?Въпроси всякакви за СО? 2026

• 145 395
  • 4 113
  •   1
Отговори
# 4 095
  • Пловдив
Историята на Злодеида не я вярвам. Мъжете никога не защитават дебели жени пред слаби и красиви.
Че някои си ни ХАРЕСВАТ такива. Мен мъжа ми си ме взе млада, проклета и дебела. Сега съм дърта, проклета и дебела. Пък е готин мъж.

# 4 096
  • София
Ако е била слаба и грозна може ли?

# 4 097
То ако мъжете само слаби харесват, то всички дебели щяха да са девствени.

# 4 098
  • София
Мъжете най- мразят злобни жени. В какво е обвита - все тая.

# 4 099
На Александър бих казвала с удоволствие …. Александър. Ако много се налага да е галено - Алекс. Сашо е такова разваляне на хубавото име. Както и всичките Ваньо, Митко, Гошо … хубави имена ама пусто галено.

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 23:52 от Di Soleil

# 4 100
Знам, че най-правилно е да се обръщаме към хората както ни се представят.
Ако си каже, че се казва Сашо, едва ли ще му е проблем да го наричат така.

# 4 101
Ами точно така е. Около мен мъжете не съм забелязала да се прехласват по външен вид и да обсъждат жени, но съм чувала много да говорят, че някоя била змия или злобна и че нямало да се трае.
Изобщо с историята ми не съпоставям дебели и слаби. Аз не съм споменава за приятелката ми, че е слаба или красива. Та тя е 1,60 - 80 кг и далеч от привлекателна, то е вечно намръщено и с присвити устни. Това си беше завист просто, че мацката има мъж, че той си хранеше бебето с шише, а жена му си обядваше на спокойствие, плати сметката и с количката и другото за ръка си ги натовари в колата. Със сигурност си беше по-едра от приятелката ми тази жена, но и поне 2 глави по-висока и супер стилна. Завист просто.

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 22:46 от ЗЛОДЕИДА

# 4 102
  • Шоплука

Аааа не съм съгласна - обичат си и злобни жени, всъщност обичат всякакви жени, но най-много красиви жени.
Но злобата не ги спира, ни проклетията. Красива ли си, нищо не ги спира - такава им е орисията.
Като се замисля всъщност нищо не ги спира. Което е добре, за по-голямата част от всички нас / от женският пол/.

Тъй, тъй - няма по-голям враг на пушача от отказалият се такъв и прочие. Същото е и с пиянката.

# 4 103
  • France
Ако е била слаба и грозна може ли?
Може, може Joy сега съм само грозна Joy

Майтапът на страна, мъжете имат съвсем други критерии, когато си избират жена. Ние сме далеч по-изискващи към външния ни вид

# 4 104

Майтапът на страна, мъжете имат съвсем други критерии, когато си избират жена. Ние сме далеч по-изискващи към външния ни вид
Бих казал, че критериите са основно два - в горната и в долната част на женското тяло Simple Smile

# 4 105

Аааа не съм съгласна - обичат си и злобни жени, всъщност обичат всякакви жени, но най-много красиви жени.
Но злобата не ги спира, ни проклетията. Красива ли си, нищо не ги спира - такава им е орисията.

Потвърждавам те с две ръце, Чъби.
Колко пъти видях с очите си това и ме хващало срам от пола ни.
А иначе класиката в такива случаи се появява - "ау тази вещица/проклетия/чума как тормози горкото добро момче".

# 4 106
Аз никога не съм разбирала това желание на сватовниците да нацедят двама души, особено когато желание у едната страна очевидно няма. Как после не ги гризе съвестта, ако вземат, че съберат някоя двойка и не се получат нещата. Не знам, то е малко като да се намесиш в хода на чужда съдба. Вероятно са толкова големи оптимисти, че възможност за неприятно стечение на обстоятелствата изключват Изобще.

# 4 107
Сватовниците могат да те запознаят с някого, но изборът си е твой. Как точно те ще са виновни, че не се е получило?

# 4 108
Като настояват. Виждала съм такива. Супер досадни. И според мен сеирджии.

# 4 109
  • В полите на Пирин планина
И този момент го има, но може хората да са добронамерени и просто да искат да дадат шанс на двама души да се намерят.
Все някак трябва да се запознаеш с някого и чак тогава евентуално да прецениш и разбереш дали е за тебе.
Няма как след това друг да носи отговорност за връзката и дали ще просъществува или ще се разпадне.

Общи условия

Активация на акаунт