Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 49 790
  • 943
  •   15
Отговори
# 915
Да, 15г не намерил смелост да си сбъдне мечтата Simple Smile
Смелост? Дали някой ще носи дрехите му не зависи от него, а от евентуалния носещ ги.
Специално Катрин не носи дрехи без да ги заплаща, съответно никой не може да я накара да носи нещо просто за реклама на даден бранд.

Кралица Елизабет и Валентино. И тя никога не е носила негов дизайн, но това не е пречело да има уважение.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 11:14 от Tinо

# 916
Да, човекът просто отговаря тактично на въпрос за Кейт,  не изглежда като да мечтае да я види в своя рокля.

Въпросът е защо говорим за Кейт, която не е носила Валентино, вместо да го почетем като видим още роялки в негови творения.

# 917
  • Някъде там

Дайте да видим други негови рокли, носени от роялки
Те са купища. Само на доня София са над 60-70,само вечерните.
Ще сложа някои ако ми позволи форума.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 11:44 от daviz

# 918
Колко точно е описал стила на Катрин и как описанието е още валидно за него :  "...тя винаги е елегантна, но малко дискретна. Тя не иска да изглежда крещяща през цялото време, но хората ценят много този, както казваме, тих тон..."
И до днес принцесата на Уелс е една от малкото кралски особи отличаващи се с елегантност, която не е крещяща, която не засенчват повода и ролята ѝ. От думите му личи уважението и одобрението на стила ѝ и желанието някога да облече Катрин.

Да е честита прекрасната, мила и земна Софи! Да запази усмивката, свежестта и младежкото в себе си още дълги години!

# 919
Валентино обличаше Мелания през първия мандат, доня София и т.н. та със сигурност клиентелата му е на съвсем различно ниво.

Отговаря на въпрос за Кейт,  естествено, че няма да каже, че просто не са един за друг

# 920
Хахаха, щях да го коментирам и аз и си викам зарежи, не ми се занимава с глупости.

Даяна Heart

# 921
Стана ми интересно защо никога не е носила Валентино Катрин.
Не е ценово решение със сигурност.
Има модели на класиките Шанел, Диор, например.
Може би при посещение на италиански президент би уважава модата им с един Валентино, не си я представям в Долче и габана Joy

От посещението на французите

# 922
О, аз Софи разгледах, тя доста неща на Валентино има. Ето, че не му е липсвал клиент от акс все пак.

# 923
Меган има доста неща на Валентино. Някои от най- иконичните й визии:

# 924
Може би при посещение на италиански президент би уважава модата им с един Валентино, не си я представям в Долче и габана Joy

Защото си залага предимно на английски брандове, които носи от години и е наложила стила си с тях. За разлика от други рояли, които носят само чужди брандове и много малко местни.
Реално преди този костюм на Диор и тази марка не беше носила. Шанел носи при посещението в Париж преди години. При нея всичко е много добре изпипано и с замисъл.

Ох, червената рокля на Маркъл беше епична при първото носене, но не е Валентино, а Каролина Ерера.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 11:37 от Chonsi

# 925
  • Glasgow
Меган има доста неща на Валентино. Някои от най- иконичните й визии:

тази червената нещо ме дразнеше в деколтето.
Сестрите Йорк също имат разни детайли. През кой браузър качваш снимки?

# 926

Бъркаш. От италинските брандове най-любим ѝ е Долче и Габана.
Но отдавна не е носила нещо ново на тази марка.

# 927
Катрин се облича предимно в британски дизайнери и марки, при посещение на някоя страна в гардероба ѝ присъства винаги и тоалет на местен дизайнер като с облеклото си показва уважението към страната, която посещава. Същите принципи прилага и когато има държавно посещение и те са в ролята на домакини, винаги избират тоалет от дизайнер на съответната държава, както и избира за цвят на тоалета на държавния прием някой от цветовете на националното знаме. Но основно в гардероба ѝ присъстват британските марки и това е напълно осъзнат избор на подкрепа към националната модна индустрия.

# 928
Я каква приятна изненада!
Долче с такива хубави, изчистени дизайни. Приемам забележката, мерси за кадрите Simple Smile
Бъркаш. От италинските брандове най-любим ѝ е Долче и Габана.
Но отдавна не е носила нещо ново на тази марка.

# 929
Кралското семейство честити на Софи с тази снимка.

Жива и здрава да е и все така лъчезарна и скромна.

Общи условия

Активация на акаунт