат и да чуят за ски.
За фигурно пързаляне на щерката също съм профукала цяло състояние. 25 евро за 20-минутен урок взимаше госпожата и то преди 8-9г. Пируети не се научи, нито да танцува на леда, поне кара прилично, но уж с друга цел я записахме.

Ужасно ме е яд, че не мога да карам кънки. 2-3 неуспешни опита, ама не е за мен, хем падам от високо, хем на твърдо. После дни наред ме болеше. А гледам ги местните баби цяла зима карат с внуците или пък с други баби. Толкова забавно изглежда, само аз седя настрани увесила нос.

# 2 282
Честити да са рождениците!
Да се прибере детето на Жаки по живо, по здраво!
Жаки, какво стана с момичетата от Иран?
Искам да похваля хирурга на майка ми и изобщо цялото отделение. Страхотно, човешко отношение към болните. Грижа и внимание. Дано все повече да са такива.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 10:10 от Марена

# 2 283
Аз съм приела вече, че от октомври до март все има сопол. Бършем и толкова. Ама на мен и не ми я връщат от градина заради това. Та по-лесно се преживява.

Аз вече не знам какво да правя с ММ... Имам чувството, че съм пъдар. Кажете ми защо е редно да му обяснявам, че на два градуса София трябва да ходи а ботуши на детска, а не с маратонки... Защо?!
Снощи той я приспивал и заспала с чорапи. Сигурно 5 пъти ставах през нощта да я успокоявам, докато случайно не пипнах краката и не ги намерих. Ми горещо й е, нормално да се буди... Свалих ги и се успокоиха нещата. Ама сънят беше мираж.

# 2 284
  • София
Аз пък на три пъти се будих и заспивах и един и същ сън сънувах. Бяхме в кръчма и исках да си поръчам. Първият път нямаше меню, после не успях да прочета какво има и на третия казаха, че нямат персонал 🤣, а не си легнах гладна.

# 2 285
Аз не знам какво е сополи. Той няма стичащи се зелени цифки като нормалните деца Stuck Out Tongue Winking Eye  постоянно му е запушен носа, ушни инфекции, течност в средното ухо, намален слух, възпалени сливици.
Слава Богу, поне бронхити няма последната година. Това беше някакъв ад, бронхитите се развиваха буквално за два часа.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 13:56 от donau_janine2

# 2 286
Здравейте, моля посетете не Биокс Тими сироп тук се препоръчва ше, при кашлица и оресипнали гърло ок ли е? Никога не съм го взимал, но помня много добри отзиви имаше тук.
Оплаквам се, че 24 часа не спира, са вали, а вече май го обръща на сняг.

# 2 287
  • Mediterraneo
Рави, Бъни, да са ви здрави децата!
Лек път на щерката на Жаки!
Пия кафе и ще ходя за краставици,че съм обещала суши. Имам другите продукти, бал краставица не, много мразя да ходя за нещо малко на магазин.

# 2 288
Винаги съм мислела, че хората, които не обичат ски не ги обичат, защото не могат. Амииииииииии...... средния син не обича да кара. Не е да не може, за това съм се погрижила, но не обича. Иначе е супер, владее си ските и екипировката.

Не обичам да карам ски е много меко казано. Единствената ми стипендия за отличен успех пропилях за едно ски училище. Но всъщност не са съвсем напразно дадени пари. Установих, че това нещо ще го правя, само ако живота ми зависи от това Satisfied

Като бяха малки децата им внасях сняг в един леген в банята да си ровят вътре, само и само да не стоя навън.

Рави, Бъни, честити да са децата, здрави и щастливи
И малката йога да пътува комфортно и да се върне здравичка Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 11:10 от rummi_pl

# 2 289
На патерица да е честит синът  на Бъни! Здраве, успехи, късмет и любов! И поне още 5г да си е ерген Stuck Out Tongue Winking Eye

Жакито да се похвали, че си е гушнала йогата!

Изпуснах снимката на Рави

# 2 290
  • Варна
То аз имам сополи цяла зима дето се вика, какво остава за малко дете. Сопола не е някаква страшна болест и е безумие да се спират деца от градина / училище заради това. Държавните градини са ми ясни, безплатни са и са натоварени и гледат да си олекотят работата, че са по 30 лапета в група ...Ама частните при условие, че си дал една торба пари да ти го върнат защото му тече носа- е не !

За отоплението, и моя син е подобен, хич не се усеща, понякога си оставя включен климатик и отваря вратата на стаята си и заминава. Добре, че жилището е топло и той не е много зиморничав, та рядко се случват такива случки..При нас къпането е проблем, по 2 пъти на ден всичко във води - спа център , все няма топла вода, защото източва бойлера до дупка, как  го прави не зная..Аз съм с дълга коса и слагам 2 пъти шампоан и пак не хабя цял бойлер.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 10:43 от Vessi_to

# 2 291
Баща ми се обади да му нося нещо за болка в ставите и мускулите. Сутрин трудно се раздвижвал. Казах му да се обади на личната,  била нова и "не искал да я притеснява". Ще му взема магнезий да пие, диклака е коварен за стомаха, пък и само 5-6 дни, ако го пие, после пак същото. Какво друго може да пие, някой да каже от опит. Ако питам майка ми, ще каже нищо да не пие, тя не пиеше никога лекарства, прагът и на болка е много висок и търпеше.

# 2 292
Баща ми се обади да му нося нещо за болка в ставите и мускулите. Сутрин трудно се раздвижвал. Казах му да се обади на личната,  била нова и "не искал да я притеснява". Ще му взема магнезий да пие, диклака е коварен за стомаха, пък и само 5-6 дни, ако го пие, после пак същото. Какво друго може да пие, някой да каже от опит. Ако питам майка ми, ще каже нищо да не пие, тя не пиеше никога лекарства, прагът и на болка е много висок и търпеше.
Консултация с ревматолог може да помогне, че тези сутрешни сковавания са доста характерни за ревматологични и автоимунни състояния.

# 2 293
В момента съм на Боровец, времето е разкошно,само за ски.
Според мен младежът трябва поне да опита, вземете ски учител и да пробва, може и да е не е неговото. Големият е супер запален скиор, малкия не, но се надявам да почне да му харесва с времето.
Аз ходя на ски, основно за да угаждам на децата. Аз също се научих на Боровец и то на 40 години, така че никога не е късно.

# 2 294
Обожавам да ходя на ски (сноуборд де). Често спирам да се наслаждавам на гледките. Зарекла съм се, че ще засиля децата при първа възможност на ски, за да може да ходим всички заедно, ама като гледам София колко не е въодушевена от сняг и шейни, едва ли ще ми се случи скоро...

Общи условия

Активация на акаунт